reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

dorota super, gratuluje dziewczynki:-) mi też się podoba imię Iga i myślę nad nim jakby była dziewczynka:tak: chociaż od 15 lat podoba mi się Roxana ale mąż się nie zgodzi na pewno

sicilpol ja też za tydzień mam USG i już się doczekać nie moge:tak:

u nas w domu tata miał 4 dziewczyny (mama, ja plus dwie siostry) i syna:-D,a ja coś czuję, że będę miała 3 chłopakow:-D

co do biustu to zawsze miałam rozmiar b lub c a teraz d:tak: d zostało mi od ciąży z Kubusiem, zobaczymy co będzie dalej:-D

reklama
słuchajcie dziewczyny jak poradzić sobie ze smakiem luteiny podjęzykowej? Mdli mnie koszmarnie bo to takie gorzkie, a mam brać 3xdziennie po 2 tabsy.

A co do staników to mi już wszystkie strzeliły :(

Pozdrawiam Was ze słonecznego Trójmiasta :)

Mi się też zawsze Lilianna podobało ale tak nazywa się moja mama więc odpada, Amelkę ma moja przyjaciółka więc też nie za bardzo ale przecież u mnie i tak pewnie będzie chłopak. Starszy się nazywa Maksymilian ale z 2 będzie problem bo się z mężem nie możemy zgodzić, mi się podobają trochę takie bardziej dziwaczne imiona i zarówno mąż jak i rodzice i wielu znajomych robi małe podśmie****ki, moje typy to : Nikodem, Dionizy, Leon, Fryderyk choć powinniśmy coś międzynarodowego wybrać. Mój mąż wymyślił Roy ale do mnie nie przemawia kompletnie.

o hehe, jaki ten portal mądry, od razu wychwycił przekleństwo w moim słowie i je wygwiazdkował :)

December poproś o zmianę na dopochwową- koszt ten sam, a ile mniej problemów :)

Dziewczyny co dokładnie trzeba zrobić z tą sodą? Ile tego? aż sobie zrobię i zobaczę, czy mi się Krzyś sprawdzi :-D

december rruurrkkaa ma chyba rację, chociaż wydaje mi się, że dopochwowa i tak trochę mdłosci wzmaga bo podnosi ten progesteron. W kazdym razie ja od tygodnia nie biorę dopochwowej i przynajmniej mdłości w pierwszej połowie dnia ustapiły :)

Dziewczyny przepraszam, ze tak tu wskakuję od czapy, nie miałam jeszcze czasu się z wami zapoznać, ale mam nadzieję, ze jakoś niedługo nadrobię :). Póki co Alicja choruje, jeszcze pracuję, a wieczorami padam. Może polaa prześlesz mi szybki update kto jest kim na Czerwcówkach ? ;)

Sicilpol taka zdrada może mu być nie wybaczona :-)

Dorota dopisuje się do prośby Waris :tak:

ja rowniez :tak:

u mnie wszystko ok,choc mimo ze juz 14 tydz. to wieczorami jest mi tak niedobrze,ze :szok:

brzuszek rosnie i juz nie moge sie doczekac kopniaczkow :-)

ide poczatc co u was sie dzialo przez te pare dni
milego dnia

O dziwo na usg zwyklym, wiec nie daje temu 100% wiary!!:) Juz przygotowuje sode i ide sikac :) dam znac za pare minut!:)

gratuluje i czekam na ten test z soda - na wynik :-D

mi sie nie pieni :-D

witam nowa przyszla mamusie

a co do imion,to poki co mamy dla dzeiwczynki '' Mia ''

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry