reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Mi dziewczyna spotkana na glukozie mówiła, że godzine po porodzie juz chciała następne dzieciątko bo jej czegos w środku brakowało. A potem jak mała dała jej popalic to na nastepne po 4 latach sie zdecydowała :)

Dodałam filmik w wątku z brzuszkami - zapraszam :)

butterfly
ja będę raczej na jaczewskiego z tego wzgl., że moja gin tam pracuje. a Ty ? Na szkołę nie wybieram się ale Carla chodzi.

Ehhh... no ja na Jaczewskiego nie chce, bo mam złe doświadczenia z patologii... i nie chciałabym tam rodzić... ja myślę ostatnio o szpitalu na staszica albo w świdniku... ale już sama nie wiem... A na szkołe bym się zapisała... bo nie mam lekarza z tych szpitali tylko z lubartowa... więc wolałabym kogoś mieć znajomego w szpitalu... a podobno jak sie chodzi na szkołę to później lepsza opieka jest...

Ehhh... no ja na Jaczewskiego nie chce, bo mam złe doświadczenia z patologii... i nie chciałabym tam rodzić... ja myślę ostatnio o szpitalu na staszica albo w świdniku... ale już sama nie wiem... A na szkołe bym się zapisała... bo nie mam lekarza z tych szpitali tylko z lubartowa... więc wolałabym kogoś mieć znajomego w szpitalu... a podobno jak sie chodzi na szkołę to później lepsza opieka jest...
Ale nie patrz jak jest na patologii bo to dwa zupelnie inne oddzialy - położniczy nie ma z nim nic wspólnego :)
Ja np. mam bardzo złe doświadczenia z patologią na staszica a rodzić bym tam chciała bo wiem że jest świetna opieka lekarzy nad mamami po porodzie i ich dziecmi :) odradzam świdnik! a jeszcze kraśnicka tez jest spoko.

bry!
wstałam a za oknem piękne słoneczko i +11!!!!Wiosna idzie!
Asiia kciuki zaciśnięta!
Karamija ja też bym poszła do pediatry,bo faktycznie coś długo ten antybiotyk nie działa.
Kamila jak ty funkcjonujesz przy tak małej ilości snu?Podziwiam!!!
Pamka witaj!
Ja śpię na lewym boku,bo inaczej nie daję rady,jak się położe na plecach to dzieć mnie bije,chyba że tatuś z nim rozmawia,to jest ok.I już mam serdecznie dość tej pozycji!!!JA CHCĘ SPAĆ NA BRZUCHU!!!!!!Kondycja mi siada tylko jak leze na moje 1 piętro,to wtedy mam taką zadyszkę jak nie wiem,ale jak sobie idę normalnie spacerkiem to jest ok.Tylko nogi potem bolą i puchną.
Miłego dzinka:-)

Zrobię dziś zdjęcie i wstawię swojego brzucha. Idę zabrać się za jakąś twórczą działalność typu sprzątanie.
Muszę wykorzystać tą piękną pogodę, bo nie wiem jak długo będę miała ochotę cokolwiek robić.
Będę do Was wpadać po kilka razy na dzień :)
Miłego dnia:happy2:

reklama
I tak poszly sie wziac za jakas robote i forum wymarlo :szok: a ja sie nudze w pracy, sama siedze, wszyscy na spotkaniach wiec mysle zajrze pogadam ale widze, ze tu tez chyba sama do siebie :-D

Nio to ide..... pobuszowac w necie ;-)

Do góry