reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

dorota super, gratuluje dziewczynki:-) mi też się podoba imię Iga i myślę nad nim jakby była dziewczynka:tak: chociaż od 15 lat podoba mi się Roxana ale mąż się nie zgodzi na pewno

sicilpol ja też za tydzień mam USG i już się doczekać nie moge:tak:

u nas w domu tata miał 4 dziewczyny (mama, ja plus dwie siostry) i syna:-D,a ja coś czuję, że będę miała 3 chłopakow:-D

co do biustu to zawsze miałam rozmiar b lub c a teraz d:tak: d zostało mi od ciąży z Kubusiem, zobaczymy co będzie dalej:-D

reklama
słuchajcie dziewczyny jak poradzić sobie ze smakiem luteiny podjęzykowej? Mdli mnie koszmarnie bo to takie gorzkie, a mam brać 3xdziennie po 2 tabsy.

A co do staników to mi już wszystkie strzeliły :(

Pozdrawiam Was ze słonecznego Trójmiasta :)

Mi się też zawsze Lilianna podobało ale tak nazywa się moja mama więc odpada, Amelkę ma moja przyjaciółka więc też nie za bardzo ale przecież u mnie i tak pewnie będzie chłopak. Starszy się nazywa Maksymilian ale z 2 będzie problem bo się z mężem nie możemy zgodzić, mi się podobają trochę takie bardziej dziwaczne imiona i zarówno mąż jak i rodzice i wielu znajomych robi małe podśmie****ki, moje typy to : Nikodem, Dionizy, Leon, Fryderyk choć powinniśmy coś międzynarodowego wybrać. Mój mąż wymyślił Roy ale do mnie nie przemawia kompletnie.

o hehe, jaki ten portal mądry, od razu wychwycił przekleństwo w moim słowie i je wygwiazdkował :)

December poproś o zmianę na dopochwową- koszt ten sam, a ile mniej problemów :)

Dziewczyny co dokładnie trzeba zrobić z tą sodą? Ile tego? aż sobie zrobię i zobaczę, czy mi się Krzyś sprawdzi :-D

december rruurrkkaa ma chyba rację, chociaż wydaje mi się, że dopochwowa i tak trochę mdłosci wzmaga bo podnosi ten progesteron. W kazdym razie ja od tygodnia nie biorę dopochwowej i przynajmniej mdłości w pierwszej połowie dnia ustapiły :)

Dziewczyny przepraszam, ze tak tu wskakuję od czapy, nie miałam jeszcze czasu się z wami zapoznać, ale mam nadzieję, ze jakoś niedługo nadrobię :). Póki co Alicja choruje, jeszcze pracuję, a wieczorami padam. Może polaa prześlesz mi szybki update kto jest kim na Czerwcówkach ? ;)

Sicilpol taka zdrada może mu być nie wybaczona :-)

Dorota dopisuje się do prośby Waris :tak:

ja rowniez :tak:

u mnie wszystko ok,choc mimo ze juz 14 tydz. to wieczorami jest mi tak niedobrze,ze :szok:

brzuszek rosnie i juz nie moge sie doczekac kopniaczkow :-)

ide poczatc co u was sie dzialo przez te pare dni
milego dnia

O dziwo na usg zwyklym, wiec nie daje temu 100% wiary!!:) Juz przygotowuje sode i ide sikac :) dam znac za pare minut!:)

gratuluje i czekam na ten test z soda - na wynik :-D

mi sie nie pieni :-D

witam nowa przyszla mamusie

a co do imion,to poki co mamy dla dzeiwczynki '' Mia ''

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry