reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Buziak
nie wiem skąd ty to wiedziałaś ale faktycznie dostałam 5 a w gratisowym pakiecie od koleżanki z roku choróbsko i jestem zasmarkana

powiem Ci tak jak mowie blizniakom - mamusia wie wszystko ;)))

A gila współczuje, sama to przerabiam ;(((

nanulika - kazda ciaza jest inna, w pierwszej ciagneło, bolało i kłuło w drugiej nie od razu, dopiero pooootem. Ja jestem peewna, ze to dzidziolek:tak: A nowym sie nie martw, tos inny go wdrozy, Ty teraz mysl wyłacznie o sobie!!!!!

reklama
Buziak pewnie masz rację, zresztą wiem,że bobo teraz najważniejsze i dla niego zrobie wszystko!!!! tak tylko pisałam co powinnam teoretycznie... ale praktyka najważniejsza!!!! ma byc zdrowe i tyle!!!!!!

Nanulinka, mnie w tej ciąży cycki nie bolą, tylko urosły. A w poprzedniej to z boku na bok się nie mogłam przekręcić z bólu. Także każda ciąża inna.
Nanulinka, buziak ma rację. Nie ma co się przejmować nowym pracownikiem. W poprzedniej ciąży wdrażałam swoją zamienniczkę. A teraz? Wszyscy już zapomnieli ile kiedyś się poświęcałam dla firmy, dostępność 24h, ciągły stres, jechałam na tabletkach uspokajających (jak ktoś oglądał Diabeł ubiera się u Prady, to ja byłam taką asystentką dosłownie). A teraz Zus na mnie nasyłają. Pracownik jest dobry jak pracuje.

Ja dziś byłam z M w poszukiwaniu garnituru dla niego, ale w rezultacie kupił co innego, a ja torebkę i oszalałam na punkcie szpilek, spodobało mi się kilka par, jednak nie za 500zł. Także tylko sobie przymierzałam i co 10 min do kibelka latałam, bo pęcherz wydawał się pełny.
Wczoraj w nocy spać nie mogłam, mała tak szalała, że aż bolało, tak nisko, miałam wrażenie, ze zaraz wyskoczy… i dziś właśnie chyba zaczyna znowu.
A synek katar ode mnie złapał bidulek strasznie marudzi:(

Sicil - wiesz z racji tego, że to nie wyspa Wolin, a Irlandia jest największą polską wyspą, więc powstało tu sporo sklepów z polską żywnością.
Ja akurat mieszkam w małym miasteczku przy granicy obu Irlandii - najbliżej nas (ok. 20km) jest miasto w Irlandii Północnej, gdzie są 2 polskie sklepy, a w Republice Irlandii najbliżej jest 40km do następnych 2 polskich sklepów.
W obu tych miastach sa jeszcze sklepy TESCO, w których tez są polskie produkty, ale ograniczona ich ilość, jeśli chodzi o asortyment.
Niestety w żadnym z tych sklepów nie ma dobrych ogórków kiszonych, nad tym najbardziej ubolewam. Dobrze, że chociaż kapusta kiszona jest taka jaką lubię, ale tez tylko w jednym z tych sklepów.
Niestety coś za coś - i tak jest nieźle, bo kilka lat temu nie było koło nas gdzie kupić naszego jedzenia.

Dobry! :)
Ja juz wybudzona (ktosik ze mna tez juz buszuje) i zaczynam poszukiwania mebli do pokoiku :tak:

Katrin- a myslalas o wlasnej uprawie ogorkow? :tak:
Buziol, Tialana- jak sie czujecie???

Witam i ja...na dziś ambitny plan...pojechać do pracy z nowym zwolnieniem i jeśli nadarzy się okazja to ich ładnie poinformować...żeby na mnie nie mścili...zarezerwować myjnię...(stary grupon)...i stolik w knajpce na czas mycia auta (nowy grupon)...hihi...miłego dnia i owocnych poszukiwań mebli dla tych, którzy szukają Sicilpol chwal się koniecznie :)

hej carla- to udanego dnia!

My procz mebelkow dzis mamy druga wizyte u kardiologa :baffled:
Wczesniej bylo wszystko ok, ale kazal przyjsc jeszcze raz, bo maly tylek mu wlasciwie pokazal i byl jeszcze dosc maly na takie badanie.
No ale i tak sie stresuje :baffled:

Dzis snilo mi sie, ze juz byl z nami i zakladalam mu za male pampersy, bo zal mi bylo ich juz nie uzywac :baffled: no coooooz

dzień doberk,melduje się i ja.
mam pytanko ile czekałyście na wyniki z glukozą ,bo ja ide do doktorka 19,03 i tak naprawdę to niewiem czy iść już czy za tydzień
miłego dnia

reklama
Do góry