aronia12
Fanka BB :)
Nocka u nas jeszcze trwa O 23 maz sam sie zglosil po paracetamol dla dziecia, bo stwierdzil, ze brak snu jest jeszcze gorszy niz jeden czopek. W sumie przez te 1,5 roku dziec dostal (wlacznie z wczorajszym) 3 czopki - wszystkie na gorne trojki. Mysle wiec, ze to nie jest duzo.;-) Pol godziny po czopku zasnal ale budzil sie z placzem co kwadrans. Ewidenie go bolalo (przy wczesniejszych 2 czopkach paracetamol znosil 100% bolu), no ale drugiego czopka nie wolno, wiec maz krecil rundki po mieszkaniu. Okolo 6 zasnal spokojniej, no i teraz chlopaki dalej spia. Martwi mnie tylko, ze dziec po raz pierwszy odmowil UU :-(
Jestem pelna podziwu dla nocnikowych dzieci. Nasz udaje, ze nic nie zrobil, ba - ucieka mi, jesli uslyszy, ze chce mu sprawdzic pieluche Przy jego awersji do przebierania zapowiadamy sie jako ostatni z forum do odpieluchowania
Zdrowka dla wszystkich - chorowanie jest paskudne
Jestem pelna podziwu dla nocnikowych dzieci. Nasz udaje, ze nic nie zrobil, ba - ucieka mi, jesli uslyszy, ze chce mu sprawdzic pieluche Przy jego awersji do przebierania zapowiadamy sie jako ostatni z forum do odpieluchowania
Zdrowka dla wszystkich - chorowanie jest paskudne