agaundpestka
Fanka BB :)
Witam i ja z butelką wody dziś miałam na nowo instalowany system na kompie i co wszystkie zdjęcia itp. przeniosłam na dysk, a zapomniałam o ulubionych stronach i nic nie mam, a były tam lata zbierania
Dziewczyny dzięki za wczorajsze spotkanko dzieciaki fajnie się bawiły no może nie razem, ale obok dziewczyny zamówiły sobie DUŻĄ czekoladę na gorąco a ja z racji diety kawkę
Josie mam nadzieje, ze ta matka pójdzie po rozum do głowy i to zgłosi, w sumie szpital chyba powinien.
MsMickey powodzenia i cierpliwości w kończeniu uu
Katrina i Kuba daje się prowadzać w tych szelkach?? u A chyba by to nie przeszło, albo ciągnąłby mnie jak pies na smyczy
Niespodzianka to powiedz tacie, ze ma po Ciebie do Wrocka dzien później przyjechać, bo samolot prze-bukowałaś, a my się Tobą zajmiemy
Kasiekz dobrze, ze Polka jeszcze nie przeżywa straty nowego chomiczka.
Muńka udanego weekendu u siostry!! Fajnie jak tak dzieciaczki się razem bawią
Dziewczyny dzięki za wczorajsze spotkanko dzieciaki fajnie się bawiły no może nie razem, ale obok dziewczyny zamówiły sobie DUŻĄ czekoladę na gorąco a ja z racji diety kawkę
Josie mam nadzieje, ze ta matka pójdzie po rozum do głowy i to zgłosi, w sumie szpital chyba powinien.
MsMickey powodzenia i cierpliwości w kończeniu uu
Katrina i Kuba daje się prowadzać w tych szelkach?? u A chyba by to nie przeszło, albo ciągnąłby mnie jak pies na smyczy
Niespodzianka to powiedz tacie, ze ma po Ciebie do Wrocka dzien później przyjechać, bo samolot prze-bukowałaś, a my się Tobą zajmiemy
Kasiekz dobrze, ze Polka jeszcze nie przeżywa straty nowego chomiczka.
Muńka udanego weekendu u siostry!! Fajnie jak tak dzieciaczki się razem bawią