tialana
Fanka BB :)
Aylin mi chyba też będzie tego brakowac ale pewnie nawet nie będziemy mieć czasu żeby o tym pomyśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie patrz jak jest na patologii bo to dwa zupelnie inne oddzialy - położniczy nie ma z nim nic wspólnegoEhhh... no ja na Jaczewskiego nie chce, bo mam złe doświadczenia z patologii... i nie chciałabym tam rodzić... ja myślę ostatnio o szpitalu na staszica albo w świdniku... ale już sama nie wiem... A na szkołe bym się zapisała... bo nie mam lekarza z tych szpitali tylko z lubartowa... więc wolałabym kogoś mieć znajomego w szpitalu... a podobno jak sie chodzi na szkołę to później lepsza opieka jest...