reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna
Piękne są święta i każdy z nas je ma.
Jedni w oddali inni przy jednym stole
Nieważne kto, gdzie,
lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie.
Wesołych Świąt.

PS

Zepsuł mi się komputer na same święta po świętach oddajemy go do naprawy( na szczęście jest na gwarancji) także nie będzie mnie jakiś czas.
POZDRAWIAM)

Karta świateczna.jpg Kochane wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia , niech ten czas upłynie wam w miłości zdrowiu ciszy i spokoju .... oby taki pozostał do końca ciązy ale i na reszte lat.....Pozdrawiam was:-) łamiąc się opłatkiem
opłatek.jpg:-):-):-):-):-):-):-):-)

Kochane mamuski alez sie stesknilam. Niestety mam czasu tyle co nic i tylko czasem cos podczytam Was:)
Chcialam Wam zyczyc wielu radosci i duzo zdrowka z okazji Świat i oczywiscie bezbolesnych porodow i pieknych chwil przez te kolejne 6 miesiecy :))

Mnie niestety od 4 dni boli brzuszek miedzy pepkiem a dolem brzucha... ale tylko przy siadaniu i wstawaniu...czuje taKI Jakby nacisk na pecherz ale nie chce mi sie siusiu.... nie wiem czy bąbelek może na coś uwiera czy cos sie taM DZIEJe? No i jeszcze nie czuje chyba misia mojego albo po prostu nie wiem ze to ON ?:)

Buziaki kochane, przepraszam ze tak rzaDKO PISZE~!

ps JESTEM ZA WATKIEM ZAMKNIETYM!

reklama
Witam się z rana :-)
Wczorajszy wieczór jako tako był Ok.
Dzisiaj do 16 w domku a później do Mamy idę z małym bo mój do pracy.
Zawsze uwielbiałam śledzie mama specjalnie dla mnie zrobila ich duzo duzo zebym sobie troche do domu zabrala.. a ja co..? Ja wziełam kawalek do ust i podziękowałam! Nie mogę jeść śledzi... no nie mogę poprostu.. A tak strasznie jeszcze niedawno je lubiłam. Jedyne co zjadłam wczoraj to barszcz czerwony i sałatkę z tuńczykiem własnej roboty.. Dzisiaj mięcho więc pewnie będzie lepiej ale wieczorem i tak strasznie mnie bolał żołądek, że musiałam brać krople żolądkowe...
Życzę miło spędzonego dnia :)
Widzę że tu ciisza... każda świętuje :) buziaczki :*
edit.Buziak mnie wyprzedziła:)
Ja już czuję się zmęczona tymi świętami :p Mój łobuz poszedł wczoraj spać po 23.. a wstał dzisiaj o 5 później na siłe go uśpiłam do 7 ale swoje wykrzyczał.. :)

Ostatnia edycja:
Do góry