reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Pewnie ze nie zapomne! A w czerwcu nie tylko pilkarzom bede kibicowac:):):) a takie pytanko mam,bo dla was tez bede upierdlijwa: was tez w brzuchu klulo na poczatku? Jakos tego nie pamietam z ostatniego razu..... a teraz kluje dosc czesto.... i piersi nie bola i nie urosly - a wtdy szybko im poszlo....

Mnie brzuch bolał i jajniki jak na owu...ale cyce jakoś nie ;)

reklama
nanulika - badz upierdliwa!!! i obiecaj, ze jak sie zadomowisz na listopadowkach to o nas nie zapomnisz ;-):tak:

msmickey - a w ktorym miejscu ma te szwy? nie da rady mu tam obwiazac czyms albo wciagnac jakas skarpete zeby zabezpieczyc???

u mnie tez dzionek leniwie, cały czas grzeje sie pod kołderka i mam nadzieje ze mi to cos da;-)

Na tylnej łapie poniżej zgięcia. Ma zabezpieczone bandażem, nosił tez skarpetę. Ale to zdolny pies przerabialiśmy z nim operacje na końcu ogona - chodził w hiszpańskim kołnierzu i w kagańcu a i tak potrafił zdjąć szwy i zlizać zarastającą skórę. Wtedy zajęło nam to jakieś 2 miesiące, żeby w końcu zarosło na dobre więc jestem cała w nerwach, że jak teraz zdejmie, to będzie to samo:(

Pewnie ze nie zapomne! A w czerwcu nie tylko pilkarzom bede kibicowac:):):) a takie pytanko mam,bo dla was tez bede upierdlijwa: was tez w brzuchu klulo na poczatku? Jakos tego nie pamietam z ostatniego razu..... a teraz kluje dosc czesto.... i piersi nie bola i nie urosly - a wtdy szybko im poszlo....

Kłucie to chyba zagnieżdżanie się i może być. Mnie piersi zaczęły rosnąc trochę później a dowiedziałam się o ciąży w 5 tyg. Więc masz czas. Ale ja od razu zrobiłam badania na krew, żeby mieć pewność. I 2 dni później jeszcze usg bo i tak nie mogłam uwierzyć;) I była taka ciągutka z kółkiem do frisbee w ręku... Przynajmniej ja to tak widziałam:-D Trzymamy kciuki:)

Zrobie:) choc wynik bedzie chyba dopiero we wtorek.... kluje ten brzuchol ale naczytalam ssie wlasnie ze to dobry objaw ufff..... sluzu sporo,bialy i rzadki.... no i @ nie ma a to chyba najpewniejszy objaw.... wlasnie wracamy z pragij,jutro do pracy czas ehhh..... tak mi sie nie chce......

Witam pod koniec weekendu :) wczoraj przyjechała do mnie kumpela i dopiero teraz pojechała :) cieszę się, ze ją tu mam bo samej bym pewnie się zdołowała :) dziś mimo pięknego słonka spędziłyśmy dzień w łóżku na oglądaniu filmów :)

Nanulinko trzymam kciuki :) już się cieszę, ze będę miała kumpele w mieście:)
Poola no to mamy ten sam proszek :D bo moje koszulki jakieś krótkie wszystkie :D

Uff wreszcie weekend się skończył:rofl2:.

Nie wiem jak Ty to robisz ale cały czas o Tobie myślę i Ci kibicuję z całego serca !!

Ja pamiętam, że w obydwu ciążach przez pierwszy trymestr kuło mnie w brzuchu w okolicach jajników. Wróć sobie do początków naszych rozmów i sama zobacz, że wiele z nas na to się skarżyło :rofl2: Także to dobry znak :)

Zrobie:) choc wynik bedzie chyba dopiero we wtorek.... kluje ten brzuchol ale naczytalam ssie wlasnie ze to dobry objaw ufff..... sluzu sporo,bialy i rzadki.... no i @ nie ma a to chyba najpewniejszy objaw.... wlasnie wracamy z pragij,jutro do pracy czas ehhh..... tak mi sie nie chce......
Pamiętaj, że w tym momencie najważniejszy jest odpoczynek i uważam, że powinnaś duuuuuużo leżeć.. jak najwięcej. Rób szybko bete, leć do ginka po L4 i wracaj do nas ze wspaniałymi wieściami.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzeki kamila:) a wlasnie wczoraj stwierdzilam ze jak wroce do domu to chyba zaczne czerwcowki od poczatku czytac:) ot taka encyklopedia;P ale z tym L4 nie c hce pedzic..... no chyba ze nie bedzie wyjscia.....

Do góry