reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny dziękuję.

I przepraszam że się nie odzywam ale nie mam siły. Jakby co piszcie do mnie PW wtedy w komorce dostanę email że coś pisałyście bo na forum rzadko wchodzę. Jestem zamroczona morfiną. Ogólnie już tylko leżę, mam cewnik na stałe i ... wózek inwalidzki.

Przerzutów mam tyle, że nie jestem w stanie wymienić

Mieszkam w Poznaniu

Pozdrawiam Was serdecznie

Kasiulka myslimy o Tobie. Trzymaj sie kochana

Ja tez bym chciala pomoc. Tylko mam pytanko czy ktoras z dziewczyn z UK ma mozliwosc wyslania pieniedzy na konto w Pl? Bo moj bank za taka operacje rzada jakiejs chorej prowizji.

Heloł :sorry2::-)

Nadaję z domu, w którym to spędzam czas od piątku, bo....dopadło mnie zapalenie oskrzeli. Oczywiście faszeruję się antybiotykamil. Do tego znowu mnie łupnęło w kręgosłupie. Tym razem obiecałam sobie pójść w końcu do ortopedy, bo te ataki nasilają się niepokojąco często ostatnio :(

Na szczęście dzieciaki zdrowe, J. chodzi do żłobka. Strasznie się rozgadał i w ogóle jest już takim fajnym komunikatywnym dzieckiem :-) Spokojnie można się z nim "dogadać", bo mówi czy chce pić, jeść czy bawić itp. W nocy już spokojniej, czasem nie budzi się wcale (zasługa zjadanej na wieczór łyżeczą kaszki manny), a jeśli już to jeden raz na herbatkę albo mleko. Z uczeniem siusiania na sedes lipa :sorry2: Boi się tej nakładki i już, a na nocnik nie chcę go sadzać. Wolę odczekać chwilę, oswoić go i uczyć od razu robienia siusiu do muszli ;-)
Tyle z mojego frontu :happy2:

Kasiulka myślę o Tobie bardzo, bardzo ciepło, trzymaj się kochana i walcz!
Kasieńka jeszcze raz oficjane gratulacje!!!!!! :-)

Witam,
kilka dni tu nie zagladalam, zaczęłam czytać i widzę wiadomość od Kasiulki.

Kasiulka trzymaj sie!! Myślami jestem z Toba.

Niespodzianka no wlasnie duże kwoty za przelewanie na konto w Polsce, wiem cos o tym. Szkoda, ze nikt nie ma paypala w Polsce a moze ma któraś z Was?

josie to super, ze tak zjadł :tak:

Sunshine na pewno tez zdałas ;-)A le długo musisz czekać na wyniki

alijenka obys nie zapeszyla i zeby dzisiejsza nocka tez była przespana.

Iwon zdrowka dla Ciebie. Dobrze, ze dzieci zdrowe

Sorry, ze tylko tyle ale naprawdę az mi sie cieżko czyta przez to oko :zawstydzona/y:
W piątek wizyta u okulisty

reklama
Jestem za zbiórka oczywista.

A nie wiem czy paypala mój t nie ma przypadkiem. Coś tam ostatnio mruczał ale srednio sluchałam. Wypytam go jak ze szkolenia dzis w nocy wróci

Do góry