reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witajcie dziewczyny. Czytam Was od listopada codziennie, dziś nastąpił ten dzień kiedy postanowiłam zacząć się wypowiadać na forum :) Dlaczego dziś? Ponieważ do tej pory bałam się zapeszyć. Ponieważ mamy już pełne 24 tygodnie - chyba czas zacząć się cieszyć razem z Wami :)
O sobie napiszę w odpowiednim wątku :)
Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć?
:-)

a ja Cie pamietam z 1listopada jak razem wklejałysmy linijki i nam dziewczyny pomagały :tak:;-)

sicilpol - moge Cie zapytac czemu Was mąż wywiozł??? to ze wzgledu na echo podejrzewam tak? to czemu do piatku?
Co do echa serca to miałam to u siebie czy chłopcow to wyglada jak usg serca poprostu po klatce jezdzi tym maziajem. A echo płodu to pewnie tylko po brzuchu az na serduszko natrafi..

reklama
Tak sobie myślę że dziś będzie chwila prawdy, czy jeszcze dam radę na dole zrobić gruntowne porządki, pewnie się nasapię przy tym jak lokomotywa
heheheh ja się porządkuję 2 razy w tygodniu do tej pory nie było z tym większego problemu - dopiero wczoraj to myslalam ze zejde z tego świata :) nasapałam się namęczyłam jak nigdy.

Witajcie dziewczyny. Czytam Was od listopada codziennie, dziś nastąpił ten dzień kiedy postanowiłam zacząć się wypowiadać na forum :) Dlaczego dziś? Ponieważ do tej pory bałam się zapeszyć. Ponieważ mamy już pełne 24 tygodnie - chyba czas zacząć się cieszyć razem z Wami :)
O sobie napiszę w odpowiednim wątku :)
Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć?
biggrin.gif

Witaj , pamiętam Cię ;)

Ostatnia edycja:
jeju ale sie czuję, grubas ze mnie:zawstydzona/y:
taka przybita ostatnio chodzę, że szkoda gadać.

podajmy sobie reke !!!
ja mam tez ostatnio jakis humor do d... jakas tak przemeczona jestem i wogle gruba itd.
wchodze czasem poczytac co u was - oczywiscie nie nadrobie wszystkiego,ale staram sie - tylko pisac jakos mi sie niechce - ach te hormony :-(

dzieki Dziewczyny, na wszelki wypadek odchwalscilam sie cala ;-)

Buziol- ano wywiozl, widocznie mu za skore zaszlam za bardzo ;-) Tak na powaznie, mial byc ze mna dzis na tym badaniu, ale niestety w pracy nie ma jak wziac urlop wiec wyszlo na to, ze pojde tu sama (znaczy z tesciowa hihih) a ze to zawsze 200km, wiec wczoraj stanelo na tym, ze nie bedzie po pracy po mnie jechal, tylko zjawi sie w piatek. Z jednej strony nie usmiecha mi sie tu siedziec, z drugiej nie chce, by potem na red bullach jezdzil bidula...latka juz nie te ;-)

Fajnie, że kilka z Was mnie pamięta. Odezwałam się kilka razy, ale większa aktywność mnie przerażała :) Teraz jestem już troszkę spokojniejsza. Choć dwa tygodnie temu trafiłam na nagłą wizytę u mojego ginekologa gdyż zaczęły mi się bolesne skurcze. Na szczęście leżenie i leki pomogły i nie musieliśmy trafić na oddział aby to kroplówką wyciszyli. Wyjście Małego zamknięte i tego musimy się trzymać jak najdłużej :)
Teraz już powoli myślę o tym jak to będzie gdy Malutki już będzie na moich rękach - ach ach :)

A ile dziewczyn jest z Poznania? Bo jestem ogromnie ciekawa :)

Ja co prawda z Poznania nie jestem, ale pochodzę z miasteczka oddalonego o 100km i w Poznaniu mieszka moja siostra, która miesiąc temu urodziła synka, więc często tam bywam i nie wiem, czy nie przeniesiemy się z mężem właśnie tam, żeby mieć bliżej całą rodzinkę:-)

HEJ DZIEWCZYNY ,ja dziś mam wizytę u doktorka :-) posłucham moją królewnę!

&&&&&&&&&&&&&

to tez moja pierwsza ciaza, kupuje zatem jedna butelke rozmiar maly co by miec np do rumianku :-)
Ja też tak planuję. Jedną małą butelkę, ale nie bawie sie w podgrzewacze i inne bajery. Jak będą potrzebne to L. pobiegnie do sklepu - nie żyjemy na bezludnej wyspie i SMYK 10 minut od domu.

Witammm
a my dzis na 16 mamy echo serduszka
co za nerwy :baffled:

Proszę mi się tutaj nie stresować. Już ja leżę przez stres i na tym niech się zakończy.
Kamila, Sicilpol i Siula trzymam kciuki za udane wizyty :happy:
BMR witam ponownie :happy:

Idę zacząć robić moją chałkę, a jutro ją upiekę.... ale będę miała śniadanko... Jak któraś chetna to zapraszam. Chałka, masełko, serek biały i konfitura wiśniowa lub pomarańczowa. Mam jeszcze masę krówkową w słoiku - eole zamiast nutelli :-D

sicil to jestes wyrozumiał┬a dla swojego mężusia ja tam bym nie pozwoliła na to aby siedzieć gdzieś gdzie bym nie chciała, mój by musiał po mnie przyjechać, choć znając mnie to sama bym sobie pojechała nie prosząc się nikogo :-)

reklama
BMR- nie wiem na 100% ja jestem calym sercem poznaniara, ale na wygnaniu ;-) jeden z naszych modow, Kasiulka jest z Poznania :tak: Jest wiele dziewczyny w okolic :tak:

Sluchajcie, a kto wie co z Karamija?????:eek: Po slawnych klopsikach zniknela mi z radaru

Alijenka- no mi jest go zal, bo i tak biega juz jak wsciekly... Zobacze jak dlugo wytrzymam w razie czego zaczne alarmowac synka ;-) Ja niestety sama na te trase sie nie nadaje, bo jest potworna :confused2:

Do góry