reklama
madziarra21
Fanka BB :)
Buziak absolutnie nie zamknęłyśmy grona i witamy Cie serdecznie
Dzień zmuszający do refleksji... I zawsze czekam na wieczór aby przejśc się po cmentarzu...
Mimo wszystko - miłego dnia!
Dzień zmuszający do refleksji... I zawsze czekam na wieczór aby przejśc się po cmentarzu...
Mimo wszystko - miłego dnia!
xdorotaa
hej hej. JA tez dzisiaj sie wiercilam juz od 5 ale dolezalam do 7.30. Dzisiaj o dziwo z rana po herbatce od razu polecialam na wc i nie bylo zaparc... tylko ze tak powiem "luz" Od razu lzej na zoladku )
A latanie do kibelka dopiero od wczoraj odczuwam czesciej... co prawie 30 minut latam a wypilam dzisiaj tylko jedna herbate ....
na sniadanie niestety nie bylam w stanie nic zjec poza kislem zurawinowym
No nic ide suszyc wlosy i na cmentarze
Witam nowe mamuski przy okazji i gratuluje!
Milego dnia wszystkim!!
A latanie do kibelka dopiero od wczoraj odczuwam czesciej... co prawie 30 minut latam a wypilam dzisiaj tylko jedna herbate ....
na sniadanie niestety nie bylam w stanie nic zjec poza kislem zurawinowym
No nic ide suszyc wlosy i na cmentarze
Witam nowe mamuski przy okazji i gratuluje!
Milego dnia wszystkim!!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ja tez dzięki temu, że mnie od rana do wieczora mdli, rzuciłam z dnia na dzień papierosy, przynajmniej na tyle się zdały te okropne nudnościW pierszej ciązy podpalałam do końca 4 miesiąca
Teraz niestey mam problemy z wypróżnianiem- tak jakby jelita przestały pracowaćNie wiem co na to poradzić. Nie są to zatwardzenia, bo cos tam robię,ale takie byle co i przez to cały czas czuje się wzdęta i ociężała
Spróbuj syrop z laktulozą ;-)
No właśnie mi smakuje dużo mniej niż wcześniej ale nie jestem w stanie przestac palic. Zawsze sobie obiecałam, że rzucę jak będę w ciąży ale heh to jednak nie jest proste. Tym bardziej że wiem, że moja i mama i teściowa całą ciążę paliły. Ale będę musiała próbowac z całych sił bo i mąż i ojciec mnie gonią jak nie wiem co. I mają rację przecież a przyjmowac różnych tabletek ani plastrów nie mogę teraz, co?
Ja mam ten sam problem, nie potrafię przestać palić. Pierwszą ciążę całą paliłam, wiem że to straszne ale nie potrafiłam przestać i teraz też nie potrafię
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
buziak witam w gronie i gratuluje
buziak
ja równiez witam wszystkie mamusie i równiez gratuluję!!!
ja tez paliłam jak smok, budziłam sie kawą, uwielbiałam piwko... teraz na te rzeczy patrzec nie mogę, jak czuje od kogos momentalnie zaciska mi sie żołądek... bleee
chociaz o czym ja mowie w ogóle na jedzenie patrzec nie mogę..
ja tez paliłam jak smok, budziłam sie kawą, uwielbiałam piwko... teraz na te rzeczy patrzec nie mogę, jak czuje od kogos momentalnie zaciska mi sie żołądek... bleee
chociaz o czym ja mowie w ogóle na jedzenie patrzec nie mogę..
Witam wszystkich :-)
ja dziś spałam 11 godzin! Miałam dwie wycieczki do łazienki, ale poza tym jest super
Jak dotąd jest ok! Oby tak dalej...
P.s. Jak mogę dołączyć paski pod moimi wpisami dotyczące ciąży i ślubu np?
Będę wdzięczna za pomoc
ja dziś spałam 11 godzin! Miałam dwie wycieczki do łazienki, ale poza tym jest super
Jak dotąd jest ok! Oby tak dalej...
P.s. Jak mogę dołączyć paski pod moimi wpisami dotyczące ciąży i ślubu np?
Będę wdzięczna za pomoc
reklama