reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

avo
Ja byłabym rakiem gdybym się nie urodziła przedwcześnie :)

nanulika
tylko się cieszyć!!

polaa
Twój synek i tak długo uskutecznia południowe drzemki, mój przestał spać w dzień zanim 2 lata skończył

reklama
nanulika super super super !!! homer-hurra.jpg
Widzisz, wreszcie się udało :-) Teraz już będzie tylko lepiej !! Już za chwilkę będziesz mamą i będziesz miała nas - ciocie dobre rady :) Z tej racji, że chwile przed Tobą my będziemy się wszystkiego uczyły odnośnie opieki nad maluszkiem :)
Super !! :-)

karamija w sumie racja, On jest śpiochem:tak: nie narzekam za bardzo na to:-D:zawstydzona/y:
ma to po rodzicach:zawstydzona/y: chociaż ja w dzien nie lubię spać i rzadko mi się to zdarza ale za to rano jak mam wstać to czasami bardzo ciężko mi:zawstydzona/y:
Ciekawa jestem jaki drugi bedzie, mąż mówi, ze chyba da nam popalić bo nie może być tak łatwo, Kuba odkad skonczyl 4 tyg przesypiaal cale noce i tak jest do teraz:tak:
sunshine ktorego masz urodzinki?;-)

Nanulika pieknie rosnie!!!gratki! i widze juz odwazniej z suwaczkami. tak trzymaj :)

Pola moj tez spi jeszcze w dzien, choc ma prawie 3.5 roku to spi od 20 do 8 rano i w dzien 2 godziny b bez tych 2 godzin pada i jest niegrzeczny. wytrzymac wytrzyma ale nie jest fajnie:/ tylko jak on ciegle biega i krzyczy to ma kiedy sie zmeczyc w sumie to potem spi :)

Asiaa pisz jak na USG!!:)

a ja jestm lew, mlody skorpion a ten bedzie blozniak prawdopodobnie, no chyba ze sie pospieszy 2 tygodnie i bedzie byk

oj odwagi nabrałam wreszcie dzisiaj.... chyba potrzebne mi było przekroczenie tej wartości max z tamtej ciąży....
jak jeszcze zobaczę fasolę i może serducho 21go to wtedy już skicham się ze szczęścia!

blond ja tez lew a Mlody skorpion:tak:
a mąż panna:-D a Maly bedzie bliznieta albo rak:tak: ale mysle ze sie zalapie na bliznieta:tak:

reklama
Nanu gratuluje z calego serca:-)

Ja jestem koziorozec, moj P tez a dziecko bedzie prawdopodobnie rakiem. Gdybym w to wierzyla to bysmy sie juz pozabijali;-) aha, na parterze mieszka moja mama, tez koziorozec...

Do góry