reklama
buziak
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny za wiadomosci, juz wiem gdzie szukac i o co chodzi a mimo wszystko nie zapisuje mi tej linijki
chyba musze cos zjesc bo na pusty zołądek to ja sie tu nie popiszę:-)
haha widzicie?
to ten mały diabeł we mnie haha nie pozwala zebym pusto w brzuchu miała!
tam jeszcze przez panel kontrolny trzeba przejsc
chyba musze cos zjesc bo na pusty zołądek to ja sie tu nie popiszę:-)
haha widzicie?
to ten mały diabeł we mnie haha nie pozwala zebym pusto w brzuchu miała!
tam jeszcze przez panel kontrolny trzeba przejsc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katrina115
Potrójna Mama
Witajcie,
Nie wiem na czym polega ten dzisiejszy fenomen, ale tez się obudziłam o 5 nad ranem i tak do 6.30 nie mogłam zasnąć. Potem jeszcze tak zdrzemnęłam sie do 8.30 (o tej godz. obudziła sie moja pociecha i koniec spania).
Nie wiem na czym polega ten dzisiejszy fenomen, ale tez się obudziłam o 5 nad ranem i tak do 6.30 nie mogłam zasnąć. Potem jeszcze tak zdrzemnęłam sie do 8.30 (o tej godz. obudziła sie moja pociecha i koniec spania).
ciernista
Zaciekawiona BB
\Ogolnie nastroje jak najbardziej pozytywne, przeogromna radosc ale i strach czasami tez ogarnia, szczegolnie kiedy jeszcze tyle do pierwszego USG (2tyg). Gdybym byla w Polsce to juz bym na USG pobiegla i na bete tez:-( No ale coz jestem tu w Szkocji i musze czekac nie mam wyjscia.
No ale po za tym to samo szczescie:-):-):-)
A ty ktory tydz ciazy jestes i mialas juz USG;-)
Chyba wiem, co czujesz...Ja jestem w Irlandii i dowiedziałam się ostatnio ( dowiaduję się, ile mogę, że tutaj ciążę prowadzi lekarz rodzinny, do którego najlepiej nie zgłaszać się za wcześnie. Pierwsze trzy miesiące ciąży to tutaj loteria...będzie albo nie będzie..jakoś nie mogę znieść tej myśli. Poza tym zatem, że wizyta u GP i stwierdzenie ciąży na podstawie testu (!) nieuniknione, wybieram się prywatnie, myślę, że za jakies dwa tyg. chciałabym juz zobaczyć mojego Dziubka ...
gkvip2505
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe kobitki i gratuluje ciazy:-):-):-)
U mnie to samo pobutka okolo 4 rano i walka aby zasnac do 7ej.
Znowu mam wolne w pracy bo pogoda wczoraj kiepska byla no i
dzisiaj wybieramy sie do miejscowosci obok, na katolicki cmentarz bo u nas tu nie ma, zapalic kilka zniczy i jakies zakupki przy okazji:-)
U mnie to samo pobutka okolo 4 rano i walka aby zasnac do 7ej.
Znowu mam wolne w pracy bo pogoda wczoraj kiepska byla no i
dzisiaj wybieramy sie do miejscowosci obok, na katolicki cmentarz bo u nas tu nie ma, zapalic kilka zniczy i jakies zakupki przy okazji:-)
Ja wczoraj bylam u GP i to byla najkrotsza wizyta w moim zyciu jakies 3min. pani doktor jedyne co mi powiedziala to ze mi gratuluje i ze polozna skontaktuje sie ze mna telefonicznie w najblizszym czasie. I tyle. Szczescie ze jeszcze jestesmy pod opieka kliniki gdzie mielismy IN VITRO.:-)\
Chyba wiem, co czujesz...Ja jestem w Irlandii i dowiedziałam się ostatnio ( dowiaduję się, ile mogę, że tutaj ciążę prowadzi lekarz rodzinny, do którego najlepiej nie zgłaszać się za wcześnie. Pierwsze trzy miesiące ciąży to tutaj loteria...będzie albo nie będzie..jakoś nie mogę znieść tej myśli. Poza tym zatem, że wizyta u GP i stwierdzenie ciąży na podstawie testu (!) nieuniknione, wybieram się prywatnie, myślę, że za jakies dwa tyg. chciałabym juz zobaczyć mojego Dziubka ...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
Witam nowe mamusie;-)
Kamila moje dziecko należy na szczęście do tych co chodzą wczas spać a pożno wstają absolutnie nie przeszkadza mi to
chociaż znajomi zawsze się smiali, ze na pewno drugie da nam popalić, że tak bywa:-) no ale o to będę się martwić pozniej, ja kocham długo spać ciezko mi o 8 wstać czasami:-zawstydzona/y:
Witam nowe mamusie;-)
Kamila moje dziecko należy na szczęście do tych co chodzą wczas spać a pożno wstają absolutnie nie przeszkadza mi to
chociaż znajomi zawsze się smiali, ze na pewno drugie da nam popalić, że tak bywa:-) no ale o to będę się martwić pozniej, ja kocham długo spać ciezko mi o 8 wstać czasami:-zawstydzona/y:
Witajcie
Witam nowe mamusie :-)
Ja dzisiaj pobudke miałam o 7 także troszke dłużej pospałam. Dziewczyny macie jakieś dolegliwości ciążowe bo mi jakoś wszystkie mineły i nie wiem czy mam się martwić o moje maleństwa czy nie. Pozdrawiam
Witam nowe mamusie :-)
Ja dzisiaj pobudke miałam o 7 także troszke dłużej pospałam. Dziewczyny macie jakieś dolegliwości ciążowe bo mi jakoś wszystkie mineły i nie wiem czy mam się martwić o moje maleństwa czy nie. Pozdrawiam
reklama