reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
no wreszcie wracamy do domku, ja bym z ta kobieta zwariowala majac ja na codzien....na szczescie nastepna wizyta pewnie za miesiac

jak nie kupie to powyjadam najpierw płatki kuleczki czekoladowe dzieci a potem wezme sie za suche kakao. Az powyjadam w domu wszystko co ma odrobine słodki smak:tak:
Zreszta w ogóle mam zajawy straszne, wczoraj wlewałam świezutka słodka smietanke do zupy po czym przekreciłam ja z gwinta i drugie pół wypiłam:szok::eek:
jestem nieobliczalna :eek:

hahaha mam dokładnie to samo, u mnie oprócz płatków do mleka w standardzie są miód, dżem i nutella jedzone oczywiście łyżeczką prosto ze sloiczka:-D

hahaha mam dokładnie to samo, u mnie oprócz płatków do mleka w standardzie są miód, dżem i nutella jedzone oczywiście łyżeczką prosto ze sloiczka:-D

nad miodem dzi sie zastanawiałam:-D ale poki co mam narazie inne rzeczy, powyjadam je i sie wezme za miod;-) co to dziecko chce mi powiedziec???:eek:

mamina, juz sluze, tylko powiedz mi co lubisz? Miesko, rybke, jakie warzywka?
ja z szybkich ulubionych to rzecz jasna pesto :tak:
mozesz zrobic tez lasagne z pesto- naklad pracy minimalny :tak:
kolejna, pewnie raczej letnia ale boska rzecz, to makaron z pomidorami swiezymi ale to wieczorne danie, lub na obiad, po ktorym nikt Cie nie bedzie musial obwachiwac ihihi
Potem makaronik z fasola, albo jakims warzywkiem i serkiem? Co lubisz???

biedna wiem cos o tym, placz sobie kochana bo to pomaga. Ja to jak mam dola i juz becze to jeszcze sobie wymyslam dodatkowe powody :szok: np jak mnie moj B wkurza ide do pokoju zeby poryczec (bo wstyd mi ze taka glupota a ja musze ja okrasic lzami) to jak juz jestem sama w pokoju i rycze to sobie jeszcze z przeszlosci wyciagam co on mi takiego nie zrobil wtedy jak wyplacze jeden powod to juz mam drugi w zanadrzu do obryczenia. I jak
moj B wejdzie i to zobaczy to wtedy rycze i sie smieje a on mysli ze zwariowalam
My dziś własnie jakoś oboje nie w humorze. Dlatego jak zaczęlo się ostrzej(własciwie bez powodu większego) to po prostu wyszłam z domu na ten deszcz i tak łaziłam godzinę, aż mi zimno się zrobiło...

jak nie kupie to powyjadam najpierw płatki kuleczki czekoladowe dzieci a potem wezme sie za suche kakao. Az powyjadam w domu wszystko co ma odrobine słodki smak:tak:
Zreszta w ogóle mam zajawy straszne, wczoraj wlewałam świezutka słodka smietanke do zupy po czym przekreciłam ja z gwinta i drugie pół wypiłam:szok::eek:
jestem nieobliczalna :eek:

na pocieszenie - ja też mam teraz takie parcie na slodkie, powyjadalam prawie wszystkie "zachomikowane" słodycze. miodek został mi jeszcze i chałwa mojego T.
Zle mi dziś jakos tak fizycznize ze sobą. Pozycji nie mogę znaleźć sobie, przemeczenia jakies czy cos.

A i w ramach napadu na slodkości własnie bedę piekła chalkę z kruszonką. I przeszukuje internet w celu znalezienia natchnienia na wykorzystanie pozostałych 6 białek.... chyba beza.... z bitą śmietaną.... i owocami... Pavlowa????

na pocieszenie - ja też mam teraz takie parcie na slodkie, powyjadalam prawie wszystkie "zachomikowane" słodycze. miodek został mi jeszcze i chałwa mojego T.
Zle mi dziś jakos tak fizycznize ze sobą. Pozycji nie mogę znaleźć sobie, przemeczenia jakies czy cos.

A i w ramach napadu na slodkości własnie bedę piekła chalkę z kruszonką. I przeszukuje internet w celu znalezienia natchnienia na wykorzystanie pozostałych 6 białek.... chyba beza.... z bitą śmietaną.... i owocami... Pavlowa????

Mam przepis na fajną babkę z białek - potrzeba 1 szklanki białek.

Ja przed 30 minutami znów wzywałam pogotowie. Ból pleców powrócił. Znacznie silniejszy i nie odpuszczał nawet na moment. Walczyłam od godz. 15 do 16:45 i zrezygnowałam.
Ewidentnie nie ominie mnie fizjoterapia. A mąż chce mnie do szpitala położyć bo w tym tygodniu na noce będzie chodził i się o mnie boi. Dzisiaj to nie mogłam zupełnie oddechu zlapać i niewiele brakowało a bym zemdlała. Juz czarno przed oczami miałam, a ciśnienie 85/60.

reklama
Mój dzisiejszy sposób na pocieszenie się z problemami z psem:
nutella z dietetycznymi sucharami. W tej proporcji :-p

Zrobiłam błąd - kupiła słoik nutelli. Teraz nie mogę przestać jej jeść:crazy:

Sicil te przepisy na makaron to ja też chętnie to może do książki wrzuć... Tylko ja bym prosiła jakiś taki do pół godziny roboty przy nim. Plus zapiekanie jeśli jest.:rofl2:

Do góry