reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej,

madziara dobrze, ze jesteś już w domu i że zabieg niepotrzebny:tak:
Już niedługo pochwalisz się nam, że jesteś w ciąży;-)
Życzę Ci tego z całego serca!!

PaulinaMaria co za teściowa:szok:
no gdyby moja by mi tak powiedziała to wątpię czy by wnuka/wnuczkę zobaczyła. Nie przejmuj się Nią chociaż wiem, że łatwo się pisze:-(

butterfly przykro mi, że pokłociłaś się z mężem:-(
My miło spędziliśmu dzień, dostałam kwiaty i moje ulubione czekoladki (no chyba, zeby w boczki poszło:-D) i w sumie w domu siedzieliśmy ;)

reklama
Właśnie zdałam sobie sprawę ze w czwartek rano mam pierwsze USG. Dotarło to do mnie przed chwila. Dzizas chyba zdechne ze strachu. Cieżko będzie przez te 3 dni czekania :no: Dzisiaj nawet nie miałam czasu się pomartwic bo spacer w lesie, potem obiad w restauracji i kino na koniec. Szybko zlecialo. Bardzo miło było.:-)

hello,
Nam dzisiaj czas minął bardzo, bardzo szybko... byli znajomi i posiedzieli troszkę, ich córeczka super bawi się z naszą Alinka, więc dziewczyny trochę pobrykały (jutro mamy pokój z zabawkami do posprzątania), ale warto było dac im troche luzu. Jutro rano znowu do szkoły i przedszkola marsz.

Witam z rana i życzę miłego dnia:)

To jest badanie genetyczne wykonywane między 10 a 14 tyg ciązy w kierunku zespołu Downa i innych chorób
Ja mam usg wlasnie w 13 tygodniu aby wykluczyc wystąpienie zespołu Downa i innych chorób. To jest wlasnie tes tes pappa?? :) Dla mnie to zwykle usg ale akurat w tym czasie mozna to poznać po fałdach na karku u dziecka:) Tak mi gin w pierwszej ciąży tłumaczyła;p

A ja wlasnie zaliczylam pierwszy seksik od czasu naszej straty.... mam wrazenie jakby to byl najcudowniejszy seks w moim zyciu! Chyba bylo nam to BARDZO potrzebne!!!! (A mialam postanowienie czekac na wizyte u gin... a tu? Psikus no....)
Ale plamienie sie skonczylo,nic nie boli... tylko antybiotyk jeszcze biore... mam nadzieje,ze nic zlego nie zrobilam:/

Ołłłłłłłłłł jeeeeeeeeee :)

Dzień dobry .Mi natomiast lekarz powiedział że badanie genetyczne będzie w 12 tygodniu czyli na 30 listopada wypada. Dodatkowo kazał mi zrobić badania grupy krwi, morfologia, mocz b.ogólne, wr, toksoplazma m i g ,glukoza nad czczo. Pozdrawiam:-)

dzień dobry dziewczyny!
ja od świtu na nogach, mam syna rannego ptaszka:wściekła/y:

nanulika
zazdroszczę tego seksiku, my się jeszcze boimy, dopiero od kilku dni jest u mnie normalnie (bez plamień i leżenia) i jeszcze trochę odczekamy

madziarra
dobrze, że się tak wszystko ułożyło

madziarra i nanulika
oby jak najszybciej wam się udało z nową zdrową i silną ciążą!!

goldenlucy
spróbuj zająć głowę i ręce czymś innym, żeby szybko zleciało a w czwartek z pewnością pochwalisz się nam fotką dużej dorodnej fasolinki!

kamila
badanie przezierności karku to jedno a pappa to chyba jeszcze badanie krwi, jak się mylę to mnie poprawcie; a no i żadne z tych badań nie wyklucza w 100 % choroby, dopiero badanie wód płodowych jest 100% pewne

paulinamaria
ale historia.. co to za babsztyl wstrętny! a co na to tatuś dziecka? mój mąż by z taką matką szybko porządek zrobił

Wrr napisałam całego posta i wyłączyli mi prąd muszę się produkować na nowo

Madziarko przykro mi życze z całego serca abyś szybko zaszła w kolejną ciąże i było wszystko dobrze

Buziak ja też tak mam że włosy do kitu a paznokcie znacznie lepsze ;-)

Muszę wam powiedzieć że fatalnie się czuję w tej ciąży w sobotę nie mogłam spać przez ból głowy a wczoraj i dzisiaj rano haftuje. Pierwsza ciąża przebiegła zupełnie bez objawów a tu się tak męczę..:baffled:

Co do różnicy wieku między dzieciakami to u mnie to będzie 3 latka i miesiąc
A ten test paapa to się wykonuje zawsze bo mi nic lekarz nie mówił o tym

reklama
Do góry