reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kasiek- przepiorcze jaja jemy, ale zwykle kurze w postaci jajecznicy jeszcze sie boje
edek postanowilam napisac cos z tel i sie udalo, malo tego edycje zrobilam :)

Ostatnia edycja:
reklama
kasia.natka - u nas okropnie wieje, w domu az sie zimno zrobilo brrr
a i ja tez przyjme lapoweczke ;)

Bylam dzis na zakupach chcialam sobie kupic jakies kozaczki na wyprz i znowu sie spoznilam :(. Za to moj M kupil sobie spodnie, kurtke i czapke. Zawsze tak jest :

edek postanowilam napisac cos z tel i sie udalo, malo tego edycje zrobilam :)
Brawo :D ja się na początku cieszyłam, ale teraz mnie, bo częściej zaglądam :-D
czy u kogoś jeszcze dziś tak strasznie wiało? tutaj normalnie masakra, musiałam kombinować jak wózek obrócić jak wracałyśmy ze żłobka :tak:
U nas strasznie wiało przez co na dwór nie wyszliśmy, at to się rzadko zdarza.

Dziecko dopiero usnęło, ale co się dziwić jak mu matka pozwoliła spać od 15:20- 18:20:szok:

**---
5
_
j# HUV vbub m, _

########ds .,,,,,,,,,,,,,,,..,................................. . ...........................###########################################################################..........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..-------------------------- 89999999999990pppppp cvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvp5ß´ j+++

Ostatnia edycja:
**---
5
_
j# HUV vbub m, _

########ds .,,,,,,,,,,,,,,,..,................................. . ...........................###########################################################################..........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..-------------------------- 89999999999990pppppp cvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvp5ß´ j+++
Też Cie pozdrawiamy Bejbiszone :D idź spać i daj mamie odpocząć :)

to bylo pierwsze slowo drukowane mojego dziecia - ale jestem dumna :-);-)

Wiatrzyskiem sie nie przejmujcie. U nas juz przeszlo, wiec zaraz i u Was bedzie po :tak:

My dzis bylismy u znajomych na wsi. Swinki byly tuz przed karmieniem, wiec odstawily niezly szol :-D Krowki tez byly. Cala horda koz przagnianych na spacer (z pastuchem i 2 psami pasterskimi - nasza psa byla w ekstazie na ten widok, az sobie drzwi otworzyla i dala czadu :eek:), owce i gruby kot. traktor, smieciarka. No i zolta koparka w akcji. A w domu u znajomych mini-akordeon (az bejbiszonek zatanczyl :-)). Takze atrakcji nie brakowalo :-)

Polaa - smigaj do okulisty, bo Twoj opis przedstawia sie nieprzyjemnie :no:

Mialam cos komus jeszcze ale bylam 1000 razy odrywana od czytania i nie pamietam co :confused2:

Andzia moze kolejne wyprzedaze beda owocniejsze :)

Polaa lec do okulisty bo z oczami nie ma zartow

Aronia niezla sfora,.. moj mlody tez bylby szczesliwy :D a smieciarka i traktor to juz w ogole :)

Aga
3 godziny spania woooooow

Kasia.natka u nas tez wialo :p:p:p samochodem mlodego odebralam

Sylka dobrze ze alergia na bialko przeszla ... :) a wyjazd taki udany :)

Kasiek sama obierasz slonecznik :p ?? :p:p:p:p

Josie gratuluje zakupu :) na styczniowkach atmosfera fajna :) a maj super miesiac :)

Muńka ales Ty obrotna dziewczyna ;D

Iwon zdrowka dla chlopakow !!!

a ja wciaz w dwupaku ... cos sie zbiera a potem znika i cisza jak makiem zasial :( a czasem to mam wrazenie ze to nie ja bede rodzic ze ja po prostu juz taka zostane a wszystkie styczniowki urodza tylko nie ja :(

Hihi kasienka przyjdzie pora:)

Janek wlasnie usiluje zrobic kupe lezac na brzuchu i mu nie wychodzi ale len nie wstanie :D

Ostatnia edycja:
reklama
josie :D
kasienka masz jeszcze duzo czasu. ja w obu ciazach myslalam ze szybciej urodze a przenosilam, czego tobie nie zycze
aga ja kiedys juz probowalam pisac z tel ale sie nie udawalo wyslac. teraz poszlo, ale przed chwila napisalam posta i mi go nie wyslalo. :mad:

aronia jak dziec spal tak intensywnym dniu?

Do góry