reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mi tez juz zaczynają powieki opadać...

delwer - ilez razy płakalismy przez nich ze śmiechu:tak: fajnie miec takie zywiołowe dzieciaki, ale jakie to potrafi byc szczere do bólu... Padały pytania czemu ktos jest taki brzydki, czemu ktos nie ładnie pachnie albo czy ta staruszka niedługo umrze jak nasz wujek - na wprost tych ludzi:eek::eek:

Albo tak mieli koło 2,5roku i lezelismy sobie we 4 w łóżku. Uczyłam wtedy dzieci ze babcia taka to moja mama, dziadek taki to mój tata a dzieci zainteresowane chłonęły nowe informacje. Opowiadałam poki co o mojej rodzinie. Nagle P wyskoczył z dumą w głosie o swoich rodziców jak sie nazywaja??? A Bartek nie wiele myśląc mu odpowiedział
" dziadek głupek babcia ku.wa" :szok: Mina Przemka - widok bezcenny!!! Skąd ten glut to wziął to tylko on wie. Autentycznie wybieglismy do łazienki sie wysmiac a dopiero potem do dzieciaka z morałami:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
buziak to się teraz uśmiałam:-D udane masz dzieci:tak:

Kamila moj ma za to bardzo geste wloski:) ale czesto mu obcinam, ma loczki jak są dluzsze:tak: ale teraz trosze mu dluzsze zostawię:-)

Pewnie jutro nie będę miala czasu do Was zajrzeć więc zyczę kazdej z Was:

Wesołych Świąt!

Niech tegoroczne Święta przyniosą Wam wiele radości, uśmiechu, miłości najbliższych. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia
:tak::-):-)

Też sie przywitam. Cała rodzinka jeszcze śpi a mi sie wstało siku o 7 jakbym nie mogła poczekac do8 :(
Ale i tak sie cieszę, bo juz mi sie zdarza przespac całą noc huuura!!!
O jednak nie, pierworodny jeszcze oczu nie otworzył a juz cos o bajkach mamrocze. Znaczy sie wstajemy pomału ;)

edit. ma któras jakies fajne zyczonka swiąteczna na sms???

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, witam sie z rana, nie wiem jak to bedzie dzis, co prawda maz jeszcze spi, ale reszta sie rusza, nie wiem czy dzis bedzie czas tu skrobnac, wiec zawczasu zloze Wam zyczenia :tak:

garland.gif
Zdrowych Spokojnych Radosnych i cieplych Swiat,
spedzonych wsrod bliskich,

hojnego Swietego Mikolaja,
wielu usmiechow
niezapomnianej atmosfery rodzinnej
i by te Swieta przebiegly tak, jak sobie zaplanowalyscie

tego zyczymy wam my: Ania+Mrowek
yes2.gif

Zobacz załącznik 419340

Kamila dzieki;-)

Ja tu dziś pewnie pozaglądam, ale chciałabym złożyć Wam życzenia, zebyście je zobaczyły jeszcze dzis więc juz:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Życzę Wam dziewczynki przede wszystkim ciepłej rodzinnej aury i żebyście szczęśliwie nosiły te nasze maleństwa!!! Zeby brzucholki rosły zdrowo i nie dawały już więcej powodów do niepokoju!!!

nanulika
mamaNatki
madziarra21

josevina
Brydzia91
Dreddka

A Wam kochane w szczególności życzę oby jak najszybciej, jak najpomyślniej, jak najzdrowiej, i jak naj szczęśliwiej wkońcu się udało!!! Zebyście prędko wróciły do nas z dobrymi wiadomościami!!!!!!!!!

Poprostu dziewczynki WESOŁYCH ŚWIĄT :tak: :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się dziś zabieganie ale już trochę w świątecznym klimacie

"...Gwiazdka Betlejemska jasny promień rzuca
Niech odejdzie z życia to co nas zasmuca.
Do pasterskiej szopy dziwny gość przychodzi
Radujmy się wszyscy Bóg się nam narodził..."

Kochane chciałam Wam złożyć życzenia Wesołych Świąt, spędzonych w dobrej rodzinnej atmosferze, zwłaszcza u tych u których brak rodzinnego klimatu, dużo radości a przede wszystkim spokoju i braku przygód, żeby Wasze maluszki pięknie i zdrowo rosły a Wy żebyście odczuwały jedyne miłe aspekty bycia przyszła mamą
Wszystkiego co najlepsze

Do góry