reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

AVO skołowana nie, wystraszona tak bo nie wiedziałam co się dzieje. To trwało kilka minut ale i tak dało mi sporo do myślenia. A jeżeli czułabym się skołowana to co mogłoby to oznaczać?
Róża76 przeziębienie raczej nie, to nie były dreszcze tylko drgawka, mierzę temp codziennie i nic mi nie podskoczyło
Trudno mi uwierzyć że takie drgawki mógł wywołać zły sen, w śnie nie przeraziłam się tak bardzo chyba że moja podświadomość tak zareagowała :confused:
Będę się obserwować, mąż też będzie an mnie zaglądać częściej niż zwykle, po weekendzie zrobię badania i gdyby wyszło mi coś niepokojącego to od razu będę dzwonić do mojej lekarki. Mam nadzieję że więcej się to nie powtórzy

reklama
Witam wszystkie Nowe Mamuśki:-)

butterfly widzę, że brałyśmy tego samego dnia ślub rok temu:tak:;-)

dreddka,december cieszę się, że wszystko w porządku :) i że wizyty udane:tak:

a ja mam dzisiaj jakiś gorszy dzień:-(

tialana - jeśli miałaś zły sen i bardzo się zestresowałaś, to mogło być od tego, teraz sobie skojarzyłam, że ja miałam takie straszne drgawki na porodówce, aż mi zęby szczękały, a zimno mi nie było.... (stres dla mnie to był ogromny, bo byłam sama, język słabo znałam, obsługa tylko anglojęzyczna i w dodatku podejrzewali, że coś z dzieckiem nie tak, bo się nie rusza, dupki!!! jak im mówiłam, że moje dziecko o tej porze śpi, to nie chcieli mi wierzyć).
Drugi raz miałam w nocy jak mi się zaczął nawał laktacyjny, a bardzo o tym myślałam i bałam sie, żeby nie trzeba było jechać do szpitala, ale jakos to przeżyłam

Nasz organizm różnie reaguje na stres!!! Ale badanie możesz zrobić, nie zaszkodzi.

reklama
Katrina wielkie dzięki bo mnie uspokoiłaś, może faktycznie to ten sen choć nie wydawało mi się że aż tak mnie wystraszył a badania zrobię bo i tak już najwyższa czas, i nie zazdroszczę ci porodu w obcym miejscu wśród ludzi mówiących w innym języku, przy porodzie myśleć jeszcze nad sensem wypowiedzi w innym języku to dla mnie chyba za dużo ;-)

Do góry