reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziękuję za trzymanie kciuków! Pomogło!
Moje małe szczęście już wygląda trochę jak człowiek :-D i ma prawie 2cm czyli ładnie nadgoniło.
Dowiedziałam się, że toksoplazmozę już przechodziłam więc mogę jeść wszystko, hmmm.
A za usg genetyczne będę płacić 132 euro :szok: W pl też się płaci? Ile?
Kurczę, w Anglii wszystko było za darmo...

AgaundPestka
trzymam kciuki i obyś miała takie radosne wieści jak ja!

Avo
dużo zdrówka dla was!

Nioo jak pięknie :) Dobre wieści :-)

Witam :-) mamuśki :-)

Troszkę mnie tu nie było ale czytam Was regularnie :)

karamija ja tez juz przechodziłam toxo :), a ja za usg genetyczne bede płaciła jak za wizyte czyli 100 zł, a moja siostra chodziła na NFZ i nic nie płaciła

reklama
Cześc dziewczyny
Długo mnie nie było... Mdłośi i wymioty tak mnie męczą, że już sił nie mam.
Od piątku mam jakieś brązowe plamienie i ide dzisiaj do lekarza. Ale się boję.... Nie poszłam dziisja do pracy.
A co do toxo, to mąz mi przywiozl dzisiaj wyniki, i mam taki zapis: ujemny, wynik niejednoznaczny, zaleca się kolejne badanie za 2-3 tygodnie.
Co o tym sądzicie? Mam się martwić?

łeee w końcu nie oglądałam tego o oscypku, tak się zagadałam z siostra, ze zupełnie zapomniałam, ja zresztą o oscypku to i tak mogę sobie tylko pomarzyć :(
Może umieszcza potem na stronie wideo.

podziwiam moja siostrę, przeszła cala stymulacje bardzo dobrze, naprodukowała się, a oni jej skopali cala resztę :( a pod sam koniec nawet nie raczyli zadzwonić ze szpitala, ze ostatnia nadzieja przestała się rozwijać :( kurcze, człowiek traci wiarę w cala naukę :( ciekawa jestem czy wynikało to z niewiedzy, czy np z chęci wyciągnięcia pieniążków z ubezpieczenia, bo nie spotkałam jeszcze przypadku, ze z 18jajeczek nie powstało NIC :angry:

karamija: ja za usg w Irlandi place 180 e (usg trwa tutaj 15minut) bede miala robione 23.11 :) ,w Polsce jak bylam z synkiem w ciazy za takie usg dawalam gdzies z 200 zl, takze roznica troszke spora.. no ale co zrobic :)

jak tam wasze samopoczucie ? mnie niestety wciaz nie przestaje bolec brzuch (no ale ponoc takie uroki ciazy mnogiej:) ) ,no ale oprocz tego i tego ze budze sie codziennie o 5 rano i nie moge juz zasnac to jest wszystko ok :) niedlugo stuknie nam 12 tydzien:)... az sie nie moge doczekac hihi :)

Asiia ! Nie idz do Polmedu, idz do terrylandu. W polmedzie ta pseudo-gin skasowala mnie 100 eur za moze 3 minutowa wizyte i w 7 tyg ciazy ona nic na usg nie widziala! Pojechalam wiec do terryland.a tam bajka! Babka super,badała ze 40 min,z kazdej strony mierzyla.mam az 8 zdjec usg,a koszt- tylko 60eur!!!!

No i problem rozwiązany :) dobrze ze sie tu mozemy powymieniac doswiadczeniami. Zastanawia mnie czy trafilas w polmedzie na anete sempke, mialam z nia okazje sie spotkac na 1ym usg ktore trwalo 20secund i kosztowalo wlasnie sto euro. Pani miala wylane totalnie na to ze byc moze nic nie wiem na temat ciazy...

reklama
Do góry