reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Buziak absolutnie nie zamknęłyśmy grona i witamy Cie serdecznie :)

Dzień zmuszający do refleksji... I zawsze czekam na wieczór aby przejśc się po cmentarzu...
Mimo wszystko - miłego dnia! :)

hej hej. JA tez dzisiaj sie wiercilam juz od 5 ale dolezalam do 7.30. Dzisiaj o dziwo z rana po herbatce od razu polecialam na wc i nie bylo zaparc... tylko ze tak powiem "luz" :p Od razu lzej na zoladku :))
A latanie do kibelka dopiero od wczoraj odczuwam czesciej... co prawie 30 minut latam a wypilam dzisiaj tylko jedna herbate ....
na sniadanie niestety nie bylam w stanie nic zjec poza kislem zurawinowym :)

No nic ide suszyc wlosy i na cmentarze:)

Witam nowe mamuski przy okazji i gratuluje!

Milego dnia wszystkim!!:)

Ja tez dzięki temu, że mnie od rana do wieczora mdli, rzuciłam z dnia na dzień papierosy, przynajmniej na tyle się zdały te okropne nudności:)W pierszej ciązy podpalałam do końca 4 miesiąca:(
Teraz niestey mam problemy z wypróżnianiem- tak jakby jelita przestały pracować:(Nie wiem co na to poradzić. Nie są to zatwardzenia, bo cos tam robię,ale takie byle co i przez to cały czas czuje się wzdęta i ociężała:(

Spróbuj syrop z laktulozą ;-)

No właśnie mi smakuje dużo mniej niż wcześniej ale nie jestem w stanie przestac palic. Zawsze sobie obiecałam, że rzucę jak będę w ciąży ale heh to jednak nie jest proste. Tym bardziej że wiem, że moja i mama i teściowa całą ciążę paliły. Ale będę musiała próbowac z całych sił bo i mąż i ojciec mnie gonią jak nie wiem co. I mają rację przecież :) a przyjmowac różnych tabletek ani plastrów nie mogę teraz, co?

Ja mam ten sam problem, nie potrafię przestać palić. Pierwszą ciążę całą paliłam, wiem że to straszne ale nie potrafiłam przestać i teraz też nie potrafię :baffled:

ja równiez witam wszystkie mamusie i równiez gratuluję!!!:cool::cool:

ja tez paliłam jak smok, budziłam sie kawą, uwielbiałam piwko... teraz na te rzeczy patrzec nie mogę, jak czuje od kogos momentalnie zaciska mi sie żołądek... bleee
chociaz o czym ja mowie:baffled: w ogóle na jedzenie patrzec nie mogę..:crazy:

Witam wszystkich :-)
ja dziś spałam 11 godzin! Miałam dwie wycieczki do łazienki, ale poza tym jest super :)
Jak dotąd jest ok! Oby tak dalej... :-D

P.s. Jak mogę dołączyć paski pod moimi wpisami dotyczące ciąży i ślubu np?
Będę wdzięczna za pomoc :)

mozesz kliknąć u kogos w linijke która ci sie podoba i automatycznie wejdziesz w ustawienia albo szukaj linijek ,)

reklama
kurcze sama kombinuje :baffled:
na tym forum jestem pierwszy raz i troche po omacku tu sie jeszcze poruszam.
kombinuje wchodzac w moj profil i tam w tych wpisach chyba:confused:

Do góry