Na szczęście coraz lepiej ;-)Macku sliczny suwaczek - jak samopoczucie?
Jest cos magicznego w tej dacie 1.01 co zmusilo mnie do malej mobilizacji ;-) Ograniczylam troche siedzenie przy kompie (wybaczcie), odkrylam nowe programy z cwiczeniami i wszyyystkie chce przetestowac (najlepiej na raz ;-)), odstawilam alko szok:-tzn. nie myslcie sobie, ze pilam codziennie, ale raz czy dwa razy w tyg zdarzalo sie piwko czy drin do filmu) i cwicze cierpliwosc (zawsze sie staralam nie krzyczec, ale nie zawsze wychodzilo ).Ciekawe na ile mi motywacji wystarczy
Gratuluję moilizacji i życzę wytrwałości
O co się kłócą?na czerwcowkach 2014 jest klotnia raz na tydzien srednio, no juz mam powoli dosc, co chwile ktos sie obraza i ostentacyjnie odchodzi z forum po czym wraca i tak w kolko. jakies nietrafione to forum jest... chyba na majowki zaczne zagladac, bo szkoda czasu na czytanie
Ja jakoś też nie bardzo mogę się wić na sierpniówki...
:-(Mam serdecznie dość. Pracy - tj sytuacji w niej. Dziś dostałam bure za wszystkich.
U nas ta sama historia...Nie będę się rozpisywać bo nie mam o czym, Niuśka robi się strasznie niedobra żadne mówienie i powtarzanie po 100 razy na nią nie działa, dziś spadła mi ze schodów na szczęście z niewielkiej wysokości ale wyła jak kojot, lata mi po narożniku i w ogóle nie ma zamiaru mnie słuchać tylko czekam kiedy mi z niego pierdyknie i będzie szpital !!!
Pojechałam dziś z nią po buty i wróciłam z pustymi rękoma po prostu nie da się tak robić zakupów, nie ma mowy o siedzeniu w wózku bo ona chce sama i to sama kończy się na tym, że ciągle muszę patrzeć gdzie ona jest, panie w tych sklepach miały dużo układania później bo ona musiała dotknąć każdego buta którego była w stanie dosięgnąć a do tego każdego kartonika na półce przewracała i otwierała
No przecież to jest oczywistya oczywistość, że tylko baby psują/obijają samochodyMaz mnie wyprowadzil z rownowagi dzis bo wczoraj jechalam autem do szczecina i dzis cos niby buczy i to na bank ja zepsulam!!! No tak ciekawe jak, wzielam srubokret podnioslam klape i postanowilam cos zepsuc, nosz kurrrr.... Auto sie psuje czasami helol!!!!