reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
polaa trzymam kciuki!

ruda tak mi przykro z powodu straty :-(. Mni też dopadło to nieszczęście i 3 razy poroniłam :-(. Tylko, że u mnie było wcześniej.

sicil z wodami będzie wszystko dobrze :tak:.

zaza trzymaj się w tym szpitalu. Pewnie się nasłuchasz...

carla gratki z okazji narodzin :-)

klusia w Żyrardowie też wybiera się 1 przedszkole i też trzeba złożyć do 27 marca. Tylko, że u nas jest tylko wersja papierowa a wnioski składa się do Wydziału Oświaty.
Najgłupsze jest to, że Misiek chodzi do przedszkola już 2 lata a i tak musimy brać udział w rekrutacji :crazy:. I w związku z tym nie ma gwarancji tego samego przedszkola, pani i grupy :baffled:

Ostatnia edycja:
polaa trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&

ja też coś dziś się słabo czuję jakoś tak boli mnie brzuch, a do tego żebra z lewej strony robią sobie co chcą wykręcają się na wszystkie strony powiem Wam że mam już dość !!!!!!!

Miśki2 współczuję:-(
Ja poroniłam dwa razy,raz w 5/6 tyg,i w zeszłym roku w 19tyg...

alijenka ja to mam wrażenie,że wszystkie istotne narządy wewnętrzne mam zmasakrowane i po porodzie nic tylko przeszczep:-)

ja to dziś mam strasznie słaby dzień nie dość że od kilku dni męczy mnie ten dziwny ból jak pieczenie jakby mi skóra od środka pękała to jeszcze te żebra i żołądek i kurde już chyba wszystko mnie boli, wzięłam buscopan i jakoś narazie nie pomaga może później jeszcze nospę wezmę :-(

carla - gratulacje, na pewno fajnie być ciocią :-)

ucięłam sobie 45 minutową drzemkę i czuję się jeszcze gorzej niestety. Nochal teraz mam zawalony na maksa, muszę oddychać ustami, a że ogólnie mam problemy z głębokim oddychaniem to sapię tak głośno, że słychać mnie chyba piętro niżej. Muszę zmierzyć gorączkę bo naprawdę czuję się niewyraźnie. A najlepsze jest to, że w poniedziałek i wtorek nigdzie nie wychodziłam właśnie ze względu na niefajną pogodę, więc chyba mężuś mi coś przywlókł do domu :baffled:

Dobry wieczór wszystkim
Ja dopiero teraz się witam
kręgosłup i miednica dają mi się we znaki :-(

miki3274 zdrówka życzę a dzieciaczki pewnie jeszcze spokojnie posiedzą w brzuszku

delwer gratuluje udanej wizyty i pięknie rosnącego chłopczyka

agaundpestka należy ci się wypoczynek a z tą opieką nad dwójką dzieci jednocześnie to bardzo fajny pomysł i podobno coraz częściej stosowany

carla81
gratulacje ciociu

klusiaM
mam nadzieję że ból choć trochę odpuścił

Kasiulka_1980 i dla was zdrówka życzę

Troszkę was poczytam i zmykam do wanny może mnie trochę ten ból odpuści po kąpieli, choć może lepiej pod prysznic bo z wanny mogę nie wyleźć potem :zawstydzona/y:

reklama
hej.... masakra dzis. Ledwo zyje.
Robilam glukoze i pr. croombsa. Potem odebrałam meża od okulisty, ugotowalam zurek i muszle makraonowe nadziewane serami (utylizacja zawartości lodówki) 2 godziny poprasowałam i chyba zaraz pójde spać.
Przeczytałam, nadrobilam i gratuluje nowego czlonka rodziny, współczuje z powodu szczurka (miałam Teofila) i pieska. Mamy bliźniaków trzymajcie się i Pola daj znac jak wrócisz.
Ide uprosic meża o masaż stópek i krzyzy

Do góry