reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam z Polski :-)
Dolecialam z chłopakami, grzeczni byli na szczescie :tak:

Josie moj Kuba bardzo lubie ta bajkę - Marta mowi :tak: Teraz juz moze mniej ale jeszcze pol roku temu to co po chwile na zmianę by oglądał z Ciekawskim Georgem :-D

Alijenka szkoda, ze sie nie udało z tym kredytem

Aga zdrowka dla Antosia :tak:

Aylin mam nadzieje, ze szybko sie wyjaśni od czego ja wysypalo, żebyś sie nie martwiła.

Josie super, ze Młody ma taki apetyt :tak:Ale musisz sie cieszyć ;-)
I tak jak piszesz oby mu zostało.

wiecej nie doczytalam ale dzien pełen wrażeń, stres przed lotem jak zawsze ale młodzi mnie nie zawiedli, Wojtek przespał pol lotu :)

Ostatnia edycja:
reklama
josie zdrówka dla Jasia! Moją Marta nie zaciekawiła:/ I super, że młody w końcu wciąga wszystko!

aylin to identycznie jak u nas. Pamiętasz jak pisałam, że P wysypało w identycznych miejscach jak jakaś pokrzywka? Miałam nową serie pieluchomajtek - myślałam, że od nich. Ale po próbie z tragicznymi tescowymi i jeszcze gorszymi rossmannowymi wróciłam do pampersa i nie ma żadnej wysypki, więc pewnie coś zjadła. Jednak tak jak ty nie mam pojęcia co, bo nowości nie było.

polaa udanego pobytu!

sunshine nie dzwonili, a więc siku OK?

aga
biedaczek, oby szybko przeszło i apetyt wrócił:)

asik jak u was?

coś jeszcze miałam, ale zapomniałam...

P obudziła się o 3.30, że głodna. Butelek nie uznaje, mleka też, więc nawet nie fatygujemy się robić. Dostała chrupka kukurydzianego i po dwóch gryzach zasnęła z nim w buzi do 8.20:D:D Oczywiście chrupka wyciągnęłam.

hej kobiałki

K się wieczorem wczoraj przełamał i mnie przeprosił :-):-):-):-)

Tak będziemy próbować w innym banku ale już niestety nie obędzie się bez zabrania prowizji :-:)-(

kasiek dobrze że nadżerka zniknęła, a co do kinkietów to już zgłupiałam :-:)-:)-(

josie moja zaś teraz wpatrzona w "Klinika dla pluszaków" i "Miusical Elma"
kurdę to rurrkaa będzie miała drugą dziewczynkę :-):-)
super że Jaśko tak je, tfu tfu aby nie zapeszać i zdrówka dla Jasia

andzia ale Ci dobrze :-D:-D:-D:-D

aga ja chyba się zabiorę za sprzedaż wózka i krzesełka do karmienia, a tego cholernego łóżeczka nie mogę sprzedać już spuściłam cenę na 300 zł i dupa

katrina moja też ostatnio miała takie kupki że fiu fiu :szok::szok::szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2:

Sunshine to faktycznie wcześnie poszłaś spać :-p:-p:-p:-p

polaa miłego pobytu :-)

kasiek moja dziś o 5 rano zażyczyła sobie mleko :-:)-(

Ostatnia edycja:
Kasiek to byla baaaaaardzo glodna hehe

POla
mielgeo pobytu na polskiej ziemi :p

Aga zdrowka dla Antosia !! bidulek

Katrina nam tez nosy wiedna :p

Alijenka madry chlop szkoda ze tak dlugo

Josie
zdrowka dla Jasia ... my teraz profilaktycznie uzywamy wody morskiej HIPERTONIECZNEJ Marimera... i powiem szczerze ze zadowolona jestem bo przy ostatnim antybiotyku ona poogla zwalczyc katar a teraz poki co (odpukac) kataru brak a zazwyczaj po dwoch trzech dniach chodzenia znowu sie pojawial ... ta woda dziala nie tylko nawilzajaco ale

• udrażniania jam nosowych przy obrzęku błony śluzowej nosa szczególnie w przypadku:
zapalenia zatok,
silnego kataru,
po zabiegach operacyjnych
• polecany jako substytut leków obkurczających śluzówkę (zawierających ksylometazolinę, oksymetazolinę)

Ostatnia edycja:
Fuuuuck sunshine wlasnie mi przypomnialas ze pranie od 20 czeka na rozwieszenie:/

polecamm sie na przyszlosc :-) ja nie znosze prasowac wiec od razu jak sie wypierze to rozwieszam wtedy ladnie zchnie i nie potrzeba prasowac :cool2: Zdrowka dla Jasia, katarek to pewnie prezent ze zlobka :dry:

Kasiek- a no nie dzwonili wiec chyba OK :dry::happy2:Hehe dobra z tym chrupkiem :-D

Polaa- alez Ci fajnie :-) baw sie dobrze!

Aylin- nie wiem jak dlugo spalas ale jak tylko 40min wiec to dla mnie za malo :-p Do tega ta wczorajsza pogoda myslalam ze sie pochlastam :confused2:

Szukam kurtki na wiosne jakies pomysly (dla siebie :-p)

Alijenka my udajemy ze ajpierw sobie psikamy a potem jemu jak nie chce ... bo czasem nie chce a czasem sam przyniesie zeby psiknac

Sunshine ja tez tak robie a jak czase zapomne to sobie w brode pluje

reklama
Do góry