reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Moja wizyta u gp trwala dlugo, pobrano mi krew i zbadano mocz,wybralam szpital i rodzaj opieki, po tygodniu powtorzono mi test. Nie placilam, duzo wiecej powiedzial mi irlandzki gp niz polski gin ktory powiedzial ze ciaza to nie choroba plus skasowal 100e

reklama
Witajcie Dziewuszki:) Witam i nowe czerwcóweczki! Troszkę miałam zaleglości w czytaniu i pisaniu ale to przez to, że moje samopoczucie tak się poprawilo, że latam jak glupia i nadrabiam zaleglości. Normalnie aż jestem z=w szoku ale juz chyba 4ty dzień nic mnie nie boli, nie mdli itp:-) Jedyne co to mnie pare razy tylko płacz zaskoczył...
Odnośnie palenia to ja na szczęście, no może szczęście w nieszczęściu, tuż przed tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży, miałam anginę ropną przez prawie 2 tygodnie i od fajek mnie strasznie odrzuciło. Później jak doszły do nas szczęśliwe wieści to już nawet nie próbowałam po nie sięgnąć i sama zauważyłam, że nawet ich dym mi bardzo przeszkadza:-D I kto by pomyślał. Wiele osób wróżyło, że nie dam rady rzucić. A tu takie zdziwienie...
Spokojnego dzionka życzę Wszystkim

U nas wszystko robi polozna to ona bedzie robic mi badania kierowac na USG i powie mi o opcjach jakie mam jesli chodzi o porod. Zobaczymy czekam na jej telafon:tak:

cześć Mamuśki,
Ja mam jutro wizytę, ale spoko, żebym tylko nie zapomniała zabrać ze sobą "materiału" do badania... pamięć mi szwankuje, że szok.Wiem, że to normalne, ale męczące i chciałabym, żeby już się skończyło.
Poza tym dzionek dziś piękny, to aż chce się żyć!!!

Hej ;)

Witam nowe mamusie:tak:;-)

Kamila moje dziecko należy na szczęście do tych co chodzą wczas spać a pożno wstają:tak: absolutnie nie przeszkadza mi to:-D
chociaż znajomi zawsze się smiali, ze na pewno drugie da nam popalić, że tak bywa:-) no ale o to będę się martwić pozniej, ja kocham długo spać:zawstydzona/y: ciezko mi o 8 wstać czasami:-:)zawstydzona/y:

a z kolei mojemu dziecko wystarcza tylko 6 godzin snu na dobę :crazy: Licze na to że drugie będzie śpiochem :)

Dziewczyny mam mały problem i nie wiem co zrobic. Otóż jak byłam u tego pierwszego gina to przepisał mi luteinę dopochwowo na 5 dni rano i wieczór i zgłosic się 10 listopada ale już nie zamierzam do niego iśc a na wczorajszej wizycie u tego drugiego gina zapomniałam mu powiedziec że przyjmuje tą luteinę i nie wiem czy przestac tak jak tamten gin kazał czy brac dalej...? Czy to zaszkodzi ciąży jak bede brała dalej?

reklama
Do góry