reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

a ja w tym czasie mam 5 do 10 minut zeby zrobic sobie kawe bez czegos uczepionego mojej nogawki lub ciagnacego za bluze z blagalnym spojrzeniem "wez mnie na rece".

:-D:-D:-D Padłam. Myślałam, że tylko ja tak mam :-p U mnie to coś jest potem najczęściej na moim lewym biodrze i ręce. Sztukę ogarniania obiadów, śniadań, mieszkania jedną ręką mam opanowaną do perfekcji ;-)

reklama
Andzia - normalnie puki co. Ale dawno sue tak nie wyszalslam. Najmniej tanczylam z własnym t.

MsMickey- jest piwo całkiem bez % - bawaria 0nawet 4 rodzaje są. Jabłkowy pomarańczowy pszeniczny i zwykle

kasienka to oby dalej tak łagodnie przechodził:) Moja w łóżeczku w dzień za żadne skarby nie zaśnie. Tylko w wózku:D U sąsiadki dzieć to samo, a u opiekunki zasypia w 5 min. w łóżeczku. Coś w tym miejsc, że w innych miejscach dzieci inaczej się zachowują.

andzia co do ogólnego złego nastroju to współczuję. Wypiłabyś sobie winko, ale póki co d.upa. Ja w takich chwilach wlewam w siebie browarka bezalkoholowego Lech, właśnie mam zakupioną nową zgrzewkę:p A co je przed snem? Moja musi zawsze zjeść miskę kaszy żeby spać do rana, inaczej wybudza się na cyca.

aylin są zakwasy czy kondycja piękna i brak?

Kupiłam kubek ze słomką NUK i to jakaś tandetna porażka. Mam od 4 miesięcy kubek z rurką dr browns i bez porównania. Tańszy, banalniej się czyści, otwiera zamyka i w ogóle picie z niego normalnie leci, a ten NUK do kosza:/

Na razie tylko nogi obtarte ;) zakwasy może się zdążą pojawić ;)
Ja mam kubek z tt i tys go lubi bardzo

Ostatnia edycja:
Munka - taka wypieszczona prezentacja na pewno zrobi furore :tak:

kasiekz, josie - nasz tez nie chce surowych warzyw :baffled: Czasem troche kalarepke pochrupie ale wiecej wypluje, niz przelknie :sorry2:

Kasiekz - dla mnie to by byla pociecha, ze dziec Twojej kolezanki zaczal przesypiac choc po 23mesc :sorry2:

Aylin - fajna imprezke mieliscie, ja tez bym chetnie potancowala do ukrainskiej muzy :-)

Kasienka- Bawaria ma 0,0% alkoholu, bo jest inny sposob produkcji :tak:No i & za lagodne przejscie przez chorobsko.

agaundpestka - 1890g? Ojej, to polowa tego, co nasz mial przy urodzeniu, faktycznie Calineczka. Niech szybko przybiera :tak:

niespo - nasz sie nie garnie do gadania. Ja tez wygladam ble w czapkach :confused2: moze nauszniki? ;-)

Wiem, ze odmowa UU moze byc z bolu ale jednak przy 15 wczesniejszych zebach tak nie bylo. Piers zawsze stanowila, szczegolnie w takich momentach, jego glowna oslode i pocieche. Dziwnie sie czuje, kiedy pierwszy raz odmowil :zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny.

Ja tylko na chwilę. Jakiś kryzys mnie dopada. Kompletny brak weny, nastroju do czegokolwiek. Myślę, że dół niedługo sięgnie jądra ziemi.:-( Nie chcę wam tu smucić więc tak po krótce.
Wszystkim chorowitkom bardzo dużo zdrowia.
Tym co zmagają się z problemami ząbkowania wytrwałości i wiary, że szybko będzie po wszystkim.
No i nie pamiętam co jeszcze miałam napisać, ach....

Spróbuje trochę nadrobić zaległości w postaci nieprzeczytanych postów. Może to poprawi mi choć trochę humor.

aylin no nie chwaliłaś się:D:D:D Rzeszów: Natalie Portman ma promować Rzeszów [WIDEO] - 22 listopada 2013

aga wiem, że twój kubeczek jest super. Te ze słomką im nie wyszły. Joj, kciukasy za wyjście Calineczki w poniedziałek i dużo sił!

msmickey Julek śliczne!

niespodzianka
P też rano je śniadanie przed bajkami. Wtedy ja mam okazję skonsumować w spokoju swoje:)

sylka współczuję nastroju, coś ta szarówa za oknem wszystko potęguje! Trzymaj się.

Iown kurcze do duzo zjada ... szoook ... ciekawe na ile to przyzwyczajenie do tego ze nie zasnie bez mleka ... a duzo zjada w nocy ?

Andzia Mati przywiazany do cycusia :p

MsMickey mi tam nie przeszkadza ze jemu przeszkadza ale chcialam dzisiaj byc wyjatkowo dobra ze nie wyszlam od razu bo tak mi zal ze ta jelitowe zlapal a ten ehhhh nie dogodzi :D ladne imie dla synusia :):)

Aga
z tym piwem to troche mi dogodzilas ... bo grzanca bym sie napila a skoro te procenty takie to moze sie skusze :) w domu Marcelinka bedzie szybciej przybierac :) a moj ma na wiercenie w scianach jak Twoj na smieciarke ...

Iwon oby szybko to zapalenie przeszlo ... bidulek sie nameczyl

Niespodzianka do 15?? szoooooooook ja ciagnelam do 5 lat :p a co do mowy to spokojnie ... dziewczynki maja lzejsza mowe :) nasze chlopaki nadrobia :) moj gada mama tata baba dziadzia i bibi na piaskownice czasem cos wyjdzie ze slowa ciocia, co to i nie ma, a tamto odglosy zwierzat samochodow samolotu wiertarek odkurzacza i innych sprzetow :p czytaj jeden i tem sam odglos dla wszystkiego niemal hehe ... na jedzenie mlaszcze zamiast powiedziec AM, kiedys mowil da (daj), i ma (masz) przeszlo mu :p pic tez nie powie nawet pi, sisi tez nawet si nie powie ... maja jeszcze czas :) czekaja na moment zeby nas zaskoczyc pelnymi zdaniami :)

Aylin to ja o tym piwku pisalam :) i dziekuje poszukam :)

Aronia nastepnym razem sie rzuci na Ciebie :p

Kasiek doidy1.jpeg a ja mam taki i Nikos go lubi :) ale na pole sie nie nadaje

Sylka oby kryzys przeszedl szybko :)

mlody obudzil sie z wiertarka... ale dobrze ze o 14:30, poki co zero wymiotow kupa tez zadna poza ta w zlobku normalną nie poszla ... wypil smekte zjadl banana i troche bulki ...

Załączniki

• doidy1.jpeg
    doidy1.jpeg
    9,5 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za wsparcie.:)
Na domiar złego od trzech dni Szymek nie chce jeść żadnych zup. Wcale. Inne posiłki zjada jak zawsze, a jak widzi obiad od razu ucieka, krzyczy nie i pluje. Już sama nie wiem co z tym robić.
A właśnie Iwon, z tego co doczytałam to twój Julcio ma problem z siusiami. Czy on to jakoś sygnalizował, albo czy jego siusiaczek jakoś inaczej wyglądał? Pytam bo Szymek łapie się za pieluchę chyba jak robi siusiu i się krzywi jakby nie wiem czy go bolało. Poza tym żadnych innych dolegliwości, brak tempki, siusiak też normalny. Tak się zastanawiałam właśnie nad badaniem moczu.
A i przepraszam, ze tylko o sobie. Obiecuje poprawę na przyszłość.

reklama
Do góry