reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

nanulika - tak bardzo się cieszę Twoim szczęściem.

delwer ja też cały czas odświeżam stronę i wciąż czekam na wieści od asii, a na oczy już ledwo widzę...

reklama
hello:)
wpadłam się pochwalić!
dzisiejsza beta hcg 1723:) (38dc)
W tamtej nieudanej czerwcóweczkowej ciąży miałam w 45dc tylko 518 - większego poziomu już nie widziałam....
a dziś? tydzień wcześniej a wynik 3 razy wyższy!!!

super, ciesze sie baaaardzo!!!

asiia chyba o nas zapomniała ;///

ja rowniez czekam na informacje od Asii!!! odezwij sie!

Co do znakow zodiadku ja strzelec, a maz skorpion- najgorszy jak dla mnie znak zodiaku... nigdy ze skropionami sie nie dogadaywalam;pp

Buuuziak jutro zaczynamy III trymestr:)

Kochane Dziekuje Wam Wszystkiiim bardzo za kciuki.
niestety dzisiaj nie mam ani dla Was,ani tym bardziej dla siebie za dobrych wiesci.:-(
usg zrobione,a My wyslani od razu na patologie :-(
nie bede ukrywac ze jestem zalamana..

dzieciaczki z waga jako tako ida do przodu. Wiekszy wazy aktualnie 1128, mniejszy 745g.
wody ok,ale przepływy niestety juz nie :-(
do rozwiazania ciazy mamy zostac w szpitalu.. 2 razy dziennie ktg,2 razy w tygodniu usg.

a co najsmieszniejsze powiedzieli ze rozwiazanie to raczej kwestia tygodnia, byc moze dwóch .. no prawdopodobnie dluzej niz trzy nie pociagniemy..:-(
mozemy liczyc jedynie na jakis cud..

nie chce i nie moge w to uwierzyc :-( nie dosc ze zostawiam jedno dziecko w domku nie wiadomo na jak dlugi czas, to musze sie martwic jeszcze o te dwie kruszynki :-( , i byc w wielkiej niewiadomej do samego konca..

a tak pieknie sie dzisiaj nam dzien zapowiadal..
ehh szkoda gadac:-(

edit:
i przepraszam ze dopiero sie odzywam.Nie zapomnialam o Was. poprostu tyle sie dzis dzialo.. eh
Maz przed chwilka uciekl do domku,na dzisiaj tez koniec badan takze weszlam od razu jak tylko moglam :tak:

Ostatnia edycja:
asiia coż moge napisać, trzymaj sie dzielnie!!! a wszystko skonczy sie dobrze:tak:
bardzo mi przykro bo wiem, ze Kubus zostal w domu:-( ale dasz radę Kochana!

jeju az sie pobeczałam:zawstydzona/y:
ale wiem, ze Twoi chlopcy dadzą radę:tak: Ty tez a Kuba przetrwa rozlake z mamusia

Asiaa zycze Ci z calego serca zeby jednak te 3 tygodnie jeszcze posiedzialy. to juz 32 tydzien bedzie to wiekszy pewnie kolo 2 kg by wazyl a mniejszy pewnie niecale 2. przykro mi strasznie ze musicie byc w szpitalu:((ale oby jak najdluzej w 3paku....odpoczywaj.na pewo wszystko bedzie dobrze!!!

reklama
Do góry