reklama
buziak
Fanka BB :)
hello
wpadłam się pochwalić!
dzisiejsza beta hcg 1723 (38dc)
W tamtej nieudanej czerwcóweczkowej ciąży miałam w 45dc tylko 518 - większego poziomu już nie widziałam....
a dziś? tydzień wcześniej a wynik 3 razy wyższy!!!
super, ciesze sie baaaardzo!!!
asiia chyba o nas zapomniała ;///
MsMickey
Na gumtree przez przypadek pojawila mi sie oferta z Warszawy wiec dla mieszkajacych tam wklejam.
UBRANKA DZIECIĘCE - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Łódzkie / Łódź
Wiem, ze nie ten watek, ale t uj czesciej zagladacie.
UBRANKA DZIECIĘCE - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Łódzkie / Łódź
Wiem, ze nie ten watek, ale t uj czesciej zagladacie.
asiia_
Kochane Dziekuje Wam Wszystkiiim bardzo za kciuki.
niestety dzisiaj nie mam ani dla Was,ani tym bardziej dla siebie za dobrych wiesci.:-(
usg zrobione,a My wyslani od razu na patologie :-(
nie bede ukrywac ze jestem zalamana..
dzieciaczki z waga jako tako ida do przodu. Wiekszy wazy aktualnie 1128, mniejszy 745g.
wody ok,ale przepływy niestety juz nie :-(
do rozwiazania ciazy mamy zostac w szpitalu.. 2 razy dziennie ktg,2 razy w tygodniu usg.
a co najsmieszniejsze powiedzieli ze rozwiazanie to raczej kwestia tygodnia, byc moze dwóch .. no prawdopodobnie dluzej niz trzy nie pociagniemy..:-(
mozemy liczyc jedynie na jakis cud..
nie chce i nie moge w to uwierzyc :-( nie dosc ze zostawiam jedno dziecko w domku nie wiadomo na jak dlugi czas, to musze sie martwic jeszcze o te dwie kruszynki :-( , i byc w wielkiej niewiadomej do samego konca..
a tak pieknie sie dzisiaj nam dzien zapowiadal..
ehh szkoda gadac:-(
edit:
i przepraszam ze dopiero sie odzywam.Nie zapomnialam o Was. poprostu tyle sie dzis dzialo.. eh
Maz przed chwilka uciekl do domku,na dzisiaj tez koniec badan takze weszlam od razu jak tylko moglam
niestety dzisiaj nie mam ani dla Was,ani tym bardziej dla siebie za dobrych wiesci.:-(
usg zrobione,a My wyslani od razu na patologie :-(
nie bede ukrywac ze jestem zalamana..
dzieciaczki z waga jako tako ida do przodu. Wiekszy wazy aktualnie 1128, mniejszy 745g.
wody ok,ale przepływy niestety juz nie :-(
do rozwiazania ciazy mamy zostac w szpitalu.. 2 razy dziennie ktg,2 razy w tygodniu usg.
a co najsmieszniejsze powiedzieli ze rozwiazanie to raczej kwestia tygodnia, byc moze dwóch .. no prawdopodobnie dluzej niz trzy nie pociagniemy..:-(
mozemy liczyc jedynie na jakis cud..
nie chce i nie moge w to uwierzyc :-( nie dosc ze zostawiam jedno dziecko w domku nie wiadomo na jak dlugi czas, to musze sie martwic jeszcze o te dwie kruszynki :-( , i byc w wielkiej niewiadomej do samego konca..
a tak pieknie sie dzisiaj nam dzien zapowiadal..
ehh szkoda gadac:-(
edit:
i przepraszam ze dopiero sie odzywam.Nie zapomnialam o Was. poprostu tyle sie dzis dzialo.. eh
Maz przed chwilka uciekl do domku,na dzisiaj tez koniec badan takze weszlam od razu jak tylko moglam
Ostatnia edycja:
asiia_
Asiia bardzo i przykro, ale nie poddawaj się. Trzeba myslec pozytywnie.....
bede myslec pozytywnie,chocby niewiem co !
a Was Wszystkie prosze dalej o zacisniete kciukole no i modlitwy
asiia coż moge napisać, trzymaj sie dzielnie!!! a wszystko skonczy sie dobrze
bardzo mi przykro bo wiem, ze Kubus zostal w domu:-( ale dasz radę Kochana!
jeju az sie pobeczałam
ale wiem, ze Twoi chlopcy dadzą radę Ty tez a Kuba przetrwa rozlake z mamusia
bardzo mi przykro bo wiem, ze Kubus zostal w domu:-( ale dasz radę Kochana!
jeju az sie pobeczałam
ale wiem, ze Twoi chlopcy dadzą radę Ty tez a Kuba przetrwa rozlake z mamusia
blond_20
Czarownica
Asiaa zycze Ci z calego serca zeby jednak te 3 tygodnie jeszcze posiedzialy. to juz 32 tydzien bedzie to wiekszy pewnie kolo 2 kg by wazyl a mniejszy pewnie niecale 2. przykro mi strasznie ze musicie byc w szpitalu(ale oby jak najdluzej w 3paku....odpoczywaj.na pewo wszystko bedzie dobrze!!!
reklama
bede myslec pozytywnie,chocby niewiem co !
a Was Wszystkie prosze dalej o zacisniete kciukole no i modlitwy
Kciuki są nieustanne. Modlitwy codzienne także. Trzymaj się Kochana!!!!