reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

nanulika - tak bardzo się cieszę Twoim szczęściem.

delwer ja też cały czas odświeżam stronę i wciąż czekam na wieści od asii, a na oczy już ledwo widzę...

reklama
hello:)
wpadłam się pochwalić!
dzisiejsza beta hcg 1723:) (38dc)
W tamtej nieudanej czerwcóweczkowej ciąży miałam w 45dc tylko 518 - większego poziomu już nie widziałam....
a dziś? tydzień wcześniej a wynik 3 razy wyższy!!!

super, ciesze sie baaaardzo!!!

asiia chyba o nas zapomniała ;///

ja rowniez czekam na informacje od Asii!!! odezwij sie!

Co do znakow zodiadku ja strzelec, a maz skorpion- najgorszy jak dla mnie znak zodiaku... nigdy ze skropionami sie nie dogadaywalam;pp

Buuuziak jutro zaczynamy III trymestr:)

Kochane Dziekuje Wam Wszystkiiim bardzo za kciuki.
niestety dzisiaj nie mam ani dla Was,ani tym bardziej dla siebie za dobrych wiesci.:-(
usg zrobione,a My wyslani od razu na patologie :-(
nie bede ukrywac ze jestem zalamana..

dzieciaczki z waga jako tako ida do przodu. Wiekszy wazy aktualnie 1128, mniejszy 745g.
wody ok,ale przepływy niestety juz nie :-(
do rozwiazania ciazy mamy zostac w szpitalu.. 2 razy dziennie ktg,2 razy w tygodniu usg.

a co najsmieszniejsze powiedzieli ze rozwiazanie to raczej kwestia tygodnia, byc moze dwóch .. no prawdopodobnie dluzej niz trzy nie pociagniemy..:-(
mozemy liczyc jedynie na jakis cud..

nie chce i nie moge w to uwierzyc :-( nie dosc ze zostawiam jedno dziecko w domku nie wiadomo na jak dlugi czas, to musze sie martwic jeszcze o te dwie kruszynki :-( , i byc w wielkiej niewiadomej do samego konca..

a tak pieknie sie dzisiaj nam dzien zapowiadal..
ehh szkoda gadac:-(

edit:
i przepraszam ze dopiero sie odzywam.Nie zapomnialam o Was. poprostu tyle sie dzis dzialo.. eh
Maz przed chwilka uciekl do domku,na dzisiaj tez koniec badan takze weszlam od razu jak tylko moglam :tak:

Ostatnia edycja:
asiia coż moge napisać, trzymaj sie dzielnie!!! a wszystko skonczy sie dobrze:tak:
bardzo mi przykro bo wiem, ze Kubus zostal w domu:-( ale dasz radę Kochana!

jeju az sie pobeczałam:zawstydzona/y:
ale wiem, ze Twoi chlopcy dadzą radę:tak: Ty tez a Kuba przetrwa rozlake z mamusia

Asiaa zycze Ci z calego serca zeby jednak te 3 tygodnie jeszcze posiedzialy. to juz 32 tydzien bedzie to wiekszy pewnie kolo 2 kg by wazyl a mniejszy pewnie niecale 2. przykro mi strasznie ze musicie byc w szpitalu:((ale oby jak najdluzej w 3paku....odpoczywaj.na pewo wszystko bedzie dobrze!!!

reklama
Do góry