reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

jak nie ma kataru psikam rano i wieczorem :) jak ma katar to fakt pare razy ale wtedy tak mu zle ze sam chce ... ale warto probowac przekonac ja do tego bo wydaje mi sie ze faktycznie dziala ... a wyprobowalismy wieeeeele rzeczy

ciekawie bedzie jak za dwa dni napisze "znowu mamy katar" hehe

reklama
Marimer do nosa spay działa cuda i jest fantastyczny (kasienka zgadzam się w 100%). Ale nie ten baby, bo słaby. Trzeba kupić ten zwykły z wielorybem tzw. familijny dla niemowląt, dzieci i dorosłych. Psiknie się raz i wszystkie gluty same wychodzą:) Przed P mam schowany, bo ona psikałaby non stop:ppp

I ja wieszam po wypraniu, a potem nic nie prasuję:p

alijenka przynajmniej Nataszka wstanie wypije mleko i masz z głowy. A ten mój szogun nie tknie mleka i trzeba się głowić!

Witamy :) u nas pobudka o 8:45 w nocy parę razy go kaszel dusił, ale generalnie ok, za to ja nie mogłam spać, bo bałam się, ze mu temperatura wzrośnie, bo cały czas miał 38, ale na szczęście teraz nie ma. Teraz się tak zastanawiam czy to jedna dawka antybiotyku już tak zadziałała czy może zle, ze mu dałam, bo i tak by szybko mu przeszło hmmm

Słońce pięknie świeci więc pewnie na spacer do parku się wybierzemy.

aga no u nas to juz jakies resztki byly i raczej male rozmiary, kamizelke i bluze jedna trafilam na 92 ale te koszulki to 86, no ale na wiosne ponosi bo on dopiero w 86 zaczyna wchodzic, do tej pory 80 mial!
Na zdjęciach wyglądały na jakieś większe :) no my pomału z 92 wychodzimy (zdecydowanie z[a szybko)
Zdrówka dla Jasia!!

Aga zdrowka dla Antosia !! bidulek
Dziękuję :) (nie wiem dlaczego, ale u Ciebie jednej nie mogę kliknąć "dziękuję")

Kasiekz chrupki :D a picie nie pomaga? A na szczęście ani razu w nocy nie obudził się na jedzenie, ale on nie je od ponad 3mies. 2miesięcy w nocy.

Alijenka ja wózka nie sprzedaję, bo myślę, ze na długie spacery czy miasto nam się przyda, nawet jak A nie będzie chciał siedzieć to zakupy/ klamoty będę wozić.

Hejo :)

A pochwaliłąm się Wam, że mam nowego laptopa? :p Właśnie ogarniam temat.
J. dzisiaj obudził się o piątej :confused2: Jak to jest, że jak śpi z M. to potrafi wstać o siódmej, a ze mnę skowronek od bladego świtu? Wydudnił mleko, ale ani śmiał zasnąć. Za to było klaskanie, gadanie i śpiewanie "aaaa, koty dwa" ;-)

Aga, kurcze, jednak oskrzela? Muńka ma rację, że to jakaś plaga - przecież dopiero co ja to przerabiałam i zaraz po mnie bąbel. Ech..

Kasiek fajno, że dobre wieści od gina, no i że możecie niebawem działać. Powodzenia! Będziesz celować w chłopaka? ;)
Uśmiałam się z tej Poli zasypiającej z chrupką, chyba to narysuję w moim nowym, świeżutkim Paintcie

:-p;-)

Josie
czy ja dobrze wnioskuję, że będzie drugi synio? Ale fajnie! :-)
A co gadałyście o mnie, a co? :-p
Ja też uwielbiam tak jak Ty i kasiek połączenie żółci z szarym :tak:

Alijenka ja raczej mam po naszych ostatnich doświadczeniach dosyć chłodny stosunek do kredytów. Ale jeśli to Wam naprawdę pomoże, to powodzenia, oby trafił się jakiś fajny bank z kredytem na dobrych warunkach! :)
No i bravo dla męża! ;)

Andzia korzystaj z tej dobroci męża, następnym razem żadne "wymoczyć" tylko jakiś wypad z koleżankami! :cool2:

Sunshine no właśnie jeśli wybierzemy kuzynkę, to tego kontaktu J. z dziećmi będzie mi szkoda najbardziej :sorry2:

Polaa
fajno, że szczęśliwie dotarliście. Sama z chłopakami leciałaś?? Szacun! :)

aga właśnie też nie jadła w nocy, zawsze piła wodę jak się przebudziła (ma po mnie:p). Ale dziś ewidentnie chciała cyca i ten chrupek chyba go zastąpił:pp A już nie miałam ochoty słuchać jej rozżalenia i wycia 'mama, mama, mama'. Chrupek leżał obok na stoliku, dostała i spokój:D Mam nadzieję, że to jednorazowa sytuacja:p I super, że Antosiowi przechodzi:)

iwon jak ty nam dawno nic nie rysowałaś!!!!!!!!!!!!!!!

alijenka zapomniałam napisać, że gratki dla K za 'odwagę' i przeprosiny:D

andzia a tobie zapomniałam pogratulować chłopa!

Kasieńka ale ja mówię że to trzeba psiknąć do noska na jedną aplikację z trzy razy do każdej dziurki

kasiek ja mam ten baby i nam pomaga jak tylko Natasza da sobie psiknąć, a z tym mlekiem to co z tego jak później mi na śniadanie nie chce nic jeść, podziobie podziobie i tyle

Iwon moja kuzynka pracuje od 15 lat w ING ale niestety tam nam odrzucono wniosek a teraz będziemy się starać w BZWBK bo tam znowu ma znajomego dyrektora i może nam zejdą z prowizji, wiesz my nie potrzebujemy tego kredytu tak bardzo wysokiego bo 15 tys, a czemu miałaś złe doświadczenia bo chyba coś przeoczyłam

Aga nie martw się zapewne dobrze że podałaś ten antybiotyk, ja dziś też jadę z małą bo ta wysypka na buzi jej nie schodzi i jade sprawdzić ten jej kaszel bo mnie martwi
a co do wózka to ja mam dwa bo taką lekką spacerówkę typu parasolka i x-landera i chcę tego x-landera sprzedać

Alijenka mowimy o ty samym Marimer - Spray Marimer hipertoniczny 100ml??

Kasiek
to Ty masz Sterimera :p niemal to samo bo baby wlasnie sterimer z delfinkiem :)

Edek: moj blad :p usiwadomila mnie Alijenka w kolejnym poscie :p

Iwon bo Julcio kocha mame i chce z nia spedzac duzo czasu stad pobudki wczesniejsze :p

Aga
przy zapaleniu oskrzeli stwierdzonym nie ma sie co zastanawiac ... chyba ze bylo tylko slychac ze cos zalega jak u naszego a np nie chcial odkaszlnac ... a po odkaszlnieciu nagle nic nie ma ...

Ostatnia edycja:
Kasieńka tak tylko że ja mam ten właśnie baby
marimer-baby-hipertoniczny-roztwor-wody-morskiej-30-ml.jpg

Alijenka​ a to takie zwykle nigdy nam nie pomagaly :p dopiero ten hipertoniczny... po ciazy mozg mi siada bo wszystkie z delfinkiem hahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Iwon dobrze myslisz :tak: i chyba bedzie Piortuś
a no mowilysmy ze jedza jestes i ze juz nas pewnie nie lubisz bo wcale nie zagladasz
i widzisz wykrakalam ten katar u Jasia ehhh. zlobki sa fajne, bo kontakt z dziecmi i ogolnie fajnie ze sie wybawi, poszaleje, ale jak choruje co chwile to naprawde zal wysylac:dry: no nie wiem co z tym zlobkiem zrobimy.....

sunshine ja tez nie prasuje dlatego nienawidze jak mi zalegnie w pralce mokre, bo pozniej nie idzie rozprostowac

kasienka wlasnie ostatnio przez przypadek kupilam hipertoniczny, ale co z tego jak on nienawidzi psikania i sie wiecej uplacze przy tym niz to warte, ledwo psikne a ten wysmarka wszystko zaplakany

Do góry