reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

avo
Ja byłabym rakiem gdybym się nie urodziła przedwcześnie :)

nanulika
tylko się cieszyć!!

polaa
Twój synek i tak długo uskutecznia południowe drzemki, mój przestał spać w dzień zanim 2 lata skończył

reklama
nanulika super super super !!! homer-hurra.jpg
Widzisz, wreszcie się udało :-) Teraz już będzie tylko lepiej !! Już za chwilkę będziesz mamą i będziesz miała nas - ciocie dobre rady :) Z tej racji, że chwile przed Tobą my będziemy się wszystkiego uczyły odnośnie opieki nad maluszkiem :)
Super !! :-)

karamija w sumie racja, On jest śpiochem:tak: nie narzekam za bardzo na to:-D:zawstydzona/y:
ma to po rodzicach:zawstydzona/y: chociaż ja w dzien nie lubię spać i rzadko mi się to zdarza ale za to rano jak mam wstać to czasami bardzo ciężko mi:zawstydzona/y:
Ciekawa jestem jaki drugi bedzie, mąż mówi, ze chyba da nam popalić bo nie może być tak łatwo, Kuba odkad skonczyl 4 tyg przesypiaal cale noce i tak jest do teraz:tak:
sunshine ktorego masz urodzinki?;-)

Nanulika pieknie rosnie!!!gratki! i widze juz odwazniej z suwaczkami. tak trzymaj :)

Pola moj tez spi jeszcze w dzien, choc ma prawie 3.5 roku to spi od 20 do 8 rano i w dzien 2 godziny b bez tych 2 godzin pada i jest niegrzeczny. wytrzymac wytrzyma ale nie jest fajnie:/ tylko jak on ciegle biega i krzyczy to ma kiedy sie zmeczyc w sumie to potem spi :)

Asiaa pisz jak na USG!!:)

a ja jestm lew, mlody skorpion a ten bedzie blozniak prawdopodobnie, no chyba ze sie pospieszy 2 tygodnie i bedzie byk

oj odwagi nabrałam wreszcie dzisiaj.... chyba potrzebne mi było przekroczenie tej wartości max z tamtej ciąży....
jak jeszcze zobaczę fasolę i może serducho 21go to wtedy już skicham się ze szczęścia!

blond ja tez lew a Mlody skorpion:tak:
a mąż panna:-D a Maly bedzie bliznieta albo rak:tak: ale mysle ze sie zalapie na bliznieta:tak:

reklama
Nanu gratuluje z calego serca:-)

Ja jestem koziorozec, moj P tez a dziecko bedzie prawdopodobnie rakiem. Gdybym w to wierzyla to bysmy sie juz pozabijali;-) aha, na parterze mieszka moja mama, tez koziorozec...

Do góry