reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
u nas włosy co 3 dni myte, a kapiemy sie w oilatum, hipie olejku arganowym, oleju lnianym. Zalezy od stopnia zabrudzenia. Z farbek i pastelowych kredek to tylko hipp puści :)

Mama poszla na sanki z młoda o 11 - i za daleko nie doszła - mloda jej na saneczkach zasneła :) spała godzine do 12 i potem od 12 do 20 szalała.

Andzia jutro pewnie znow bedzie zalamka bo po dwoch godzinach ochrypniety i zaplakany wyjdzie:/ no ale tlumacze sobie ze to jak z tym spaniem nocnym, pare dni poplacze i bedzie ok....

Dziewczyny mam taka ochote na mizerie ze zaraz zwariuje chyba!!! Normalnie jutro rano przed praca lece po koperek i ogorki bo dzis juz nigdzie nie dostane:/

A napisalam na fejsie do zazy i odpisala mi ze ma strasznie duzo pracy, pracuje 6-18 a pozniej probuje zycie nadrobic. Wiec chwilowo nie daje rady czytac ale teskni i ma nadzieje ze wroci. Przesyla pozdrowienia

josie ach te zachcianki:D
u nas bylo zle tydzien, wiec musisz sie zaopatrzyc w cierpliwosc. Jasiek sie przyzwyczai.

aylin u nas dzis tak wialo, ze nie odwzylam sie z chlopakami spacerowac. Tysia sanki tej zimy zaliczyla to najwzniejsz

aronia palko ty nasza, ja myslalam ze to tylko literowka z ta manduka:p

papitka fajnie ze mlody przekonuje sie do rekawiczek

lece do lazienki, chetnie zrobilabym sobie dzis dzien brudaska:

Witam!
Zocha ma srakę :eek: Pierwszy raz się zdarzyło, żebyśmy ją musieli od stóp do głów przebierać... Ostatnia kupa była ok 16, więc mam nadzieję, że przeszło...
Maćku - a jesteś w stanie pokazać na fotkach np. piżamki?
Jasnę. Tylko muszę się na hurtownię wybrać... :sorry2:
a gdzie wy sie na boze cialo umawiacie z macku bo nie doczytalam? bo an boze cialo to moze i ja bede w okolicach leszna
EDEK a nie sorry ja to w okolicach porodowki bede wtedy:rofl2::laugh2::errr:
:-D
Zapomniałam że dziś rocznica ślubu:) M z pracy przyjechał z moją siorą, więc byłam zdziwiona. Nagle wyciąga ogromnego czerwonego lizaka w kształcie serca z napisem Kocham Cie i mówi; 'Ubieraj się, wychodzimy':) Tak więc załatwił nianię dla Poli, a my do kina i restauracji:ppp
Skąd żeś go wzięła? :eek:;-)

Mati drugą noc z rzedu przespał cała noc (tfu tfu) oby mu tak zostało:-)
Gratki! :tak:

Macku Tomek tez jakos duzo nie mowi. Pare slow: tata, am, mniam, buty :)eek:), gaga (na mnie), ał, da (daj) i gaj gaj (bye bye) to chyba wsjo. Nie sa to jakies skomplikowane wyrazy - raczej sylaby. No i duzo po swojemu.
To i tak dużo ;-)
Zosia jak coś chce to wyciąga rączkę i cmoka jak na psa :-D

maćku ja też nie słyszałam o tej metodzie obcinania smoczka ale wyczytałam w necie no i u nas się sprawdziło, a tak zapytam bo zapewne już pisałaś, a ja przeoczyłam na kiedy masz termin ?????????
4 sierpnia
Dxiewczyny, moze zrobimy jakas zbiorke?
Jestem za :tak:

Dziewczyny dziękuję.

I przepraszam że się nie odzywam ale nie mam siły. Jakby co piszcie do mnie PW wtedy w komorce dostanę email że coś pisałyście bo na forum rzadko wchodzę. Jestem zamroczona morfiną. Ogólnie już tylko leżę, mam cewnik na stałe i ... wózek inwalidzki.

Przerzutów mam tyle, że nie jestem w stanie wymienić
:-(
Starszne... W głowie mi się nie mieści, że młoda osoba może podupaść na zdrowiu w tak krótkim czasie...
Trzymaj się dzielnie!

Siedzę w szkole :/ a Wy co porabiacie?
A co za szkołe w ogóle robisz?

Dziewczyny mam taka ochote na mizerie ze zaraz zwariuje chyba!!! Normalnie jutro rano przed praca lece po koperek i ogorki bo dzis juz nigdzie nie dostane:/

Niektóre markety i żabki są przecież otwarte do 23 :cool2:

sunshine, andzia - wiecie co, to chyba rzeczywiscie przemeczenie albo inna palma, bo mi sie pomylilo, ze sie pomylilo - az przelecialam po starych postach i wszystkie, ze mna wlacznie, napislay poprawnie :-p A tu mi sie nagle nosidelko wlaczylo :szok: :-) Monsz wrocil, moge sie relaksowac :tak:

Hahah aronia no idz spac najlepiej:)

Macku tak ale taki mroz, do zaby daleko a auto w warsztacie do jutra:/
Wspolczuje sraki:/

Ja tez jestem za zbiorka

josie ach te zachcianki:D
u nas bylo zle tydzien, wiec musisz sie zaopatrzyc w cierpliwosc. Jasiek sie przyzwyczai.

aylin u nas dzis tak wialo, ze nie odwzylam sie z chlopakami spacerowac. Tysia sanki tej zimy zaliczyla to najwzniejsz

u nas tez wialo ale dziecine darlo na pole wiec matka i babcia chcac nie chcac zmobilizować sie musiały i dziecie na saneczki zabrac.
A maz wrócił i mówił ze w kieleckim metrowe zaspy na drodze - tak wieje

Niespodzianka no wlasnie duże kwoty za przelewanie na konto w Polsce, wiem cos o tym. Szkoda, ze nikt nie ma paypala w Polsce a moze ma któraś z Was?

j

my mamy niestety PeoPay

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Coś nudno ostatnio na forum, więc...

Aylin to dla Ciebie :-p
karny-kutasik.jpg

Załączniki

• karny-kutasik.jpg
    karny-kutasik.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 49
Do góry