reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kasiek - ja z chlopakami to tylko do osiedlowego odwazam sie sama wejsc. ostatnio jak bylismy w galerii to Adi sobie postanowil pospacerowac po h&m, na sekunde sie odwróciłam za M i juz go nie było... ja go szukalam z " dusza na ramieniu" a on spokojnie sobie spacerował po sklepie.

Aga- super ze flegamina pomogła A. U nas od wczoraj znowu Adi na Flavamedzie i tez natychmiastowe efekty:tak:

Niepsodzianka - na BB chyba sporo męzów informatyków. U nas tez testy wykazały nietolerancje białka jajka i o ile w róznych potrawach je to w czytsej postaci jeszcze nie odważyłam sie podać.

Co do cierpliowści - u mnie brak. M mnie nie dawno wyzwał od furiatek:zawstydzona/y: Mam wrażenie że pozoim cierpliwości jest odwrotnie proporcjonalny do wieku naszych dzieci, u mnie na pewno.

Hej hej baby :happy: Melduję się bez nadrabiania, bo nadaję z pracy.
U nas szpital w domu - J. ma zapalenie spojówki, a K. infekcję gardła z początkami anginy. Leci na antybiotyku.
Ja mam w pracy kocioł, więc wyobrażacie sobie, co się u mnie dzieje :-( Tyle z obozu Iwon.

witam się ja, córa marnotrawna :zawstydzona/y: dawno mnie nie było ale długo bym się musiała tłumaczyć więc krótko - jestem, wróciłam, tęskniłam - przyjmiecie mnie z powrotem :sorry: plis

kasia.natka - niestety nie możemy Cię przyjąć, spóźniłaś się o jeden dzień.... :-p:-p;-)

Munka- milego szkolenia. To pierwszy z ilu, bo sie pogubiał na ile sie dostałaś ( zapisałąś)????

pierwszy z trzech, ale być może niedługo z czterech ;-)

Munka ten kurs to z Integracji Sensorycznej? Szkoda, ze mnie nie ma w Pl mialabym okazje Cie pomeczyc :-(

Czy ktoras z Was jest informatykiem lub ma meza informatyka? Chcialam kupic lapka, ale potrzebuje porady. Mam trzy modele na oku i nie wiem, na ktory sie zdecydowac.

IS mam w lutym, teraz jadę na Diagnostykę i terapię niemowląt i starszych dzieci.
Mam męża informatyka, wrzuć linki do lapków i napisz do czego Ci konkretnie lapek będzie służył.

Chrowitkom zdrówka!!!!

josie to zasiadaj do majówek, poza tym ty nie miałaś terminu na maj - pogubiłam się?

no najpierw wychodzil czerwiec a pozniej sie okazalo ze maj jednak. do tego cewsarka 2 tyg wczesniej wiec bankowo bedzie maj :)

udalo mi sie wlasnie kupic gondole do mojego wozka uzywke za pol ceny ale wyglada super:-D

Kasia.natka - damy Ci szansę :-p;-)
Munka - naukowy rok sie szykuje. &&&& za 4 kurs
Josie - no i super. A dla J nie miałaś czy sprzedałaś???

Miałam jutro jechać na wycieczke z A, ale odwołana ( już 2 raz ) z powodu sraczki wsród przedszkolaków. Mam nadzieje ze u nas już po ( A we wtorek mial luźna kupke w przedszkolu), ale sie nie rozwineło. Daje mu biogaia moze to pomogło. Wychodziłoby na to ze to on rozprzestrzenił wirucha, albo to całkiem co innego i czeka nas weekend w kibelku :no:

Wracam do robotki pa

Hejka,

My juz po spacerze i po wizycie w poradni alergologicznej. Nie pamiętam czy pisałam Wam, że jesteśmy pod opieką alergologa. A raczej, że byliśmy. Szymek jak był malutki to zdarzyło się kilkakrotnie, że miał krew w kupce. Lekarz skierował nas do poradni alergologicznej. Tam zbadał go lekarz i zlecił testy. Oczywiście z testów wyszło, że nie jest na nic uczulony. Lekarz stwierdził, że to zapewne niedojrzałość układu pokarmowego i kazał czekać i odstawić wszelkie produkty zawierające mleko krowie. Także do kiedy karmiłam Szymka piersią byłam na diecie totalnie bezmlecznej a po 11 miesiącach (bo wtedy musiałam przestać karmić) dostał specjalne mleko. Ale od pewnego czasu pije już normalne mm i je wszystko, a raczej ja staram się, żeby jadł, bo u nas z tym jedzeniem to różnie. Ale musze Wam powiedzieć, że dzięki tej diecie, na której byłam, spadło mi z wagi prawie 10 kg. przez co moja mama nie mogła spać po nocach bo twierdziła, że wyglądałam pawie jak anorektyczka. Ale teraz już mi to nie grozi:-) Także dzisiejsza wizyta była ostatnią, chyba że zacznie się coś dziać to sami mamy się zgłosić:-)

Kasiek spróbuje już być na bieżąco, na ile mi mały trzpiot pozwoli:-) Chociaż muszę przyznać, że ostatnio jest naprawdę grzeczny (tfu, tfu, żeby nie zapeszyć) I mam nadzieję, że nie jest to cisza przed burzą;-)

Niespodzianka faktycznie gdyby nie choróbsko to byłoby totalnie super. Co do jazdy to jechaliśmy na zmianę. Jak P. prowadził ja spałam i na odwrót.

Aga prawda, ciężko dojść do siebie po powrocie :tak:

Andzia z moją cierpliwością rożnie. Zazwyczaj staram się być spokojna, ale jak już coś lub ktoś wyprowadzi z równowagi to nie jest dobrze. Przy Szymku po prostu wychodzę i czekam chwile aż napięcie chociaż z deczka zelżeje bo inaczej nie wiem co mogłabym zrobić:tak:

Iwon zdrówka dla chłopaków.

Lecę do mojego grzdyla bo coś koniecznie chce.

reklama
Do góry