aronia12
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny
Moj tez nosi na przedramieniu (o ile dobrze zrozumialam Wasze opisy) ale zagina przy tym nadgarstek, zeby lepiej objac i tym sposobem sobie najwyrazniej naciagnal sciegno
Dostal skierowanie do ortopedy
Nie wiem, jak on tego dokonal. Chuderlakiem/slabeuszem nie jest. Nie powiem mu, ze inni ojcowie mniej nosza, bo mi sie chlop zbiesi 
zaza - Twoj D taki dobrze zbudowany czy Ty taka szczuplutka?
Kasiekz -

z tym brzuchem 

A co kuleczek - nie gniewaj sie ale ja w homeopatie nie wierze
Ale jak Ty uwierzysz to pewnie pomoze
A czemu chcesz ostatecznie odstawic Pole? Nie wystarczy Ci jak zmniejszych do 2x/dobe, tj. rano i wieczorem?
Niespodzianka, josie - mnie tez trzesie, jak ktos mi probuje na sile z czulostkami do dziecia wyskakiwac
On sie nie kazdemu i nie zawsze daje wziac na rece a starych bab (czyt. tesciowej) ogolnie nie lubi
Mojej mamie nakladalam do glowy jak ma podejsc do dziecia, o dziwo (nie podobne do niej
) posluchala sie i dziec ja lubi 
Niespodzianka - dziec moze by i chcial rodzenstwo ale starsze a wstecz sie nie da
O mlodsze bylby, mysle, zazsrosny. Tata nie ma prawa sie do mamy dotknac w jego obecnosci - zaraz odsuwa jego rece, wciska sie pomiedzy, zlosci, "barykaduje" mu dostep do mnie
:-) A po co Ci pipka w miescie? Moze by sie za jakims kutawiszonkiem obejrzec ;-)A ze stanikami mam chyba jeszcze bardziej hardcorowo niz Ty, bo caly czas w tych tzw. do karmienia 
alijenka - cebula zdrowa rzecz, niech mala wcina
A czemu myslisz, ze neurolog by sie przydal? Ja z kolei slyszalam o eksperymencie, ze zdjecia osob uznanych za piekne przedzielono na pol, wzdluz linii nosa i zlozona tak, ze obie polowki byly jednakowe (tzn. komputerowo skopiowali jedna polowke, zrobili odbicie lustrzane i polaczyli) i po takim fitomontazu te same osoby uznano za nieatrakcyjne
Wiec taka lekka asymetria najwyrazniej wychodzi na zdrowie 
josie - horror
Mam nadzieje, ze nie bedzie mi sie po nocach snilo
A szpital nie ma obowiazku tego z automatu zglosic na policje? Jak sie teraz nie nastraszy tych 10-latkow, to wole nie myslec, do jakich zwyrodnien moga byc zdolni jako dorosli 
MsMickey - fajnie, ze z maluszkiem wszystko dobrze :-) Powodzenia z odstawianiem G - oby poszlo lepiej, niz przypuszczasz w najoptymistyczniejszych wizjach
No z parkigniem sie udalas. Nawet zlodziej by nie pomyslal, ze to mozliwe i uznal, ze za otwartymi drzwiami czai sie wlasciciel 
agaundpestka - facet to facet. Najwazniejsze slowo zna

zaza - Twoj D taki dobrze zbudowany czy Ty taka szczuplutka?

Kasiekz -

Niespodzianka, josie - mnie tez trzesie, jak ktos mi probuje na sile z czulostkami do dziecia wyskakiwac

Niespodzianka - dziec moze by i chcial rodzenstwo ale starsze a wstecz sie nie da

alijenka - cebula zdrowa rzecz, niech mala wcina

josie - horror

MsMickey - fajnie, ze z maluszkiem wszystko dobrze :-) Powodzenia z odstawianiem G - oby poszlo lepiej, niz przypuszczasz w najoptymistyczniejszych wizjach

agaundpestka - facet to facet. Najwazniejsze slowo zna