reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

mamina, ten sam link wrzucialm Ci pare postow wyzej :tak:
ja tez lubie te stronke :tak: przynajmniej wiadomo, co Ci nad glowa lata ;-)

a ja tego nie widzialam? ja to naprawde jestem odmozdzona totalnie. Maz do mnie mowi jakbym byla bezmozgowcem, np dzis wynosil zakupy z auta i mowi do mnie - zamknij tylko drzwi a bagaznik zostaw otwarty:eek: czyli ze przypuszczal ze w trakcie wypakowywaniea zakupow moge mu zatrzasnac bagaznik
to sie nazywa spizdziala ciazata zona
no nic po tym jak mi to powiedzial o tym bagazniku to z wrazeniea wchodzac do domu bym weszla w sciane:happy2:
chyba powinnam dac sie w kaftan zakuc dla dobra mojego i innych

viola-- przykro mi ze twoj kotek umarl, dla mnie zwierzeta to takie lepsze ludzie, zawsze kochaja, czekaja i nie narzekaja. Nic nie zastapi tych wyjatkowych cudeniek. Mojego swiniaka morskiego do tego pory wspominam jak grzal sobie zimne piety w moim reku.......

reklama
dobry wieczor

viola wspolczuje kotka...
addiena wspolczuje szpitala, ale przynajmniej cie dobrze zbadaja

moj maly dzis nogami do gory i kopie mnie tak w przepone ze nie moge sie schylac zupelnie... a dzien dosc aktywny, razem z mezem zakladalismy dzis akwarium i wyglada pieknie, jak sie woda odmuli to wkleje fotke:)
acha i zrobilam pyszna tarte cytrynowa. mniam!
w miedzyczasie tesciowka zadzwonila i pytala czy nie chce przypadkiem rodzic u nich , ze jak co to ona zalatwi :eek::szok: no jaaaaaasneeeeeee, pojade 400km i sama tam bede z nimi siedziec czekajac na porod. skad ona bierze te pomysly?!

tak w ogole to snieg sie roztopil i dzis czuc bylo wiosne w krakowie!

Sicil - nie znałam tej stronki, wielkie dzięki!! Niedługo córcia przylatuje, to będę śledzić jej lot.
I siedzę i gapię się na te samolociki wrrrr.

Ostatnia edycja:
Witam się niedzielnie.
Viola - współczuję śmierci kociaka.
Addiena - przykro mi z powodu cukrzycy i szpitala,ale będziesz pod opieką i mam nadzieję,że wszystko się szybko wyrówna.&&&&&&&
Goldenlucy - gratuluję córuni.
an.ka- gratuluję 5!
i gratuluję wszystkim,które wczoraj sprzątały, gotowały,piekły itd.Ja cały dzień przeleżałam/przespałam.Pogada do banie,zamiast śniegu zaczął podać deszcz i się zrobiła taka ślizgawka,że szok!!!!
josi - ja znam ten ból,mnie obydwie(mama i teściowa)chcą zmusić do porodu w PL:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dzionka;)

Witajcie :)

Taa a co ja mam powiedziec, nie dosc, ze od maja bede siedziec u tesciowej, to jeszcze teraz maz mnie podstepem zostawia tu do piatku :wściekła/y:Ja
Ja tu nie wytrzymam do piatkuuu

sicil biedactwo!!!Ja bym chyba oszalała u teściowej;-)

A jeszcze pisałyście o liczeniu ruchów dzidzi-mi gin mówił,że od 28 tyg.powinno ich być około 10 w ciągu 2 godz i jeśli nie ma to mam zaraz dzwonić albo jechać di szpitala,bo to może ALE NIE MUSI oznaczać,że coś się dzieje nie tak.

No moj wieczorem pobil rekord 10kopow dostalam moze w ciagu 2minut :eek:
U was tez tak jest, ze kopy robia sie coraz bardziej...doslowne?

reklama
sicil no ruchy mojego syna już wyglądają tak , że bez problemu czuje kiedy to pupa lub głowa wali a kiedy noga bądź ręka. Czasem aż boli już prawie dochodzi do żeber - mało brakuje. Kopy są bardzo silne i bardzo widoczne gołym okiem heheh

Do góry