reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kasiek - ja z chlopakami to tylko do osiedlowego odwazam sie sama wejsc. ostatnio jak bylismy w galerii to Adi sobie postanowil pospacerowac po h&m, na sekunde sie odwróciłam za M i juz go nie było... ja go szukalam z " dusza na ramieniu" a on spokojnie sobie spacerował po sklepie.

Aga- super ze flegamina pomogła A. U nas od wczoraj znowu Adi na Flavamedzie i tez natychmiastowe efekty:tak:

Niepsodzianka - na BB chyba sporo męzów informatyków. U nas tez testy wykazały nietolerancje białka jajka i o ile w róznych potrawach je to w czytsej postaci jeszcze nie odważyłam sie podać.

Co do cierpliowści - u mnie brak. M mnie nie dawno wyzwał od furiatek:zawstydzona/y: Mam wrażenie że pozoim cierpliwości jest odwrotnie proporcjonalny do wieku naszych dzieci, u mnie na pewno.

Hej hej baby :happy: Melduję się bez nadrabiania, bo nadaję z pracy.
U nas szpital w domu - J. ma zapalenie spojówki, a K. infekcję gardła z początkami anginy. Leci na antybiotyku.
Ja mam w pracy kocioł, więc wyobrażacie sobie, co się u mnie dzieje :-( Tyle z obozu Iwon.

witam się ja, córa marnotrawna :zawstydzona/y: dawno mnie nie było ale długo bym się musiała tłumaczyć więc krótko - jestem, wróciłam, tęskniłam - przyjmiecie mnie z powrotem :sorry: plis

kasia.natka - niestety nie możemy Cię przyjąć, spóźniłaś się o jeden dzień.... :-p:-p;-)

Munka- milego szkolenia. To pierwszy z ilu, bo sie pogubiał na ile sie dostałaś ( zapisałąś)????

pierwszy z trzech, ale być może niedługo z czterech ;-)

Munka ten kurs to z Integracji Sensorycznej? Szkoda, ze mnie nie ma w Pl mialabym okazje Cie pomeczyc :-(

Czy ktoras z Was jest informatykiem lub ma meza informatyka? Chcialam kupic lapka, ale potrzebuje porady. Mam trzy modele na oku i nie wiem, na ktory sie zdecydowac.

IS mam w lutym, teraz jadę na Diagnostykę i terapię niemowląt i starszych dzieci.
Mam męża informatyka, wrzuć linki do lapków i napisz do czego Ci konkretnie lapek będzie służył.

Chrowitkom zdrówka!!!!

josie to zasiadaj do majówek, poza tym ty nie miałaś terminu na maj - pogubiłam się?

no najpierw wychodzil czerwiec a pozniej sie okazalo ze maj jednak. do tego cewsarka 2 tyg wczesniej wiec bankowo bedzie maj :)

udalo mi sie wlasnie kupic gondole do mojego wozka uzywke za pol ceny ale wyglada super:-D

Kasia.natka - damy Ci szansę :-p;-)
Munka - naukowy rok sie szykuje. &&&& za 4 kurs
Josie - no i super. A dla J nie miałaś czy sprzedałaś???

Miałam jutro jechać na wycieczke z A, ale odwołana ( już 2 raz ) z powodu sraczki wsród przedszkolaków. Mam nadzieje ze u nas już po ( A we wtorek mial luźna kupke w przedszkolu), ale sie nie rozwineło. Daje mu biogaia moze to pomogło. Wychodziłoby na to ze to on rozprzestrzenił wirucha, albo to całkiem co innego i czeka nas weekend w kibelku :no:

Wracam do robotki pa

Hejka,

My juz po spacerze i po wizycie w poradni alergologicznej. Nie pamiętam czy pisałam Wam, że jesteśmy pod opieką alergologa. A raczej, że byliśmy. Szymek jak był malutki to zdarzyło się kilkakrotnie, że miał krew w kupce. Lekarz skierował nas do poradni alergologicznej. Tam zbadał go lekarz i zlecił testy. Oczywiście z testów wyszło, że nie jest na nic uczulony. Lekarz stwierdził, że to zapewne niedojrzałość układu pokarmowego i kazał czekać i odstawić wszelkie produkty zawierające mleko krowie. Także do kiedy karmiłam Szymka piersią byłam na diecie totalnie bezmlecznej a po 11 miesiącach (bo wtedy musiałam przestać karmić) dostał specjalne mleko. Ale od pewnego czasu pije już normalne mm i je wszystko, a raczej ja staram się, żeby jadł, bo u nas z tym jedzeniem to różnie. Ale musze Wam powiedzieć, że dzięki tej diecie, na której byłam, spadło mi z wagi prawie 10 kg. przez co moja mama nie mogła spać po nocach bo twierdziła, że wyglądałam pawie jak anorektyczka. Ale teraz już mi to nie grozi:-) Także dzisiejsza wizyta była ostatnią, chyba że zacznie się coś dziać to sami mamy się zgłosić:-)

Kasiek spróbuje już być na bieżąco, na ile mi mały trzpiot pozwoli:-) Chociaż muszę przyznać, że ostatnio jest naprawdę grzeczny (tfu, tfu, żeby nie zapeszyć) I mam nadzieję, że nie jest to cisza przed burzą;-)

Niespodzianka faktycznie gdyby nie choróbsko to byłoby totalnie super. Co do jazdy to jechaliśmy na zmianę. Jak P. prowadził ja spałam i na odwrót.

Aga prawda, ciężko dojść do siebie po powrocie :tak:

Andzia z moją cierpliwością rożnie. Zazwyczaj staram się być spokojna, ale jak już coś lub ktoś wyprowadzi z równowagi to nie jest dobrze. Przy Szymku po prostu wychodzę i czekam chwile aż napięcie chociaż z deczka zelżeje bo inaczej nie wiem co mogłabym zrobić:tak:

Iwon zdrówka dla chłopaków.

Lecę do mojego grzdyla bo coś koniecznie chce.

reklama
Do góry