reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dzien dobry kobiety :)
wczoraj miałyśmy usg genetyczne. Wiec po kolei :
Przezierność jak najbardziej ok :0.6 o ile dobrze pameitam
kosc nosa ok, kosc podudzia ok, serce 2 komory,2 przedsionki wiec ok;)
tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum :))
i to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala :d:d za to chetnie wystawiala stopy do zdjec:)
na 1 zdjeciu pokazuje wam stopy mojej igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie v ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec :) a na drugim zdjeciu moj kochany skarb w calej (prawie) okazałosci:)
jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie ;)
jestem przeszczesliwa!!

Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288

wow!!!!!!!!!!!!!!!

Ide zaraz po młodego do szkoły to wracając kupię sode :D choć na potwierdzenie będę musiała długo poczekać :) niby mi obojętne co będzie, ale cły czas myślę o córeczce, a czuję ze będzie chłopak:-)
Gratuluje pierwszej dziewuszki forumowej :) i całej reszcie która miała usg- badania itp :)

December, któraś z dziewczyn pisała wcześniej, że luteinę pod język bierze jednocześnie z tic takiem miętowym i jest ok. Jeśli to się nie sprawdzi, to może warto faktycznie poprosić o zamianę na dopochwową. Ja taka biorę już kilka tygodni i jest ok. Przy dowcipnej wchłanianie progesteronu jest z tego co pamiętam takie samo, a plusem jest to, że omijasz wątrobę...

Hejka

Mi się podoba imie dla chłopca MIŁOSZ a dla dziewczynki WIKTORIA zobaczymy może będą oba byle by do piątku co do tych biustonoszy to może przyśleciew mi taki więszy rozmiar bo ja już do F doszłam i zacynają się schody
A pozatym coraz częściej boli mnie brzuch i cycorki a wogóle to zauwarzyłam że zaczyna mi brzuzsek rosnąć :tak:

no więc w domu miałam tylko proszek do pieczenia:) nie wiem czy mozę być, ale się spieniło....tylko,że opiekunka mojej córki jest emerytowaną nauczycielką chemii i powiedziała, ze jej się wydaje raczej, ze soda pieni się gdy odczyn moczu jest kwaśny, a nie pieni się, gdy zasadowy:)

reklama
Dzien dobry kobiety :)
Wczoraj miałyśmy usg genetyczne. Wiec po kolei :
Przezierność jak najbardziej ok :0.6 o ile dobrze pameitam
kosc nosa ok, kosc podudzia ok, serce 2 komory,2 przedsionki wiec ok;)
tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum :))
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala :D:D Za to chetnie wystawiala stopy do zdjec:)
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec :) a na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci:)
Jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie ;)
Jestem przeszczesliwa!!

Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288
kurcze aż mi łzy w oczach staneły z zazdrości o córunie :) Gratuluje bardzo !!

Do góry