reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam z Polski :-)
Dolecialam z chłopakami, grzeczni byli na szczescie :tak:

Josie moj Kuba bardzo lubie ta bajkę - Marta mowi :tak: Teraz juz moze mniej ale jeszcze pol roku temu to co po chwile na zmianę by oglądał z Ciekawskim Georgem :-D

Alijenka szkoda, ze sie nie udało z tym kredytem

Aga zdrowka dla Antosia :tak:

Aylin mam nadzieje, ze szybko sie wyjaśni od czego ja wysypalo, żebyś sie nie martwiła.

Josie super, ze Młody ma taki apetyt :tak:Ale musisz sie cieszyć ;-)
I tak jak piszesz oby mu zostało.

wiecej nie doczytalam ale dzien pełen wrażeń, stres przed lotem jak zawsze ale młodzi mnie nie zawiedli, Wojtek przespał pol lotu :)

Ostatnia edycja:
reklama
josie zdrówka dla Jasia! Moją Marta nie zaciekawiła:/ I super, że młody w końcu wciąga wszystko!

aylin to identycznie jak u nas. Pamiętasz jak pisałam, że P wysypało w identycznych miejscach jak jakaś pokrzywka? Miałam nową serie pieluchomajtek - myślałam, że od nich. Ale po próbie z tragicznymi tescowymi i jeszcze gorszymi rossmannowymi wróciłam do pampersa i nie ma żadnej wysypki, więc pewnie coś zjadła. Jednak tak jak ty nie mam pojęcia co, bo nowości nie było.

polaa udanego pobytu!

sunshine nie dzwonili, a więc siku OK?

aga
biedaczek, oby szybko przeszło i apetyt wrócił:)

asik jak u was?

coś jeszcze miałam, ale zapomniałam...

P obudziła się o 3.30, że głodna. Butelek nie uznaje, mleka też, więc nawet nie fatygujemy się robić. Dostała chrupka kukurydzianego i po dwóch gryzach zasnęła z nim w buzi do 8.20:D:D Oczywiście chrupka wyciągnęłam.

hej kobiałki

K się wieczorem wczoraj przełamał i mnie przeprosił :-):-):-):-)

Tak będziemy próbować w innym banku ale już niestety nie obędzie się bez zabrania prowizji :-:)-(

kasiek dobrze że nadżerka zniknęła, a co do kinkietów to już zgłupiałam :-:)-:)-(

josie moja zaś teraz wpatrzona w "Klinika dla pluszaków" i "Miusical Elma"
kurdę to rurrkaa będzie miała drugą dziewczynkę :-):-)
super że Jaśko tak je, tfu tfu aby nie zapeszać i zdrówka dla Jasia

andzia ale Ci dobrze :-D:-D:-D:-D

aga ja chyba się zabiorę za sprzedaż wózka i krzesełka do karmienia, a tego cholernego łóżeczka nie mogę sprzedać już spuściłam cenę na 300 zł i dupa

katrina moja też ostatnio miała takie kupki że fiu fiu :szok::szok::szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2:

Sunshine to faktycznie wcześnie poszłaś spać :-p:-p:-p:-p

polaa miłego pobytu :-)

kasiek moja dziś o 5 rano zażyczyła sobie mleko :-:)-(

Ostatnia edycja:
Kasiek to byla baaaaaardzo glodna hehe

POla
mielgeo pobytu na polskiej ziemi :p

Aga zdrowka dla Antosia !! bidulek

Katrina nam tez nosy wiedna :p

Alijenka madry chlop szkoda ze tak dlugo

Josie
zdrowka dla Jasia ... my teraz profilaktycznie uzywamy wody morskiej HIPERTONIECZNEJ Marimera... i powiem szczerze ze zadowolona jestem bo przy ostatnim antybiotyku ona poogla zwalczyc katar a teraz poki co (odpukac) kataru brak a zazwyczaj po dwoch trzech dniach chodzenia znowu sie pojawial ... ta woda dziala nie tylko nawilzajaco ale

• udrażniania jam nosowych przy obrzęku błony śluzowej nosa szczególnie w przypadku:
zapalenia zatok,
silnego kataru,
po zabiegach operacyjnych
• polecany jako substytut leków obkurczających śluzówkę (zawierających ksylometazolinę, oksymetazolinę)

Ostatnia edycja:
Fuuuuck sunshine wlasnie mi przypomnialas ze pranie od 20 czeka na rozwieszenie:/

polecamm sie na przyszlosc :-) ja nie znosze prasowac wiec od razu jak sie wypierze to rozwieszam wtedy ladnie zchnie i nie potrzeba prasowac :cool2: Zdrowka dla Jasia, katarek to pewnie prezent ze zlobka :dry:

Kasiek- a no nie dzwonili wiec chyba OK :dry::happy2:Hehe dobra z tym chrupkiem :-D

Polaa- alez Ci fajnie :-) baw sie dobrze!

Aylin- nie wiem jak dlugo spalas ale jak tylko 40min wiec to dla mnie za malo :-p Do tega ta wczorajsza pogoda myslalam ze sie pochlastam :confused2:

Szukam kurtki na wiosne jakies pomysly (dla siebie :-p)

Alijenka my udajemy ze ajpierw sobie psikamy a potem jemu jak nie chce ... bo czasem nie chce a czasem sam przyniesie zeby psiknac

Sunshine ja tez tak robie a jak czase zapomne to sobie w brode pluje

reklama
Do góry