reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dzień doberek!wstałam już dawno,duże dziecię wyprawione do szkoły więc luz:-)
Sicil nie stresuj się,dobrze będzie!I powodzenia w szukaniu mebelków!

Ja wyniki z glukozy miałam następnego dnia rano.A zrobiłam tą powtórkę jak mi gin kazał i jest super ok,więc mi lepiej.Co nie zmienia faktu,że w ciągu 10 dni przytyłam kolejne 1,5 kg:wściekła/y:

Nanulika dziewczyny mają rację,odpoczywaj i śmigaj na L4,bo dzidziol teraz najważniejszy!Trzymam za Was kciuki!

Tialana,buziak czy katarem można się zarazić wirtualnie???Bo mnie męczy od wczoraj!
zdrowiejcie szciutko kobietki;)

reklama
Dzień dobry wszystkim:-)
Dziś miałam telefon od lekarza i mam coś nietak z wynikami ale co jak dopiero na wizycie jedynie pocieszają że nic niebezpiecznego....ale jednak coś tam jest....
W zeszłym tygodniu miałam jakieś uciski i bóle z prawej strony brzucha a dziś znowu powróciły...więc dobrze że lekarz jutro .
Pozdrawiam miłego dnia

I ja się witam
Ja tez zakatarzona do tego gardło mnie boli ostatnio mnie nie było bo mam małego chorego i nie miałam czasu na kompa
sicil będzie dobrze :-)

ja też muszę zrobić badania chyba wybiorę się w środę bo dziś mi się wyjątkowo nie chce :tak:

No i duuu...myjnia na jutro, więc i obiad z osobistym na mieście jutro...no nic czas przygotować plan b ;D Zmianom nie ulega nawiedzenie pracy z L4 (przeszłam już na ZUS - czy ktoś wie kiedy i jak oni wypłacają kasę? Bo z pracy dostał tylko część poborów, reszta ma być z ZUSu).

Plan b uwzględnia zakup farby do malowania fikoła i koszyków...chyba zdecyduję się na takie zestawienie:
tikkurila_y370.giftikkurila_y327.gifBloomingville.jpg

Ostatnia edycja:
Buziol, Tialana- jak sie czujecie???

dzieki, tak sobie. Tzn tylko nos zawalony, ale krew mi cały czas leci :baffled: juz mam dosc:confused2:

dzień doberk,melduje się i ja.
mam pytanko ile czekałyście na wyniki z glukozą ,bo ja ide do doktorka 19,03 i tak naprawdę to niewiem czy iść już czy za tydzień
miłego dnia

kilka godzin i sa;-)

Dzień dobry wszystkim:-)
Dziś miałam telefon od lekarza i mam coś nietak z wynikami ale co jak dopiero na wizycie jedynie pocieszają że nic niebezpiecznego....ale jednak coś tam jest....
W zeszłym tygodniu miałam jakieś uciski i bóle z prawej strony brzucha a dziś znowu powróciły...więc dobrze że lekarz jutro .
Pozdrawiam miłego dnia

nic sie nie martw, to nic groznego!!! Takie rzeczy sie zdarzaja czesto i okazuje sie ze jest ok!!!

Wszystkim chorym - Ruda, Klusia i kto jeszcze potrzebuje - zdroweczka!!!

WItam

u mnie tez dzisiaj ladnie ale zimno. i mam w planach sprzatanie piwnicy:/ale musze to wrszcie zrobic bo jak wozek kupimy czy cos innego to nawet nie ma gdzie wsadzic.

Sicil ale my teraz mamy problemy ze sie pampersy snia. mi sie snily laktatory bo wczoraj za duzo sie naogladalam na allegro:D

Siula ja na wyniki glukozy czekalam 4 godziny i juz w necie byly.w diagnostyce wyniki sa w necie po paru godzinach a osobiscie po poludniu juz mozna je odebrac , wiec w innych pewnie tez nie dluzej niz 1 dzien.

Witam porannie poniedzialkowo:-) Dosc leniwie a musze sie zorganizowac, wykonac jakies tam telefony, umowic siebie i P do lekarzy, zrobic lekcje z siostra, zrobic obiad-nie wiem co jeszcze, no i oczywiscie szczytowe zadanie dnia: pojechac do veta. Potem jeszcze zrobic lekcje z P. I jeszcze wpasc do kuzyna i jego dziewczyny cos im zawiezc. I jest 20.00;-) To sie nazywa wolny dzien. Pozdrawiam i milego dnia wszystki:-) Nanulinka lec na bete i dawaj znac:-)Carla zus placi pod koniec miesiaca ja mam okolo 24. Wiec troche poczekasz:-( Zestawienie kolorow bardzo fajne ten wrzosik swietnie gra:-) :-) maluj i pokazuj efekty:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Wam Moje Drogie :-)
Witam się po weekendowo. Czas minął przyjemnie: udało nam się trochę oczyścić mieszkanie z rzeczy zaległych gdyż już niedługo czeka nas przeprowadzka - nie wiem czy wspominałam. Na końcu kwietnia odbieramy klucze od nowego mieszkania więc powolutku wyrzucamy wszystko to czego nie zabierzemy. Troszkę pracy za nami, ale jeszcze dużo przed nami. Wczoraj wybraliśmy też cały sprzęt rtv i AGD, lampy i prysznico/wannę do łazienki. Mąż chce wszystko wcześniej wiedzieć bo może się zdarzyć tak, że nie będę mogła być przy zakupie - mam nadzieję, że tak się nie zdarzy :-D
Najbardziej przeraża mnie to, że mogę nie być w zbyt dobrej formie po porodzie (który mam nadzieję zdarzy się w odpowiednim momencie) - a jest mi ona potrzebna bardzo bo jak już się przeprowadzimy to będę musiała posprzątać całe nasze obecne mieszkanie - chcemy je wynająć jak najszybciej. Trzeba być dobrej myśli, że wszystko pójdzie dobrze ;-)
Miłego dnia dziewczynki - słonecznie dziś :-D

reklama
Do góry