reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej;)ja ostatnio bardzo się przestraszyłam. Ogólnie bardzo źle się czułam, wymioty i mdłości powodowały, że do niczego sie nie nadawałam. No a w sobotę mieliśmy wesele. Musiałam iść, bo by się poobrażali. No i bawiłam się jedynie do polnocy a i to bez szału. Bo tak zaczął mnie brzuch boleć, ze nie wiedziałam co się dzieje. czułam takie rwanie jakby w podbrzuszu. No i lekko mniej ale utrzymuje się to do dziś;(

Asik. : wiesz co ja juz sama glupieje :) dzwonilam na terryland a tam recepcjonitka nie wiedziala nawet co to jest USG GENETYCZNE,powiedziala ze napewno u nich w przychodni takiego nie wykonuja. a mi wlasnie na takim zalezy.. takze.... sama szczerze mowiac niewiem co mam myslec..

mamina karierowiczka: ja jestem zapisana na 23 listopada wlasnie do Pani Anety Sempki... z tego co pisaly mi dziewczyny jak sie pytalam to wlasnie ta Pania kazda bardzo poleca... mowia ze usg moze za dlugo nie trwa ,ale babka jest konkretna..

ehhh.. bylam juz nastawiona na ten Polmed pomimo ze usg malo nie kosztuje.... ale teraz to znowu niewiem co robic..

Asik. : czy Ty robilas tam USG GENETYCZNE ? czy zwykle usg badz 3d ?? i kiedy jesli moge wiedziec?

musze sie jak najszybciej zdecydowac,no bo jakby nie patrzac juz leci 11 tyd. a w polmedzie np.robia genetyczne tylko raz w tygodniu.. :(

A kochana to tego ci nie powiem czy robia genetyczne,ale sprzet o niebo lepszy maja.w polmedzie na zdjeciu z usg mam date z 2010 roku i zero danych z pomiaru.!!ja bylam tydzień temu,a ona przyjmuje co 2 tyg,wiec bedzie na przyszly weekend.moze zadzwon wtedy i jej sie bezposrednio spytaj o genet.

karamija: no tutaj normalnie robia usg ze 2 razy w ciagu calej ciazy.. ja bede miala wiecej bo jest to ciaza blizniacza, (do tej pory mialam juz 3).
ale nie robia tu niestety ani genetycznego , ani 4 d jesli bys chciala. Pani w szpitalu powiedziala ze 3 i 4 d nie wykonuja bo nie sa przekonani czy nie takie usg nie szkodzi dzieciaczkom.
dlatego tez Polskie przychodnie ,Polscy lekarza moga sobie niezle zbijac na tym kase,gdyz prawie kazdy kto chce wykonac jakies usg na wlasna reke leci do nich..

jak dla mnie to troszke przesada zeby za 15 minutowe genetyczne usg brac 180euro.. ;| ,no ale co zrobic .chcesz to plac..

No to spokojniejsza jestem dzidzi ma 2cm :) i ponoć mocne serce :)
Kurcze zrobiłam w przychodni toxo płatnie i powiedzieli, ze wynik do 2tyg :/

reklama
Do góry