reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
u nas włosy co 3 dni myte, a kapiemy sie w oilatum, hipie olejku arganowym, oleju lnianym. Zalezy od stopnia zabrudzenia. Z farbek i pastelowych kredek to tylko hipp puści :)

Mama poszla na sanki z młoda o 11 - i za daleko nie doszła - mloda jej na saneczkach zasneła :) spała godzine do 12 i potem od 12 do 20 szalała.

Andzia jutro pewnie znow bedzie zalamka bo po dwoch godzinach ochrypniety i zaplakany wyjdzie:/ no ale tlumacze sobie ze to jak z tym spaniem nocnym, pare dni poplacze i bedzie ok....

Dziewczyny mam taka ochote na mizerie ze zaraz zwariuje chyba!!! Normalnie jutro rano przed praca lece po koperek i ogorki bo dzis juz nigdzie nie dostane:/

A napisalam na fejsie do zazy i odpisala mi ze ma strasznie duzo pracy, pracuje 6-18 a pozniej probuje zycie nadrobic. Wiec chwilowo nie daje rady czytac ale teskni i ma nadzieje ze wroci. Przesyla pozdrowienia

josie ach te zachcianki:D
u nas bylo zle tydzien, wiec musisz sie zaopatrzyc w cierpliwosc. Jasiek sie przyzwyczai.

aylin u nas dzis tak wialo, ze nie odwzylam sie z chlopakami spacerowac. Tysia sanki tej zimy zaliczyla to najwzniejsz

aronia palko ty nasza, ja myslalam ze to tylko literowka z ta manduka:p

papitka fajnie ze mlody przekonuje sie do rekawiczek

lece do lazienki, chetnie zrobilabym sobie dzis dzien brudaska:

Witam!
Zocha ma srakę :eek: Pierwszy raz się zdarzyło, żebyśmy ją musieli od stóp do głów przebierać... Ostatnia kupa była ok 16, więc mam nadzieję, że przeszło...
Maćku - a jesteś w stanie pokazać na fotkach np. piżamki?
Jasnę. Tylko muszę się na hurtownię wybrać... :sorry2:
a gdzie wy sie na boze cialo umawiacie z macku bo nie doczytalam? bo an boze cialo to moze i ja bede w okolicach leszna
EDEK a nie sorry ja to w okolicach porodowki bede wtedy:rofl2::laugh2::errr:
:-D
Zapomniałam że dziś rocznica ślubu:) M z pracy przyjechał z moją siorą, więc byłam zdziwiona. Nagle wyciąga ogromnego czerwonego lizaka w kształcie serca z napisem Kocham Cie i mówi; 'Ubieraj się, wychodzimy':) Tak więc załatwił nianię dla Poli, a my do kina i restauracji:ppp
Skąd żeś go wzięła? :eek:;-)

Mati drugą noc z rzedu przespał cała noc (tfu tfu) oby mu tak zostało:-)
Gratki! :tak:

Macku Tomek tez jakos duzo nie mowi. Pare slow: tata, am, mniam, buty :)eek:), gaga (na mnie), ał, da (daj) i gaj gaj (bye bye) to chyba wsjo. Nie sa to jakies skomplikowane wyrazy - raczej sylaby. No i duzo po swojemu.
To i tak dużo ;-)
Zosia jak coś chce to wyciąga rączkę i cmoka jak na psa :-D

maćku ja też nie słyszałam o tej metodzie obcinania smoczka ale wyczytałam w necie no i u nas się sprawdziło, a tak zapytam bo zapewne już pisałaś, a ja przeoczyłam na kiedy masz termin ?????????
4 sierpnia
Dxiewczyny, moze zrobimy jakas zbiorke?
Jestem za :tak:

Dziewczyny dziękuję.

I przepraszam że się nie odzywam ale nie mam siły. Jakby co piszcie do mnie PW wtedy w komorce dostanę email że coś pisałyście bo na forum rzadko wchodzę. Jestem zamroczona morfiną. Ogólnie już tylko leżę, mam cewnik na stałe i ... wózek inwalidzki.

Przerzutów mam tyle, że nie jestem w stanie wymienić
:-(
Starszne... W głowie mi się nie mieści, że młoda osoba może podupaść na zdrowiu w tak krótkim czasie...
Trzymaj się dzielnie!

Siedzę w szkole :/ a Wy co porabiacie?
A co za szkołe w ogóle robisz?

Dziewczyny mam taka ochote na mizerie ze zaraz zwariuje chyba!!! Normalnie jutro rano przed praca lece po koperek i ogorki bo dzis juz nigdzie nie dostane:/

Niektóre markety i żabki są przecież otwarte do 23 :cool2:

sunshine, andzia - wiecie co, to chyba rzeczywiscie przemeczenie albo inna palma, bo mi sie pomylilo, ze sie pomylilo - az przelecialam po starych postach i wszystkie, ze mna wlacznie, napislay poprawnie :-p A tu mi sie nagle nosidelko wlaczylo :szok: :-) Monsz wrocil, moge sie relaksowac :tak:

Hahah aronia no idz spac najlepiej:)

Macku tak ale taki mroz, do zaby daleko a auto w warsztacie do jutra:/
Wspolczuje sraki:/

Ja tez jestem za zbiorka

josie ach te zachcianki:D
u nas bylo zle tydzien, wiec musisz sie zaopatrzyc w cierpliwosc. Jasiek sie przyzwyczai.

aylin u nas dzis tak wialo, ze nie odwzylam sie z chlopakami spacerowac. Tysia sanki tej zimy zaliczyla to najwzniejsz

u nas tez wialo ale dziecine darlo na pole wiec matka i babcia chcac nie chcac zmobilizować sie musiały i dziecie na saneczki zabrac.
A maz wrócił i mówił ze w kieleckim metrowe zaspy na drodze - tak wieje

Niespodzianka no wlasnie duże kwoty za przelewanie na konto w Polsce, wiem cos o tym. Szkoda, ze nikt nie ma paypala w Polsce a moze ma któraś z Was?

j

my mamy niestety PeoPay

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Coś nudno ostatnio na forum, więc...

Aylin to dla Ciebie :-p
karny-kutasik.jpg

Załączniki

• karny-kutasik.jpg
    karny-kutasik.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 45
Do góry