gosiaczek30
Fanka BB :)
i u mnie tez :-) bylo by super po 3 synkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzien dobry kobiety
wczoraj miałyśmy usg genetyczne. Wiec po kolei :
Przezierność jak najbardziej ok :0.6 o ile dobrze pameitam
kosc nosa ok, kosc podudzia ok, serce 2 komory,2 przedsionki wiec ok
tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum )
i to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala :d:d za to chetnie wystawiala stopy do zdjec
na 1 zdjeciu pokazuje wam stopy mojej igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie v ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec a na drugim zdjeciu moj kochany skarb w calej (prawie) okazałosci
jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie
jestem przeszczesliwa!!
Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288
kurcze aż mi łzy w oczach staneły z zazdrości o córunie Gratuluje bardzo !!Dzien dobry kobiety
Wczoraj miałyśmy usg genetyczne. Wiec po kolei :
Przezierność jak najbardziej ok :0.6 o ile dobrze pameitam
kosc nosa ok, kosc podudzia ok, serce 2 komory,2 przedsionki wiec ok
tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum )
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala Za to chetnie wystawiala stopy do zdjec
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec a na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci
Jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie
Jestem przeszczesliwa!!
Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288