buziak
Fanka BB :)
Że jest koniem i chce kostkę cukru? ;-)
tak napewno o to chodziło;-):-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że jest koniem i chce kostkę cukru? ;-)
Mam przepis na fajną babkę z białek - potrzeba 1 szklanki białek.
Ja przed 30 minutami znów wzywałam pogotowie. Ból pleców powrócił. Znacznie silniejszy i nie odpuszczał nawet na moment. Walczyłam od godz. 15 do 16:45 i zrezygnowałam.
Ewidentnie nie ominie mnie fizjoterapia. A mąż chce mnie do szpitala położyć bo w tym tygodniu na noce będzie chodził i się o mnie boi. Dzisiaj to nie mogłam zupełnie oddechu zlapać i niewiele brakowało a bym zemdlała. Juz czarno przed oczami miałam, a ciśnienie 85/60.
mamina, juz sluze, tylko powiedz mi co lubisz? Miesko, rybke, jakie warzywka?
ja z szybkich ulubionych to rzecz jasna pesto
mozesz zrobic tez lasagne z pesto- naklad pracy minimalny
kolejna, pewnie raczej letnia ale boska rzecz, to makaron z pomidorami swiezymi ale to wieczorne danie, lub na obiad, po ktorym nikt Cie nie bedzie musial obwachiwac ihihi
Potem makaronik z fasola, albo jakims warzywkiem i serkiem? Co lubisz???
Daj proszę a nuż pavlowa poczeka na lepsze czasy
Aaaaa wpadnijcie na chałkę. Zrobilam z całej porcji ciasta zamist podzielic na dzis i na jutro i mam (a raczje będę miała) 2 wielkie chały... mam do nich dżemik domowej roboty... do wyboru do koloru. Marchwiowy, morelowy, czeresniowy, i gdzies jabłko sie palętało
ja chce z samym maslem tylko grubo masla jak tyc to konkretnie