goldenlucy
Fanka BB :)
To już nie wiem jak ta beta pokazuje wynik.Myślałam ze tydzień ciąży od poczęcia a nie od ostatniego okresu hmm:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czytałam, że chodzi tylko o to, żeby farba nie miała kontaktu ze skórą, czyli pasemka czy tam baleyage, jak zwał tak zwał, gdzie farbowane są tylko włosy a do skóry farba się nie dostaje, są bezpieczne
to chociaż do końca pierwszego trymestru wytrzymaj bo to wtedy niby ewentualnie może zaszkodzić a potem już nie tak bardzo chociaż ja to wszystko z lekkim przymrużeniem oka traktuję ale wolę chuchać na zimneKurcze ja farbuje od skory i jakoś nie wyobrażam sobie cała ciąże chodzić bez farby.
Super wynik alijenka. Mnie się udało w ciągu pół roku schudnąć 15kg i wróciłam do mojej wagi jako 18latki. No a teraz już 1kg przybyło i też się boję co będzie dalej, bo mam taki apetyt że aż mi wstyd.Przed zajsciem w ciaze schudlam 25 kg i staralam sie trzymac ciagla diete ale zdrowa diete !!!
Gratulacje. Mam nadzieję, że moja fasolka też rośnie w brzuszku. Chciałabym już ją zobaczyć.jestem po 2.usg Widziałam bijące serduszko.
Wg USG to 6tydz.i i 6 dzień, więc troszkę wcześniej niż wynika z ostatniej miesiączki
Dzidziuś ma 9mm, a pęcherzyk ciążowy już 23mm, ciałko żółte 5mm.