reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

M wrocil z pracy, zjedlismy obiad i mowi do mnie zebym pojechala gdzies, wyluzowala sie. Oj ten moj maz to czasem kochany jest. Ale ze u mnie Tesco brak to ide sie wymoczyc:p

josie ale jaja z rurka, tzn. brak jajeczek. A tak seri to nie chcialabys dziewczynki

reklama
Idę na drzemkę bo w nocy byl ryk do 5.30
widze ze w tym samym czasie spalysmy :-p

Po lekarzu :( już coś w oskrzelach słychać i różowe gardło :/ antybiotyk

dobrze, ze poszlas, i nie obwiniaj sie bo mogl sie od kogos zarazic. Zdrowka dla Antosia :tak:

kuźwa mieliśmy wziąć kredyt na mojego wujka aby kostkę w koło garażu wyłożyć i dupaaaaaa decyzja negatywna :-:)-:)-:)-(, najpierw była pozytywna ale po pełnej weryfikacji dali jednak negatywną chyba przez jego firmę w której pracuje

ZAŁAMKA

:-:)-( Sprobujcie w innych bankach moze sie uda.

Munka- domyslam sie jak jestes polamana i posiniaczona ja po masazu leczniczym kregosluga czulam sie podobnie ale ulga w bolu kompensuje :tak:

Iwon Iwon Iwon i co z Toba zrobic kobieto :dry: :-p Fajna propozycja z kuzynka ale ja chyba bym zostala przy zlobku :sorry2: Zawsze to kontakt z dziecmi z grupa.

Andzia- dobrze Ci z tym mezem :-p

A ja dzis padam i chyba sie wykapie i ide spac :-(

Dziecię wyspane w szaleje a ja mam w nosie. Leze w lozku i sie relaksuje podczytujac was. Aczkolwiek tu znów pustki

Sunshine to nie wyspalas sie w dzien?

Zdrowka dla chorowitkow.

Mloda mi wysypało: na dłoniach, uda na wysokości zakończenia pieluchy i pośladki. Nie nam pomyslu od czego. Wygląda jak pokrzywka

Ostatnia edycja:
Synek śpi. ale chory biedaczek zjadł tylko parówki o 8ej rano i parę groszków ptysiowych- jak odmówił gruszki to jest na prawdę chory.
No, a Wam nie pisałam od paru dni wybierałam się do sklepu rowerowego pod-pompować koła w wózku, bo mało powietrza miały i co dziś musiałam iść, ale po nową oponę i dętkę, bo w drodze do przychodni pękła całkiem :/

Josie super Jasiek się prezentuje, a ciuszki naprawdę za super cenę u nas w tesco jakoś nie trafiłam na takie ceny, a i mam wrażenie, ze te ciuchy podrożały.

aga no u nas to juz jakies resztki byly i raczej male rozmiary, kamizelke i bluze jedna trafilam na 92 ale te koszulki to 86, no ale na wiosne ponosi bo on dopiero w 86 zaczyna wchodzic, do tej pory 80 mial
zdrowka dla antka, z antybiotykiem to szybciutko mu przejdize pewnie:tak:

aylin a moze cos zjadla i ja uczulilo, moze jakis owoc pryskany

wiecie jaki moj ma apetyt od 2 dni???? dzisiaj mi niania wyslala zdjecie PUSTEGO talerzyka po obiedzie i jeszcze krzyczal am am. a byl kotlet i do tego warzywa na parze, kalafior marchewki i brokul - a na te warzywa juz sie dawno temu obrazil. po drzemce zjadl dwie (DWIE!!!) cale bulki cynamonowe - moja i niani - do kawy mialy byc :-D no i ogolnie ciagle biega i krzyczy am:szok: oby mu tak zostalo!

Wlasnie nie, w ogóle to malo je przez te 3 wychodzące (malo na nią dla was będzie oznaczać prawie nic) pieluchy te same, chusteczki tez. Nigdzie nie bylismy ostatnio. Brak mi pomyslow

Josie - mój bratanek jak był w wieku naszych dzieci to chciał oglądać tylko "Martę". Brat mu nagrał na płytki i tylko to leciało - zwłaszcza jak zasypiał. A co do jedzenia - to zazdroszczę!!!! Kuba od tygodnia prawie nie chce jeść, ale nie wiem czy trzecia piątka nie będzie się przebijała, bo w nocy się znów budzi i kręci, a kupki..... sa bardzo "aromatyczne" i to tak specyficznie "ząbkowo".

To się położyłam wcześniej spać :/ wstawilam pranie o 19 i dopiero się skończyło wrrrr

Aylin nie wyspalam się :p a wysypka może od ząbkowania?

Josie pozazdrościć apetytu :) a ciuszki z Tesco też bardzo lubię s zwłaszcza te wyprzedaze :D

Dobranoc muah

reklama
Do góry