reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

M wrocil z pracy, zjedlismy obiad i mowi do mnie zebym pojechala gdzies, wyluzowala sie. Oj ten moj maz to czasem kochany jest. Ale ze u mnie Tesco brak to ide sie wymoczyc:p

josie ale jaja z rurka, tzn. brak jajeczek. A tak seri to nie chcialabys dziewczynki

reklama
Idę na drzemkę bo w nocy byl ryk do 5.30
widze ze w tym samym czasie spalysmy :-p

Po lekarzu :( już coś w oskrzelach słychać i różowe gardło :/ antybiotyk

dobrze, ze poszlas, i nie obwiniaj sie bo mogl sie od kogos zarazic. Zdrowka dla Antosia :tak:

kuźwa mieliśmy wziąć kredyt na mojego wujka aby kostkę w koło garażu wyłożyć i dupaaaaaa decyzja negatywna :-:)-:)-:)-(, najpierw była pozytywna ale po pełnej weryfikacji dali jednak negatywną chyba przez jego firmę w której pracuje

ZAŁAMKA

:-:)-( Sprobujcie w innych bankach moze sie uda.

Munka- domyslam sie jak jestes polamana i posiniaczona ja po masazu leczniczym kregosluga czulam sie podobnie ale ulga w bolu kompensuje :tak:

Iwon Iwon Iwon i co z Toba zrobic kobieto :dry: :-p Fajna propozycja z kuzynka ale ja chyba bym zostala przy zlobku :sorry2: Zawsze to kontakt z dziecmi z grupa.

Andzia- dobrze Ci z tym mezem :-p

A ja dzis padam i chyba sie wykapie i ide spac :-(

Dziecię wyspane w szaleje a ja mam w nosie. Leze w lozku i sie relaksuje podczytujac was. Aczkolwiek tu znów pustki

Sunshine to nie wyspalas sie w dzien?

Zdrowka dla chorowitkow.

Mloda mi wysypało: na dłoniach, uda na wysokości zakończenia pieluchy i pośladki. Nie nam pomyslu od czego. Wygląda jak pokrzywka

Ostatnia edycja:
Synek śpi. ale chory biedaczek zjadł tylko parówki o 8ej rano i parę groszków ptysiowych- jak odmówił gruszki to jest na prawdę chory.
No, a Wam nie pisałam od paru dni wybierałam się do sklepu rowerowego pod-pompować koła w wózku, bo mało powietrza miały i co dziś musiałam iść, ale po nową oponę i dętkę, bo w drodze do przychodni pękła całkiem :/

Josie super Jasiek się prezentuje, a ciuszki naprawdę za super cenę u nas w tesco jakoś nie trafiłam na takie ceny, a i mam wrażenie, ze te ciuchy podrożały.

aga no u nas to juz jakies resztki byly i raczej male rozmiary, kamizelke i bluze jedna trafilam na 92 ale te koszulki to 86, no ale na wiosne ponosi bo on dopiero w 86 zaczyna wchodzic, do tej pory 80 mial
zdrowka dla antka, z antybiotykiem to szybciutko mu przejdize pewnie:tak:

aylin a moze cos zjadla i ja uczulilo, moze jakis owoc pryskany

wiecie jaki moj ma apetyt od 2 dni???? dzisiaj mi niania wyslala zdjecie PUSTEGO talerzyka po obiedzie i jeszcze krzyczal am am. a byl kotlet i do tego warzywa na parze, kalafior marchewki i brokul - a na te warzywa juz sie dawno temu obrazil. po drzemce zjadl dwie (DWIE!!!) cale bulki cynamonowe - moja i niani - do kawy mialy byc :-D no i ogolnie ciagle biega i krzyczy am:szok: oby mu tak zostalo!

Wlasnie nie, w ogóle to malo je przez te 3 wychodzące (malo na nią dla was będzie oznaczać prawie nic) pieluchy te same, chusteczki tez. Nigdzie nie bylismy ostatnio. Brak mi pomyslow

Josie - mój bratanek jak był w wieku naszych dzieci to chciał oglądać tylko "Martę". Brat mu nagrał na płytki i tylko to leciało - zwłaszcza jak zasypiał. A co do jedzenia - to zazdroszczę!!!! Kuba od tygodnia prawie nie chce jeść, ale nie wiem czy trzecia piątka nie będzie się przebijała, bo w nocy się znów budzi i kręci, a kupki..... sa bardzo "aromatyczne" i to tak specyficznie "ząbkowo".

To się położyłam wcześniej spać :/ wstawilam pranie o 19 i dopiero się skończyło wrrrr

Aylin nie wyspalam się :p a wysypka może od ząbkowania?

Josie pozazdrościć apetytu :) a ciuszki z Tesco też bardzo lubię s zwłaszcza te wyprzedaze :D

Dobranoc muah

reklama
Do góry