reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam i ja z butelką wody :) dziś miałam na nowo instalowany system na kompie i co wszystkie zdjęcia itp. przeniosłam na dysk, a zapomniałam o ulubionych stronach :( i nic nie mam, a były tam lata zbierania :angry::baffled::no:
Dziewczyny dzięki za wczorajsze spotkanko :) dzieciaki fajnie się bawiły :) no może nie razem, ale obok :) dziewczyny zamówiły sobie DUŻĄ czekoladę na gorąco :D a ja z racji diety kawkę :D

Josie
mam nadzieje, ze ta matka pójdzie po rozum do głowy i to zgłosi, w sumie szpital chyba powinien.

MsMickey powodzenia i cierpliwości w kończeniu uu :)

Katrina i Kuba daje się prowadzać w tych szelkach?? u A chyba by to nie przeszło, albo ciągnąłby mnie jak pies na smyczy :D

Niespodziank
a to powiedz tacie, ze ma po Ciebie do Wrocka dzien później przyjechać, bo samolot prze-bukowałaś, a my się Tobą zajmiemy :D

Kasiekz dobrze, ze Polka jeszcze nie przeżywa straty nowego chomiczka.

Muńka udanego weekendu u siostry!! Fajnie jak tak dzieciaczki się razem bawią :)

reklama
MsMickey hahaha to żeś numer odwaliła :-):-)

Aga no a jak "Czekoladziarnia" to i czekolada musiała być i to z bitą śmietaną :-):-):-), no maluchy ciągle się bawiły razem ale osobno :-D:-D:-D, każdy robił coś tam swojego

Ostatnia edycja:
A ja aspiryne....................... popijam :confused2: to bylo nie uniknione w pracy chorzy w domu Aurelka wiec i mnie dopadlo :-(

Josie- szok:szok: a ja wczoraj ogladalam ang program o dzieciakach w szkole a dokladnie o 13 ktore wygladaja na 18-stki :szok: i ich zachowanie w szkole to coraz bardziej sklaniam sie do powrotu do PL :baffled: a Pe sie upieral ze w PL jest to samo....... i widac mial racje.................. :-(

Zaza- bez komentarza........

MsMickey- supcio ze baby zdrowe :happy2: i smacznego ;-)

Munka- G napewno doceni to Wasza rodzinna wiez, baaaa juz widac, ze jej sie podoba :happy2: fajnie macie ;-)

Chyba ide do lozka sie wygrzac........... dobranoc :*

P.S Aurelka dziekuje, za slowa otuchy i zyczenia zdrowia :tak:

Zaza za dużo osób: Iza, teściowa brała G, G zaczęła płakać, jeszcze szalik i czapka... jeszcze I poglaskala mnie po brzuchu pytając się o usg (a ja glaskania tak sobie toleruję)... grrrrrrr
A odstawoanie zostawiamy na jutro bo tu nie mamy żadnej butelki na mm w nocy a G je ze dwa razy. I mm też w W. więc jutro w nocy będzie czad... no i w dzień już też postaram się...

Sunshine do łóżka się wygrzać!!

MsMickey ostatnio to samo zrobiłam na parkingu w centrum handlowym.

Dziewczyny zastanawiam się czy z Antkiem ok wydawało mi się, ze dobrze się rozwija, ale jak słyszałam wczoraj jak mówi Nataszka i Polka to hmmm Antek najwyraźniej mówi cyc.

Dziewczyny reakcja mojej teściowej na odstawienie: oj, G, jaka ty biedna będziesz... jaka pokrzywdzona, patrz, już ci braciszek czy siostrzyczka coś zabierają...
Kto da mi medal za to, ze nie trzasnelam?

Aga nie przejmuj się, mojej kuzynki syn zaczął w ogóle mówić jak skończył 2 lata, ponoć chłopcom trudniej to przychodzi

MsMickey i Ty wytrzymałaś takie słowa ja bym chyba zagryzła !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ona mogła coś takiego powiedzieć mi się to w głowie nie mieści jak ludzie mogą być tak puści !!!!!!!!!!!!!!

dobra spadam spać, spokojnej nocki kobiałki Wam życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Powiedziałam stanowczo: proszę takich rzeczy nie mówić.
Ona na to: no ale ja tak tylko, przecież G nie rozumie... ja na to: nie rozumie teraz, za chwilę zrozumie i połączy. Proszę jej takich rzeczy nie mówić.
Cóż mogę dodać, moja teściowa przydaje się czasem ale jak coś wrzuci lub odwali ... masakra. Na szczęście liczy się ze mną;-)

Do góry