reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam kochane.
Wyszłam dziś ze szpitala. Rano lekarze stwierdzili, że zabieg nie będzie mi potrzebny bo wszystko się ładnie i szybo samo czyści. Dostałam przez te dwa dni masę kroplówek i tabletek. Myślę, że także jakieś uspokajające bo odkąd jestem w domu to wszystko mnie bardziej przytłacza niż jak tam leżałam. Niby nie powinnam już długo krwawić, 14 lis mam się zgłosić do kontroli, później czekać na miesiączkę i możemy dalej się starać... Ale myślę, że bedę się bała zajść kolejny raz. Będę się bała tego bólu po raz drugi.
W dodatku śnił mi się dziś mój śp. dziadek. Siedział przy stole, na nim leżała lalka z piękną twarzyczką i czarnymi włoskami, bardzo wysoka i powiedział do mnie: widzisz, taka długa się miała urodzić...! ;( Wierzę, że oni są teraz razem tam u góry, w niebie i że dziadek się nią zaopiekuje! ;(
Nasz Aniołek miał 6 tygodni i 3 dni... Kochamy go i nigdy nie zapomnimy o nim!

A Wam i waszym dzieciaczkom życzę zdrowia ! Dbajcie o siebie i Wasze skarby!

reklama
Hello:)
Witam wszystkie swiezynki i gratuluje:)
Carla ja tez 13 :p coraz wiecej z 13 ..ciekawe ktora pierwsza sie rozpakuje:)

Ja wczoraj drugi raz od czasu zajścia wymiotowałam...po jezdzie samochodem... nie mdli mnie juz prawie wcale... a brzuch boli jak na okres... co mnie niepokoi bo dzisiaj przeciez mija kolejny miesiac spodziewanej @ ;//// Ale łykam nospe.

W piatek mialam troche stresów...az przez godzine siedzialam i plakalam... i sie potem zdenerwowalam tym ze.... sie zestresowalam....

Co do plusow skonczyly sie zaparcia jem duuuzo owocow i zalatwiam sie czasem nawet 2 razy dziennie.. no i siusiu tez juz czesto nie chodze..

staram się nie myslec juz na zasadzie: kurcze nie mam mdlosci to zle... kurcze nie chodze ciagle siku ...tragedia.. stwierdzilam ze sama sie tym nakrecam i koncze z tym!!

Milej niedzieli kochane!

Jakbym widziała siebie...moze ten stan tyczy wszystkie z terminem na 13? hihi...ja nie wymiotowałam jeszcze i mam wrażenie, że nie będę...jednak gdy mdłości ustępują to zadręczam się pytaniami czy oby serducho Mrówce nie stanęło...na szczęście dzidzia już wie, że ma matkę wariatkę i po dniu wątpliwości przychodzi dzień mdłości ;/

Witam kochane.
Wyszłam dziś ze szpitala. Rano lekarze stwierdzili, że zabieg nie będzie mi potrzebny bo wszystko się ładnie i szybo samo czyści. Dostałam przez te dwa dni masę kroplówek i tabletek. Myślę, że także jakieś uspokajające bo odkąd jestem w domu to wszystko mnie bardziej przytłacza niż jak tam leżałam. Niby nie powinnam już długo krwawić, 14 lis mam się zgłosić do kontroli, później czekać na miesiączkę i możemy dalej się starać... Ale myślę, że bedę się bała zajść kolejny raz. Będę się bała tego bólu po raz drugi.
W dodatku śnił mi się dziś mój śp. dziadek. Siedział przy stole, na nim leżała lalka z piękną twarzyczką i czarnymi włoskami, bardzo wysoka i powiedział do mnie: widzisz, taka długa się miała urodzić...! ;( Wierzę, że oni są teraz razem tam u góry, w niebie i że dziadek się nią zaopiekuje! ;(

Daj sobie czas...myślami z Tobą :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszytkich i dziękuję za miłe przyjęcie do grona :-).

u mnie z mdłościami różnie czasami wystarczy tylko, że sobie coś wyobrażę i już jest mi niedobrze, myślę, że jakbym się tak umysłowo nakręciła to mogłabym wywołać wymioty, ale jak narazie jeszcze nie wymiotuje, chociaż zapachy drażnią oj drażnią. Najbardziej perfymu(naszczeście ni moje tylko mojego M ;-)) przedstał ich już urzywać ale jak tylko sobie je przypomnę...... lepiej skończmy ten temat.

madziarra21 bardzo Ci współczuje, niestety tak to nieraz bywa. Moja gin powiedziała mi, że na początku wszystko może się zdarzyć, cytuję - nawet jak bym leżała w wannie progesteronu to i tak natury nie da się oszukać- :-(

Ostatnia edycja:
Wspaniale jest czytać jak wasi partnerzy sie cieszą z tego że będą ojcami.Ojciec mojego dziecka jest daleko bo aż w Australi i nadomiar złego przyszła teśćiowa kaze mi usunąć to dziecko..........................:no: nigdy w życiu tym bardziej jej nierozumiem bo sama poroniła kiedyś dwa razy ....i ledwo udalo jej sie utrzymac diwe nastepne ciaze...............a w Australi do 24 tyg. można przeprowadzać aborcjie legalnie koszmar jakis..........
O ja pierdziele .... przyszla tesciowa kaze usunac dziecko ??? W glowie sie nie mieści jak kobieta moze tak mowic... tym bardziej o swoim wnuczku /wnuczce !! chciala bu zabic czlowieka z jej wlasnej krwi ? Masakra! Nie wyobrazam sobie tego jakby mi ktoś tak powiedzial to naplula bym mu w twarz! 3maj sie i sie nie przejmuj takimi ludźmi ehh to jest Twoje malenstwo :)

Paulinamaria

Ta tesciowa to zla kobieta jest....wiecie co moja mama miala wpadke w wieku 40lat, tak wiem...
Poszla do gin prywatnego który powiedzial ze na bank bedzie down i ze usuniemy TO za 200zl dodam ze mieliśmy nieciekawa sytuację finansowa , brak meza i ojca..
Moja mama trzasnela drzwiami i wyszla bez słowa. Moj brat ma 17lat teraz, ten porod byl najlzejszy, chował sie zdrowo i jest najlepszym braciszkiem na swiecie.
Mowilam mojej mamie idz do tego lekarza i pokaz mu kogo chcial wyskrobac i ile takich dzieci mogloby miec teraz 17lat

A ja wlasnie zaliczylam pierwszy seksik od czasu naszej straty.... mam wrazenie jakby to byl najcudowniejszy seks w moim zyciu! Chyba bylo nam to BARDZO potrzebne!!!! (A mialam postanowienie czekac na wizyte u gin... a tu? Psikus no....)
Ale plamienie sie skonczylo,nic nie boli... tylko antybiotyk jeszcze biore... mam nadzieje,ze nic zlego nie zrobilam:/

Ostatnia edycja:
Witam kochane.

Super mocno przytulam i myslami jestem z toba!!! Trzymaj sie kochana!!!

Wspaniale jest czytać jak wasi partnerzy sie cieszą z tego że będą ojcami.Ojciec mojego dziecka jest daleko bo aż w Australi i nadomiar złego przyszła teśćiowa kaze mi usunąć to dziecko..........................:no: nigdy w życiu tym bardziej jej nierozumiem bo sama poroniła kiedyś dwa razy ....i ledwo udalo jej sie utrzymac diwe nastepne ciaze...............a w Australi do 24 tyg. można przeprowadzać aborcjie legalnie koszmar jakis..........

Co to za babsztyl z tej twojej przyszlej tesciowej. Na twoim miejscu to bym jej w pysk strzelila tak zeby pietami sie babsko nakrylo:wściekła/y:. Nie mysl o niej i o tym co ci powiedziala a jak sie juz dzidzia urodzi i wredne babsko:-D bedzie chcialo zobaczyc bobaska to powiedz jej ze niech sie cmoknie w 4ry litery:-)

reklama
Do góry