reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dziękuję za trzymanie kciuków! Pomogło!
Moje małe szczęście już wygląda trochę jak człowiek :-D i ma prawie 2cm czyli ładnie nadgoniło.
Dowiedziałam się, że toksoplazmozę już przechodziłam więc mogę jeść wszystko, hmmm.
A za usg genetyczne będę płacić 132 euro :szok: W pl też się płaci? Ile?
Kurczę, w Anglii wszystko było za darmo...

AgaundPestka
trzymam kciuki i obyś miała takie radosne wieści jak ja!

Avo
dużo zdrówka dla was!

Nioo jak pięknie :) Dobre wieści :-)

Witam :-) mamuśki :-)

Troszkę mnie tu nie było ale czytam Was regularnie :)

karamija ja tez juz przechodziłam toxo :), a ja za usg genetyczne bede płaciła jak za wizyte czyli 100 zł, a moja siostra chodziła na NFZ i nic nie płaciła

reklama
Cześc dziewczyny
Długo mnie nie było... Mdłośi i wymioty tak mnie męczą, że już sił nie mam.
Od piątku mam jakieś brązowe plamienie i ide dzisiaj do lekarza. Ale się boję.... Nie poszłam dziisja do pracy.
A co do toxo, to mąz mi przywiozl dzisiaj wyniki, i mam taki zapis: ujemny, wynik niejednoznaczny, zaleca się kolejne badanie za 2-3 tygodnie.
Co o tym sądzicie? Mam się martwić?

łeee w końcu nie oglądałam tego o oscypku, tak się zagadałam z siostra, ze zupełnie zapomniałam, ja zresztą o oscypku to i tak mogę sobie tylko pomarzyć :(
Może umieszcza potem na stronie wideo.

podziwiam moja siostrę, przeszła cala stymulacje bardzo dobrze, naprodukowała się, a oni jej skopali cala resztę :( a pod sam koniec nawet nie raczyli zadzwonić ze szpitala, ze ostatnia nadzieja przestała się rozwijać :( kurcze, człowiek traci wiarę w cala naukę :( ciekawa jestem czy wynikało to z niewiedzy, czy np z chęci wyciągnięcia pieniążków z ubezpieczenia, bo nie spotkałam jeszcze przypadku, ze z 18jajeczek nie powstało NIC :angry:

karamija: ja za usg w Irlandi place 180 e (usg trwa tutaj 15minut) bede miala robione 23.11 :) ,w Polsce jak bylam z synkiem w ciazy za takie usg dawalam gdzies z 200 zl, takze roznica troszke spora.. no ale co zrobic :)

jak tam wasze samopoczucie ? mnie niestety wciaz nie przestaje bolec brzuch (no ale ponoc takie uroki ciazy mnogiej:) ) ,no ale oprocz tego i tego ze budze sie codziennie o 5 rano i nie moge juz zasnac to jest wszystko ok :) niedlugo stuknie nam 12 tydzien:)... az sie nie moge doczekac hihi :)

Asiia ! Nie idz do Polmedu, idz do terrylandu. W polmedzie ta pseudo-gin skasowala mnie 100 eur za moze 3 minutowa wizyte i w 7 tyg ciazy ona nic na usg nie widziala! Pojechalam wiec do terryland.a tam bajka! Babka super,badała ze 40 min,z kazdej strony mierzyla.mam az 8 zdjec usg,a koszt- tylko 60eur!!!!

No i problem rozwiązany :) dobrze ze sie tu mozemy powymieniac doswiadczeniami. Zastanawia mnie czy trafilas w polmedzie na anete sempke, mialam z nia okazje sie spotkac na 1ym usg ktore trwalo 20secund i kosztowalo wlasnie sto euro. Pani miala wylane totalnie na to ze byc moze nic nie wiem na temat ciazy...

reklama
Do góry