madziarra21
Fanka BB :)
madziarra21 to może u Ciebie też będą bliżniaki:-)
chciałabyś?;-)
Chyba bym nie chciała dwóch dzieciaczków na raz ale jakby były to pewnie, że bym się cieszyła i pokochała od razu.
A tak poza tym to musze się wygadac. Zalapałam takiego doła.. Natknęłam się w TV na dirty dancing niechcący a zawsze przy nim ryczę na bóbr. No i tak mnie natchnął ten film do rozmyślania... Po wczorajszych wieściach niestety niedobrych od nanulinki zaczynam się bac o swoją fasoleczkę. Ten gin mnie tak nastraszył, że albo ciąży nie ma albo jest pozamaciczna, na wyniki z bety czekac muszę do piątku i już wariuję pomału a gdzie tu wytrzymac tyle dni jeszcze...
Przed chwilą leciała mi krew z nosa, już nie pierwszy raz, zaczęło się jakoś dwa tygodnie temu i od tamtej pory może nie leci, ale jak smarkam to na husteczce jest sporo tej krwi. Nie przejełabym się tym gdybym wczoraj nie zobaczyła, że kwrawią mi też dziąsła podczas mycia zębów co nigdy mi się nie zdażało. Ale na szczęście uspokoiło mnie forum bo dziewczyny piszą że to jest zupełnie normalne i bardzo częste u ciężarnych bo naczynka są przekrwione w czasie ciąży. Ciśnienie mam w normie więc chyba nie mam się czego tu obawiac...
Czekam na ten piątek jak na zbawienie, czuję, że rozwija się we mnie życie, mam nadzieję tylko że prawidłowo i tam gdzie należy...
Róża witam Cię i życzę ujrzenia pęcherzyka !
No i również czekam na dobre wiecie od was dziewczynki, może to poprawi mi humorek
Ostatnia edycja: