reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzieki za odzew ws miodu w takim razie nie bede kupowac tej Manuki tylko rozejrze sie za naturalnym, a wczoraj Aura posmakowala i chciala jeszcze heheh

Niespodzianka- bo to jest egzamin na kompie ale z opisowka i musza to manualnie sprawdzic dlatego tak dlugo to trwa :confused2:
Aronia- dzieki za dokladnie wyjasnienie ;-)

Aylin - a czy ktos z Twoich znajomych to zachwalał??? Bo tanie to nie jest, a nie takie cuda zachwalali w necie

moja koleżanka - odkad pije francowata opryszczka omija ja szerokim łukiem

Aylin to chyba takie same sanki macie jak i my :-), a Wy chyba na basen chodziłyście tak ?? i chyba nadal chodzicie ??? i mała tak strasznie się boi mycia głowy??? bo moja ma to gdzieś jak jej myję głowę a później jej leję wodę na głowę

tak, dokładnie. Nie znalazłam innych które bardziej mi sie spodobały. Ale mój T musiał je papierem ściernym potraktować bo zadziory miały.

a na basen nadal chodzimy - i tu nie chodzi o wode tylko atakująca pianę która podczas mycia się wytwarza.....

tak, własnie się wpisała. To nasza Kasiulka.

sunshine ja bardzo dziękuję za przepis, bo nie wpadłabym na to! Jak tylko po weekendzie wrócę od teściów to zrobię:)

ojoj faktycznie kasiulka:/

dzięki za info o Adze

a widziałyście propozycję pracy dla niani 'Zatrudnię opiekunkę'. Ja nie wiem co rodzice dziecka robią, bo praca 24 na dobę i 'aż' 12 godzin w tygodniu wolne:D MASAKRA

Jak dokładnie robicie ta pierś, bo chyba nie tylko czosnek i miod??

Kasiek - moze poprostu sa wygodni i maja kasę. Moja koleżanka z pracy ( ma trzech synów 4- 7 lat) , jak urodził sie drugi to tez miała taka nianie cała dobe, a pracuje od 7-15.

josie to super.

Kubuś dzisiaj dał sobie załozyc rekawiczki dzieki czemu mogliśmy sobie pospacerować. nie wziełam portfela bo wyszliśmy tylko na chwile co przerodziło sie w prawie godzine a kuba uparł sie na kulke z automatu i jakać babeczka dała mu 1zł zeby sobie wyciągnął :-D

reklama
Do góry