reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Carla no to witamy na swiecie nowa istotke!!!grtulacje dla siostry meza :) nameczyla sie biedna
mi przez to wasze pisanie tez sie moj przypomnial ale widze ze jest nas troche z podobnym przebiegiem porod. u mnie bylo 21 godzin i 4 cm i brak postepu porodu i cc:/ oby te byly latwiejsze...

Polaa co sie dzieje?

Ruda Niezła jesteś. Coś jest z nami...ja dziś poszłam po cytrynę do herbaty do łazienki...popatrzyłam się na wannę i wróciłam...:-)
Mój ból kręgosłupa nie mija...szwędam się jeśli muszę, gdy Kuba coś potrzebuje, czekam aż T wróci z pracy i będzie mógł mi ogarnąć pobojowisko przed nocą. Basen niestety nam dziś przepadł. Kuba zasnął,ja też idę....Oby po drzemce lub przynajmniej jutro rano było lepiej...

Hemoglobina
11,7
g/dl
12
16
L

Hematokryt
35,9
%
37
47
L

Płytki krwi
401
tys./ul
130
400
H

Ktoś mi powie, czy bardzo złe te wyniki ?? I jakie macie normy dla żelaza?? ja mam podane 60-180 i mam 71. Ale 3 tygodnie temu z tego samego laboratorium mialam normy podane 70-180 i mialam 75...wiec zelazo spadlo i wg tej poprzedniej normy jest na granicy... i sie martwie;///

Przepraszam ze w tym poscie tylko o sobie... juz nadrabiam i poodpisuje:(

Hemoglobina11,7g/dl1216L

Hematokryt35,9%3747L

Płytki krwi401tys./ul130400H

Ktoś mi powie, czy bardzo złe te wyniki ?? I jakie macie normy dla żelaza?? ja mam podane 60-180 i mam 71. Ale 3 tygodnie temu z tego samego laboratorium mialam normy podane 70-180 i mialam 75...wiec zelazo spadlo i wg tej poprzedniej normy jest na granicy... i sie martwie;///

Przepraszam ze w tym poscie tylko o sobie... juz nadrabiam i poodpisuje:(

Dorota nie masz sie czym przejmowac bo ledwo co wykraczasz poza normy. ja mam hemoglobine 10.2, hematokryt 35, plytki mam 360 akurat w normie ale tamte dwa pierwsze tez poza granica lekko i kazali zelazo jesc i tyle:)
a co do norm zelaza to ja nie mam tego w badaniach to mi nie badali wiec nie wiem

Kasiulka zdrowka zycze Wam

reklama
Helou !

Kasiulka myslalam dzisiaj o Tobie, chyba Cie sciagnelam ;-) Zdrowiejcie szybko. Wiosna idzie i wiosenne przesilenie chyba :/

Pola budz meza i jedzcie na badania. Moze poziom cukru spadl, albo jakies zawirowania z cisnieniem?

Ruda wspolczuje straty. To takie niesprawiedliwe...

Tez bede rodzic w UK i coraz bardziej sie tego boje. Moje dwie kolezanki (z terminem na ten sam dzien) rodzily tutaj (dwa tyg temu) i obie mialy komplikacje. Ja sie nasluchalam i mi szczeka opadla. Wole chyba nie wiedziec jak to sie odbywa...

Do góry