reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

sicil może to jest kwestia tego jakie są twoje naczynka?bo ja też zawsze mam siniole i nie ważne,czy wkłują mi się od razu czy nie.moje najczęściej pękają i klują mnie po 2-3 razy zanim się uda:-(

reklama
witam

asia trzyma kciuki za usg i za chlopakow, my tez idziemy na wizyte na 15, to dobrze bo rafal od rana nie daje znaku i juz sie martwie

ja tez dzisiaj zakupilam arbuza i swieze truskawki.....w biedronce, musze przyznac ze calkiem dobre

sicil może to jest kwestia tego jakie są twoje naczynka?bo ja też zawsze mam siniole i nie ważne,czy wkłują mi się od razu czy nie.moje najczęściej pękają i klują mnie po 2-3 razy zanim się uda:-(

Nie, nie, ja nigdy przedtem problemow nie mialam, zawsze jedno wklucie i jak po masle ;-)
Tutaj sa tacy artysci ;-)
A na dzien dzisiejszy dochodzi mi problem z zatrzymaniem krwi w zwiazku a tabletkami na rozrzedzenie :no:

A tak odnosnie truskawek- we Wloszech ulubionymi swietami, sa te regionalne, na czesc zywnosci i tak tu mamy te migdalowa, gdzie indziej pistacjowa, na czesc chleba, cous cous, jakiejs kieblasy itd...
W miasteczku kolo Catanii w czerwcu maja swieto truskawki :baffled:
Nigdy tam nie bylam (leniwy maz) ale to moje marzenie, pojechac tam, w te truskawy...
Il-taglio-2007.jpg

Ostatnia edycja:
Maćku mój maluszek jest w wymuszonej pozycji tak jak napisałam główką do dołu i ma główkę odchyloną ku tyłowi co na usg ciut nienaturalnie jak dla mnie wygląda więc wolałabym aby się przekręcił.

Avo gratuluję zdrowej dużej dzidzi

Ruda wiem że splot nie jest wadą i występuję u 30% kobiet w ciąży ( tak powiedział lekarz)

PS Sici dobrze że nie mam parcia na truskawy ;-) a tym które go maja współczuję

Witajcie,

nie napiszę za duzo bo moi panowie wlasnie wrocili ze spaceru:tak: i sie za obiadek biore, dzisiaj rybka:-)
Mąz wzial Mlodego na przejazdzke autobusem bo Kuba chciala siedziec na gorze hehe (pietrowy):-D co za dziecko

Kamila no jeszcze troche i bedzie mega odchudzanko:tak: damy radę, ale Ty prawie nic nie przytylas chyba od poczatku, 2 kg? A Ja??:zawstydzona/y:

buziak chyba nic nie przeskrobal, pozniej tylko chcial, zebym sie szla z Nim polozyc bo chcial sie zdrzemnac przed pracą:tak::zawstydzona/y: haha

Avo to fajnie, ze Natalka zostala Natalką:tak:

kurcze mialam cos jeszcze napisac na pewno ale zapomnialam:zawstydzona/y:
Lece obiad gotować

Dzięki Dziewczyny:)

Asiia- trzymam kciuki za usg.
Sicil- mnei też dwa razy zrobiły sie małe wylewiki- wiesz krwi mamy teraz dużo więcej....
Kamila, Ty masz 1 kg na plusie- weź mnei nie denerwuj nawet:)
Ja mam dzisiaj 7 kilo:(
Pola- a Ty ile mas zna plusie?
Waris- trzymam zatem kciuki,zeby na kolejnym usg nie było tego splotu, co my nie mąciło to Twoich mysli.

a mnie własnie zaczła kłuć bok brzuch po tym usg- gin mocno szturchał mi brzucholem,żeby mala pokazął buzię....i teraz się trochę martwię.....

Ostatnia edycja:
A ja stękam z bolu z reka w garze z zimną wodą... przekładalam mięso i ześlizgneło mi sie z łopatki i obchlapalam lape goracym olejem ... na szczescie tylko dwa palce i nie robi się bąbel ale boli jak cholera....

Oby przesad sie nie spełnił i Misiek nie mial znamiona z powodu oparzenia:))

Tak wiec obiad dochodzi a ja leze z tym garem :pP

Ja ide 01.03 na usg 3d to tej pory co usg buzka byla wtulona w lozysko mam nadzieje ze teraz wkoncu cos zobacze:))

Waris- trzymam zatem kciuki,zeby na kolejnym usg nie było tego splotu, co my nie mąciło to Twoich mysli.

a mnie własnie zaczła kłuć bok brzuch po tym usg- gin mocno szturchał mi brzucholem,żeby mala pokazął buzię....i teraz się trochę martwię.....

Avo dzięki, u mnie też aby zobaczyć buźkę na tym 3D trzeba byłoby go pomęczyć czego lekarz nie zrobił oby nie zrobić mu czegoś złego, to samo dotyczyło pokazania skarbu który chowa między nóżkami - też nie chciał go naciskać od góry oby nie osunął się jeszcze bardziej w dół.
Ani razu nie przełączył na widok 3D/4D i nie zrobił zdjęcia twarzyczki bo nie dało rady.

Dorotka ja na syylwka jak kręciłam włosy to też oparzyłam sobie szyję lokówką wyglądało tak jakbym miała malinkę ;-) - zobaczymy jak to będzie jak się dzidziaczki urodzą

Ostatnia edycja:
dorota- posmaruj sobie szybko pasta do zebow :tak:na serio, zbawienie, ja sie tego tutaj nauczylam, a w zeszle swieta jak moja mama wysmazyla sobie prawie palec z karpiami- nalozylam jej paste. Ona jako tradycjonalistka, nieufna rzeczom, ktore nie zna, ale poslusznie sie dala i do dzis wyslawia pod niebiosa te ten patent- naprawde dziala cuda! przede wszystkim jak nalozysz zaraz po oparzeniu, nie bedziesz miec babla i usmierzy bol. Nakladaj i dokladaj :tak:

AVO- nie przejmuj sie, moj gin zawsze mi zmaltretuje brzuchol na USG :( przedostatnio by zachecic malego do piruetu, tak mi klepal reke z gory. Potem moj maz rozochocony chcial ten manewr powrotzyc, ale oberwal ode mnie, bo co wolno wojewodzie... ;)
ale mnie tez po badaniu boli- no, ale u mnie musi sie przez tluszczyk przebic ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiia trzymam kciukole &&&&& Daj szybko znac.

Avo gratuluje wizyty i tego, ze dziewczynka nadal jest dziewczynka ;-)

PaulinaMaria milego lotu, oby szybko zlecial.

Waris wszystko bedzie dobrze - nic nie boj. Chociaz ten lek to juz w naszej naturze lezy i pewnie na dluuugo z nami zostanie.

Dorotka jaki przesad? Jak sie oparzysz to bobo bedzie mialo znamie w tym samym miejscu? Ja nie chce ;((( Gapa jestem i czesto mi sie to zdarza. Ostatnio nawet brzuchola oparzylam.

Witam sie poweekendowo. Nic ciekawego nie robilam. Moj L. poszedl na pepkowe w sb. i wrocil chyba o 4 nad ranem. Zatoczyl sie w drzwiach i stwierdzil, ze wieje :eek: Wczoraj tylko zakupy i gralismy w gry na ps. Kupilam sobie fryyyytyyy. Tak za mna chodzily. Boze kiedys to bym sie bardziej ekscytowala nowa bluzka czy kosmetykiem, a teraz sie ciesze na jedzenie :baffled:

Do góry