reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Tialana ja też myślałam o takim zestawie,ale później znalazłam na allegro same butelki i nawet niedrogie ja się nastawiam na firmę TT,także kupię po jednej butelce na początek,bo jeżeli będę mogła będę karmiła piersią,ale od 4 m-ca zamierzam wprowadzać pokarmy stałe.
Muńka nie musisz sobie odmawiać słodkiego dzień wcześniej ,nawet jeżeli wyniki wyszłyby nie najlepsze to na pewno nie pzrez faworki,ale na pewno będzie wszystko będzie ok:)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ja mam dziś diabetologa

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie

W ogóle czeka mnie dzisiaj strasznie dołujący dzień - m już pojechał :( a o 12 jadę do siostry pomóc jej zawieźć jej sunię do weterynarza na sterylkę
ale nie wiem czy sunia zostanie wybudzona z narkozy, bo ok. miesiąc temu miała amputowaną łapę z powodu złośliwego nowotworu, niedawno pojawiły się na jej ciele guzki (czekamy na wyniki badań) i zaczęło się ropomacicze, które wymaga natychmiastowej sterylizacji...
jeśli podczas operacji okaże się, że są przerzuty na narządach wewnętrznych, to nie wybudzą jej z narkozy:-:)-:)-(
nie wiem jak ja to przeżyję :-(

Kamila sicil powodzenia na wizytach!!! &&&&&&&&&&&&&&

Tialana gratuluję zdanych egzaminu!

wiem, ze to długawo, ale ja wykorzystałabym ten czas na jakies porzadki np, których przy mezu nie da sie zrobic.. albo kolezanki i te sprawy;-) a 3tyg szyyyyyyyyyyyyybko zleci!!! Takze nie dołowac mi sie tu!!!

taki mam właśnie plan - poukładać w końcu dokumenty, powyrzucać zbędne papierzyska itp
poza tym dzisiaj przyjeżdża do mnie kuzynka na kilka dni, więc mam nadzieję, że jakoś się pozbieram i wytrzymam do przyjazdu męża

w sumie to mam w końcu moją podusię -rogala;-)

Dzięki dziewczyny za wsparcie

W ogóle czeka mnie dzisiaj strasznie dołujący dzień - m już pojechał :( a o 12 jadę do siostry pomóc jej zawieźć jej sunię do weterynarza na sterylkę
ale nie wiem czy sunia zostanie wybudzona z narkozy, bo ok. miesiąc temu miała amputowaną łapę z powodu złośliwego nowotworu, niedawno pojawiły się na jej ciele guzki (czekamy na wyniki badań) i zaczęło się ropomacicze, które wymaga natychmiastowej sterylizacji...
jeśli podczas operacji okaże się, że są przerzuty na narządach wewnętrznych, to nie wybudzą jej z narkozy:-:)-:)-(
nie wiem jak ja to przeżyję :-(

taki mam właśnie plan - poukładać w końcu dokumenty, powyrzucać zbędne papierzyska itp
poza tym dzisiaj przyjeżdża do mnie kuzynka na kilka dni, więc mam nadzieję, że jakoś się pozbieram i wytrzymam do przyjazdu męża

1. Wiem ze łatwo sie to mówi, ale jakby miała psinka cierpiec to moze to i dla niej lepiej.. poprostu usnie i odejdzie... Bez bólu, bez cierpienia...
A moze wszystko okaze sie byc dobrze i nie potrzebnie sie martwisz;-):tak:

2. To jak Ci ta kuzynka przylatuje to co sie martwisz??? Napewno we dwie swobodniej sobie pogadacie bez zadnego chłopa:tak:

Tez za wizytki trzymam kciuki!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie dziewczyny. Czytam Was od listopada codziennie, dziś nastąpił ten dzień kiedy postanowiłam zacząć się wypowiadać na forum :) Dlaczego dziś? Ponieważ do tej pory bałam się zapeszyć. Ponieważ mamy już pełne 24 tygodnie - chyba czas zacząć się cieszyć razem z Wami :)
O sobie napiszę w odpowiednim wątku :)
Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć?
:-)

Witam się i ja :-D

BMR witaj :-)

Muńka ja przed badaniem obciążenia glukozą dostałam takie wskazówki od mojego gina :
Przez 3 dni poprzedzające wykonanie testu GCT odżywiaj się racjonalnie. Wskazane jest przyjmowanie 3 posiłków w ciągu dnia. Pomiędzy nimi można podjadać niewielkie przekąski. Najważniejsze, aby w Twojej diecie znalazło się około 150-200 g węglowodanów. Znajdziesz je m.in. w: owocach, pieczywie, płatkach śniadaniowych, makaronach, ryżu, warzywach strączkowych. Ograniczyć spożywanie cukrów !!!!!!!!!

U mnie też kuzynka na kilka dni, więc chociaż do przyjścia męża z pracy nie będę sama:-D

Witajcie dziewczyny. Czytam Was od listopada codziennie, dziś nastąpił ten dzień kiedy postanowiłam zacząć się wypowiadać na forum :) Dlaczego dziś? Ponieważ do tej pory bałam się zapeszyć. Ponieważ mamy już pełne 24 tygodnie - chyba czas zacząć się cieszyć razem z Wami :)
O sobie napiszę w odpowiednim wątku :)
Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć?
:-)

Witaj:-D

Sicil jak cię tak mógł ten twój mąż na wygnanie skazać? musiałaś sobie coś przeskrobać chyba

No wczoraj jak mu pisalam, ze Maly kopie, bo pewnie szuka tatusia by sie z nim w chowanego pobawic, to mi odpisal, ze dzis po nas przyjedzie ;-)
Ale tak sobie mysle, ze wytrzymam do piatku hmm, zobaczymy, nie chce by facet dla mnie zasypial przy kieorwnicy, zwlaszcza, ze droga do najmilszych nie nalezy :eek:

Violapop- ja zakupilam 3butelki, mala 150ml, 260 i 320ml i potem tylko wymienne smoki (niektore antykolkowe, chociaz pisza, ze jak dizecko mam miec kolki to nic nie pomoze :baffled:) Nie wiem, czy bede karmic, czy nie, ale robilam paczke zbiorcza i wyszlo mnie to taniej, niz kupic tutaj 2butelki :)
A wszystko tez TT :tak:

BMR- witam kolejna poznaniare ;-)

Zaza- bede trzymac kciuki za sunie
yes2.gif

Powodzenia wszystkim na dzisiejszych wizytach!!!!

Dziewczyny, miala ktoras z Was takie echo serca? Jak to wyglada???? Gdzie sie mam odchwaszczac????

Wczoraj odkrylam, ze brzdac lubi milke- skakal po niej jak na sprezynce ;-) no w koncu ma cos po mamie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
HEJ DZIEWCZYNY ,ja dziś mam wizytę u doktorka :-) posłucham moją królewnę!
witam bmr
weszłam dziś na wagę +5kg:no:
mała się wierci- fantastycznie wczoraj wieczorem swojemu bratu dała się odczuć a Kubuś na to "ale fajnie to tak czuć świetnie"potem przybliżył buzie i zaczął wołać Marcelina-a ja normalnie łzy w oczach miałam ale uczucie nie do zapomnienia!
trzymam kciuki za wizytki!!!

Do góry