reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny dziękuję.

I przepraszam że się nie odzywam ale nie mam siły. Jakby co piszcie do mnie PW wtedy w komorce dostanę email że coś pisałyście bo na forum rzadko wchodzę. Jestem zamroczona morfiną. Ogólnie już tylko leżę, mam cewnik na stałe i ... wózek inwalidzki.

Przerzutów mam tyle, że nie jestem w stanie wymienić

Mieszkam w Poznaniu

Pozdrawiam Was serdecznie

Kasiulka myslimy o Tobie. Trzymaj sie kochana

Ja tez bym chciala pomoc. Tylko mam pytanko czy ktoras z dziewczyn z UK ma mozliwosc wyslania pieniedzy na konto w Pl? Bo moj bank za taka operacje rzada jakiejs chorej prowizji.

Heloł :sorry2::-)

Nadaję z domu, w którym to spędzam czas od piątku, bo....dopadło mnie zapalenie oskrzeli. Oczywiście faszeruję się antybiotykamil. Do tego znowu mnie łupnęło w kręgosłupie. Tym razem obiecałam sobie pójść w końcu do ortopedy, bo te ataki nasilają się niepokojąco często ostatnio :(

Na szczęście dzieciaki zdrowe, J. chodzi do żłobka. Strasznie się rozgadał i w ogóle jest już takim fajnym komunikatywnym dzieckiem :-) Spokojnie można się z nim "dogadać", bo mówi czy chce pić, jeść czy bawić itp. W nocy już spokojniej, czasem nie budzi się wcale (zasługa zjadanej na wieczór łyżeczą kaszki manny), a jeśli już to jeden raz na herbatkę albo mleko. Z uczeniem siusiania na sedes lipa :sorry2: Boi się tej nakładki i już, a na nocnik nie chcę go sadzać. Wolę odczekać chwilę, oswoić go i uczyć od razu robienia siusiu do muszli ;-)
Tyle z mojego frontu :happy2:

Kasiulka myślę o Tobie bardzo, bardzo ciepło, trzymaj się kochana i walcz!
Kasieńka jeszcze raz oficjane gratulacje!!!!!! :-)

Witam,
kilka dni tu nie zagladalam, zaczęłam czytać i widzę wiadomość od Kasiulki.

Kasiulka trzymaj sie!! Myślami jestem z Toba.

Niespodzianka no wlasnie duże kwoty za przelewanie na konto w Polsce, wiem cos o tym. Szkoda, ze nikt nie ma paypala w Polsce a moze ma któraś z Was?

josie to super, ze tak zjadł :tak:

Sunshine na pewno tez zdałas ;-)A le długo musisz czekać na wyniki

alijenka obys nie zapeszyla i zeby dzisiejsza nocka tez była przespana.

Iwon zdrowka dla Ciebie. Dobrze, ze dzieci zdrowe

Sorry, ze tylko tyle ale naprawdę az mi sie cieżko czyta przez to oko :zawstydzona/y:
W piątek wizyta u okulisty

reklama
Jestem za zbiórka oczywista.

A nie wiem czy paypala mój t nie ma przypadkiem. Coś tam ostatnio mruczał ale srednio sluchałam. Wypytam go jak ze szkolenia dzis w nocy wróci

Do góry