reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

witam was ja też muszę pochwalić się ruchami jeszcze nie dawno zastanawiałam się czy to ruchy czy czkawka teraz już rozróżniam moja córcia bardzo lubi być przykryta wtedy najbardziej się rusza i harcuje :-D fantastycznie
Będzie miała na imię Marcelina -ładnie co?
GRATULUJĘ WSZYSTKICH KOPNIACZKÓW
MIŁEGO DNIA .POZDRAWIAM

reklama
dziewczynki nie jestem w stanie nadrobic tego co przez tydzien napisałyście.
jestem po 2 parapetówkach i ledwo zyje.
na dodatek kregosłup mnie boli, i całe plecy.

dzien dzisiejszy chyba przespie.

młodak - nie martw sie niczym, nie płacz!!!! Wiosna idzie bedzie coraz wiecej słoneczka i od razu nabierzemy nowych sił i wigoru:tak:

Moj Nikula tez najbardziej lubi dawac wieczorem albo jak w nocy wstaja siku to widze ze sport uprawia dzieciak;-)

Mlodak przybij piatke;-) tez tak mam czasami i nie jest wazne, czy jest powod czy go nie ma. Ale jak juz jest... to tez moglabym plakac i nic wiecej. W dalszym ciagu winie hormony...

buziak ja też mam teraz ciągoty na słodycze:-( dlatego staram się nic słodkiego nie kupować do domu, bo waga w łazience nie znal litości i kolejny kg mi przybył zaledwie w 2 dni :(

siula
mnie się podoba!:tak:

Aylin odpoczywaj sobie i leniu****;-)

mlodak głowa do góry! na pewno przejdzie, też tak mam czasami, to chyba te ciążowe huśtawki nastrojów wciąż nad nami wiszą;-)

A ja dzisiaj doła złapałam jakiegoś i ciągle che mi się ryczeć. Jakoś tak źle mi jest.....

biedna wiem cos o tym, placz sobie kochana bo to pomaga. Ja to jak mam dola i juz becze to jeszcze sobie wymyslam dodatkowe powody :szok: np jak mnie moj B wkurza ide do pokoju zeby poryczec (bo wstyd mi ze taka glupota a ja musze ja okrasic lzami) to jak juz jestem sama w pokoju i rycze to sobie jeszcze z przeszlosci wyciagam co on mi takiego nie zrobil wtedy jak wyplacze jeden powod to juz mam drugi w zanadrzu do obryczenia. I jak
moj B wejdzie i to zobaczy to wtedy rycze i sie smieje a on mysli ze zwariowalam

reklama
buziak ja też mam teraz ciągoty na słodycze:-( dlatego staram się nic słodkiego nie kupować do domu, bo waga w łazience nie znal litości i kolejny kg mi przybył zaledwie w 2 dni :(

jak nie kupie to powyjadam najpierw płatki kuleczki czekoladowe dzieci a potem wezme sie za suche kakao. Az powyjadam w domu wszystko co ma odrobine słodki smak:tak:
Zreszta w ogóle mam zajawy straszne, wczoraj wlewałam świezutka słodka smietanke do zupy po czym przekreciłam ja z gwinta i drugie pół wypiłam:szok::eek:
jestem nieobliczalna :eek:

Do góry