agaundpestka
Fanka BB :)
Witam dlaczego jak jest weekend Antek wstaje 6-7ma :/ ,ale chociaż z tego pożytek zrobiliśmy i o 10tej byliśmy już w domu po zakupach spożywczych w południe pojechaliśmy do tkmaxx i wpadły mi spodnie na śnieg tej samej firmy i koloru co ma kurtkę i jak tu nie kupić znaleźliśmy też rękawiczki na zimę może już nie tak bardzo pasujące a weszliśmy tylko rozglądnąć się za prezentem dla siostrzeńca na urodziny
Potem odwiedziliśmy Antka prababcie i pradziadka i tylko powiem, ze czasami starość jest straszna
Kasienka mam nadzieje, ze u Was dalej dobrze
Josie pochwal się łupami
Muńka udanej zabawy i kciuki by Gabi została spokojnie z dziadkami.
Alijenka to częściej trzeba tatusia z córeczką zostawiać
Kasiek jak mogłaś zostawić Pole bez cyca ciekawe jakby Antek zareagował, choć w sumie on często bez niego zasypia, wystarczy go przytulić
Asik no nie i Ty o 9tej z łóżka nadawałaś <zazdroszczę> my o 9tej już byliśmy w kauflandzie
Sylka i jak tam dziś lepiej ?
Iwon Kochana Najlepsze Życzenia!!! hehe chciałam dać jakiś kolor i pierwsze co jak pomyślałam o Tobie to przyszedł mi do głowy czerwony golfik
Potem odwiedziliśmy Antka prababcie i pradziadka i tylko powiem, ze czasami starość jest straszna
Kasienka mam nadzieje, ze u Was dalej dobrze
Josie pochwal się łupami
Muńka udanej zabawy i kciuki by Gabi została spokojnie z dziadkami.
Alijenka to częściej trzeba tatusia z córeczką zostawiać
Kasiek jak mogłaś zostawić Pole bez cyca ciekawe jakby Antek zareagował, choć w sumie on często bez niego zasypia, wystarczy go przytulić
Asik no nie i Ty o 9tej z łóżka nadawałaś <zazdroszczę> my o 9tej już byliśmy w kauflandzie
Sylka i jak tam dziś lepiej ?
Iwon Kochana Najlepsze Życzenia!!! hehe chciałam dać jakiś kolor i pierwsze co jak pomyślałam o Tobie to przyszedł mi do głowy czerwony golfik