reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sa niestety powody dla ktorych nie bardzo moge.... za 1,5tyg zaczyna u mnie w dziale prace nowy czlowiek,musze go nauczyc wszystkiego wyszkolic..... takze jekies 1,5 mies powinnam wytrzymac.....

Witam się już wieczornie wróciłam z uczelni i trochę mi zajęło zanim wszystko przeczytałam

Buziak
nie wiem skąd ty to wiedziałaś ale faktycznie dostałam 5 a w gratisowym pakiecie od koleżanki z roku choróbsko i jestem zasmarkana :-(

nanulika strach jest zrozumiały, zwłaszcza po wcześniejszej stracie ja to doskonale rozumiem ale wierzę że cały ten lęk będzie ci wynagrodzony :tak:
Nie porównuj tej ciąży z poprzednią bo każda jest inna a kłucie może wiązać się z zagnieżdżaniem zarodka a na cyce przyjdzie jeszcze czas ;-)
Stale trzymam za was kciuki

Ja zmykam zaraz do łózka jestem zmęczona weekendem na uczelni i tym katarem który się przyplątał, mam nadzieję że się nie rozłożę na całego bo zaplanowałam sobie sporo pracy związanej z zaliczeniami, chce mieć wszystkie przedmioty z głowy najpóźniej do 20 maja

Nasza córcia nie przejmuje się wcale zmęczeniem mamy i cały dzień tak dokazuje że zaczynam się zastanawiać czy nie ma ADHD, cały dzień tańcuje i uspokoiła się na chwilkę tylko jak wracałam samochodem z uczelni

Miłego wieczorku wszystkim

katrin- a w irlandii sa do kupienia nasze polskie ogorki, lub podobne, np. do sremskich?
tak w 3dni masz ogoreczki swoje :tak:
ale mi narobilas smaki na ogorki :( tu tylko konserwowe :no:

U mnie dzionek minal milo, na spacerku, maz wyprowadzil mnie na spacer do takiego mini zoo w lasku hiihihi, pewnie bym sobie pogadala ze swoimi ;-)
Potem spanko, kosciolek i czekam az wroca od cioci ze szpitala by wciagnac kolacyjke, obilo mi sie o uszy, ze ma byc zamowiona pizza, wiec cichutko glodomor we mnie ma nadzieje, na wyzerke ;-)
Robie sie jakos niezgrabna i ciezka :no: Spodnie musialam sobie kupic, bo moje rurki jak siedzialam jednak mi sie wpinaly, niby guma, ale zawsze.
A teraz mam luz blues ;-)

nanulinka- jak dla mnie to pewnik :tak: krecha, chocby pod swiatlo badana, to zawsze krecha :tak:
tialana- witaj i uciekaj! kuruj sie, by katar szybko przeszedl, teraz pewnie o przeziebienie nietrudno :no: i pozdrow mala smerfetke :tak: moj tez dokazuje, wczoraj mi skopal reke, ktora przylozylam do brzucha a dzis musial chyba mi na pecherzu spac, bo czulam tam taki kamien, plus chec przesiedzenia polowy dnia w lazience, a w sumie pecherz pusty byl. Maz sie smial, jak chocilam przechylona, by go z tego pecherza przerzucic gdzie indziej :eek:

reklama
Nanulinko trzymam caly czas mocno! To musi być to:)))

PRzepraszam ze dzisiaj tak skromnie ale mam jakis beznajdziejny dzien caly dzien snięta chodze:((

Zmykam! Do jutra!

Do góry