reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Carla no to witamy na swiecie nowa istotke!!!grtulacje dla siostry meza :) nameczyla sie biedna
mi przez to wasze pisanie tez sie moj przypomnial ale widze ze jest nas troche z podobnym przebiegiem porod. u mnie bylo 21 godzin i 4 cm i brak postepu porodu i cc:/ oby te byly latwiejsze...

Polaa co sie dzieje?

Ruda Niezła jesteś. Coś jest z nami...ja dziś poszłam po cytrynę do herbaty do łazienki...popatrzyłam się na wannę i wróciłam...:-)
Mój ból kręgosłupa nie mija...szwędam się jeśli muszę, gdy Kuba coś potrzebuje, czekam aż T wróci z pracy i będzie mógł mi ogarnąć pobojowisko przed nocą. Basen niestety nam dziś przepadł. Kuba zasnął,ja też idę....Oby po drzemce lub przynajmniej jutro rano było lepiej...

Hemoglobina
11,7
g/dl
12
16
L

Hematokryt
35,9
%
37
47
L

Płytki krwi
401
tys./ul
130
400
H

Ktoś mi powie, czy bardzo złe te wyniki ?? I jakie macie normy dla żelaza?? ja mam podane 60-180 i mam 71. Ale 3 tygodnie temu z tego samego laboratorium mialam normy podane 70-180 i mialam 75...wiec zelazo spadlo i wg tej poprzedniej normy jest na granicy... i sie martwie;///

Przepraszam ze w tym poscie tylko o sobie... juz nadrabiam i poodpisuje:(

Hemoglobina11,7g/dl1216L

Hematokryt35,9%3747L

Płytki krwi401tys./ul130400H

Ktoś mi powie, czy bardzo złe te wyniki ?? I jakie macie normy dla żelaza?? ja mam podane 60-180 i mam 71. Ale 3 tygodnie temu z tego samego laboratorium mialam normy podane 70-180 i mialam 75...wiec zelazo spadlo i wg tej poprzedniej normy jest na granicy... i sie martwie;///

Przepraszam ze w tym poscie tylko o sobie... juz nadrabiam i poodpisuje:(

Dorota nie masz sie czym przejmowac bo ledwo co wykraczasz poza normy. ja mam hemoglobine 10.2, hematokryt 35, plytki mam 360 akurat w normie ale tamte dwa pierwsze tez poza granica lekko i kazali zelazo jesc i tyle:)
a co do norm zelaza to ja nie mam tego w badaniach to mi nie badali wiec nie wiem

Kasiulka zdrowka zycze Wam

reklama
Helou !

Kasiulka myslalam dzisiaj o Tobie, chyba Cie sciagnelam ;-) Zdrowiejcie szybko. Wiosna idzie i wiosenne przesilenie chyba :/

Pola budz meza i jedzcie na badania. Moze poziom cukru spadl, albo jakies zawirowania z cisnieniem?

Ruda wspolczuje straty. To takie niesprawiedliwe...

Tez bede rodzic w UK i coraz bardziej sie tego boje. Moje dwie kolezanki (z terminem na ten sam dzien) rodzily tutaj (dwa tyg temu) i obie mialy komplikacje. Ja sie nasluchalam i mi szczeka opadla. Wole chyba nie wiedziec jak to sie odbywa...

Do góry