reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam :) dlaczego jak jest weekend Antek wstaje 6-7ma :/ ,ale chociaż z tego pożytek zrobiliśmy i o 10tej byliśmy już w domu po zakupach spożywczych :) w południe pojechaliśmy do tkmaxx i wpadły mi spodnie na śnieg tej samej firmy i koloru co ma kurtkę i jak tu nie kupić :eek: znaleźliśmy też rękawiczki na zimę może już nie tak bardzo pasujące :D a weszliśmy tylko rozglądnąć się za prezentem dla siostrzeńca na urodziny :D
Potem odwiedziliśmy Antka prababcie i pradziadka i tylko powiem, ze czasami starość jest straszna :(

Kasienka mam nadzieje, ze u Was dalej dobrze :)

Josie pochwal się łupami :)

Muńka udanej zabawy i kciuki by Gabi została spokojnie z dziadkami.

Alijenka to częściej trzeba tatusia z córeczką zostawiać

Kasiek jak mogłaś zostawić Pole bez cyca :D :D ciekawe jakby Antek zareagował, choć w sumie on często bez niego zasypia, wystarczy go przytulić :)

Asik no nie i Ty o 9tej z łóżka nadawałaś <zazdroszczę> my o 9tej już byliśmy w kauflandzie :D

Sylka i jak tam dziś lepiej ? :)

Iwon Kochana Najlepsze Życzenia!!!
hehe chciałam dać jakiś kolor i pierwsze co jak pomyślałam o Tobie to przyszedł mi do głowy czerwony golfik :p

reklama
Hej, wróciliśmy :-)
Pogoda dopisała, jedzenie super, chłopaki zadowoleni :tak:
Ale nie ma jak w domu :-D odpoczelismy na tyle Ile sie da z dwójka dzieci :-)

Munka mamy do pogadania, z Toba sie umawiac ;-) Bardzo nieładnie :-D;-)

Przepraszam ale na razie nawet sie nie biorę za nadrabianie, moze wieczorem chociaż duzo tego jak zawsze ;-)

Siedzimy w domku i się nudzimy... miałam jechać z dzieciakami do koleżanki ale dzwoniła, że jej synek wymiotuje. Więc pogaduchy odwołane

Iwon wszystkiego najlepszego:-)

Alijenka fajnie, że K na urlopie i częściej zostawiaj młodą z tatusiem:tak:

Kasiekno i jak mogłaś zostawić P bez cyca?;-) Fajnie, że się wybawiłaś z psipsiółkami.

Josie supcio, że nocki wracają do normy. U nas też na obiad pulpey i młody w ogóle nie chciał ziemniaczków czy surówki a pulpecików zjadł aż 4 ( małe)

Aga obrotna babka z Ciebie;-) ja nawet jak młody szybciej wstanie to biorę go do łóżka i sobie leżymy

Polaa superancko, że urlop udany:tak: pochwalisz się jakimiś fotkami

Iwon ja tez dzwigalam na biodrze, ale teraz chyba przybral na wadze i mi normalnie biceps nie wyrabia. Chyba czas zaczac z hantelkami cwiczyc - biko, triko i co tam jeszcze :-) A tak poza tym to wszystkiego naj, spelnienia marzen, moc buziakow i usciskow z okazji 18 -tych urodzin. O maly wlos a bylabys Skorpionem jak ja :-)

Aylin super, ze sie wytanczylas, tez bym powywijala :tak: Tylko ja to raczej takie plasy raz na raz i jeszcze do tego chetnie przejmuje prowadzenie :-)

Aronia i jak UU? Dziec juz nie odmawia? Wspolczuje nocek... i tych dluuuugich godzin bez snu.

Sylka a smuc nam - po to tu jestesmy :) Mam nadzieje, ze humor chociaz troszke? Co do jedzenia to moze po prostu taki etap? A moze zupy mu sie znudzily? Dawalas np kartofle w kawalkach i miecho zeby sam jadl? Moze tak wiecej zje? Ja tez mam czasem takie przeboje z T, ze mam ochote wlosy wyrywac.

Kasienka ja juz gdzies pisalam, ze tez dlugo z butli ciagnelam. I tak mi zostalo ;-):-p
Widzialam wczoraj ten kubeczek co ma Nikos i sie zastanawialam czy kupic... Moze nastepnym razem skoro piszesz, ze fajny.

Katrina czyli najwazniejsze slowo przyswoil :-) W zyciu na pewno sie przyda :-p

Munka udanej zabawy. I oby Gabi z tesciowka zostala bezproblemowo.

Asik T bije niestety jak sie na cos wkurzy, albo jak mu czegos zabronie. Najczesciej mowie "nie wolno" i przytrzymuje reke, a jak dalej probuje to sadzam na kanapie czy fotelu i odchodze. Mam nadzieje, ze kiedys mu przejdzie, bo juz dosc dlugo z nim walcze.

Alijenka fajnie, ze sie wyrwalas. Musisz czesciej dla wlasnego zdrowia psychicznego.

Josie T tez ostatnio wymaga wiecej uwagi, noszenia na rekach czy po prostu siedzenia obok... Mam nadzieje, to tylko faza :sorry: Jesli chodzi o pulpety to stosuje ta sama sztuczke - jak nie chce jesc miesa to chowam pod ziemniaczki :-p

Aga nie ma tego zlego ;-) Zakupy zalatwione, spodnie znalezione - jakbys wstala pozniej to moze juz by ich nie bylo.

Polaa super, ze wakacje udane. Wklej jakies zdjecia, daj nam chociaz troszke poczuc to cieplo ;-)

Mialam wyjsc z dziewczynami dzisiaj, ale chyba nici z tego. Wszystkie sie albo pochorowaly, albo dzieci, albo blaaa blaaa. Chyba odstraszam ludzi :confused2:

Hej lasencje, wpadam na moment, bo zaraz oglądamy The Voice of Poland - dzisiaj półfinał :)

Dzięki kochane za ciepłe słowa :-) Stara już jestem :sorry:

Asik, Niespodzianka szkoda, ze plany musiały ulec zmianie :( mnie koleżanka wkur... co róż do mnie się z dzieckiem wprasza i jakąś godzinę temu z nią piszę, a ona, ze idzie się szykować na imprezę :szok: więc pytam gdzie idzie, a ona, ze no do klubu na swoje zaległe urodziny :eek: miała w poniedziałek i była u mnie wtedy zrobiłam ekstra obiad nawet. Więc jej tylko napisałam, ze widać ze jestem koleżanką tylko do spotykania się z dziecmi :/

Hej,
bylam z mloda rano na basenie. więc moje dziecie przebiera nózkami jak mała otylka. Tak sie zmeczyla ze spala 3 h.
Niestety po wieczornym smacerze, w domu nagle jakas senna sie zrobila. 39,3. Zbiłam paracetamoem i biedna teraz spi. Nie wiem czy zeby czy inne pieroństwo...

A co tam - sama do siebie napisze: czekając na pomiar temp zarobiłam ciasto na piernik. I zaczelam szukac na pierniczki. Jakies fajne takie co robi sie wczesniej i "dochodzą"

Ostatnia edycja:
Iwon - za kim jesteś?! W The Voice of Poland?? JA za Ernestem - no boski ma głos chłopak. Drugi to Ziółko. No i Arek - czasem ma głos jak Macy Gray :p

My znów byliśmy chorzy, wszyscy polegliśmy na jakiś cholerny rota czy adenowirus - leciało z nas górą i dołem, ale już ok!

reklama
Do góry